Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 12 januari 2012

Momssänkningen på restaurang en miljöbov

Av Pink Ozzy - 12 januari 2012 10:40

När momssänkningen skulle träda ikraft var MAX-kedjan först ut med att deklarera att de skulle sänka momsen. Då hakade McDonalds snabbt på. I övrigt så skyller de flesta restauranger på att de kan ta in oxfilé nu, eller att de tänkte höja priserna men nu slipper, att de kan öka kvalitén, mm mm. Hela snabbmatsbranschen omsätter tonvis med kött. Detta kött som släpper ut mest växthusgaser. Detta kött som ofta kommer från djur som fraktas 100-tals mil för att slaktas i t ex Turkiet. De står tätt på flak som ofta överstiger 40 grader i flera dar. I stället borde regeringen införa en extra skatt för dessa varor. Gör de inte det bryter de mot de avtal man ingått med just EU. D v s att växthusgaserna inte får öka utan måste sänkas. Detta är inget annat än en skandal och ett sätt att smyga pengar i fickorna på de redan besuttna.

 
ANNONS
 
Gubbfan

Gubbfan

13 januari 2012 10:22

Jo men visst!
Den nuvarande regeringens uppgift är att ge åt de rika och ta ifrån de fattiga.
Den leds av en massa giriga som anser att de får sno åt sig så mycket som möjligt eftersom de har Guds välsignelse att göra så.
Det där med Gud har kanske mest med KD och dess styrelse, dvs Livets Ord, att göra, men är man stadd vid god kassa och vill öka den så står man väl ut med lite mental-ludd bara den privata kassan växer.

http://Gubbfan.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

13 januari 2012 11:58

Jag ser dock några problem.
1. Sossarna har Juholt som inte går hem hos någon snart.
2. Även om vänstern tar över vid nästa val så kommer man inte att ta bort speciellt mycket av det borgarna har roffat åt sig. Fastighetsskatten och restaurangmomsen kommer nog att bli kvar, som exempel. Tyvärr.
Att suga ut sjuka, pensionärer och arbetslösa tycks vara dagens melodi.

 
Gubbfan

Gubbfan

13 januari 2012 12:34

Det blir nog ingen skillnad efter nästa val.
Anledningen till att jag inte heller tror det, är bl a att sossarna har blivit ett borgerligt mittenparti, att deras inre stridigheter gör att många väljare inte tror på dem, att en allians mellan moderater och sossar inte är omöjlig om tillräckligt många småpartier åker ut samt att det troligaste nog blir att alliansen behåller sin majoritet, möjligen förstärkt med miljöpartiet som ju i grunden är ett borgerligt parti.
Med social nedrustning som följd, med framgångsteologer i regeringen, med utförsäljning av våra gemensamma tillgångar etc.

Så det kommer att tuffa på i samma ohederliga stil som de senaste åren.

http://Gubbfan.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

13 januari 2012 13:42

Ja, jag r rädd för det. När ska folket vakna och göra uppror mot girigheten.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:12

Tänk att det finns ungdomar som har ett sånt och genuint intresse och som viger sitt liv åt detta. Greta Thunberg är en sådan person. En tjej på 15 år med kända föräldrar, vilket hon nog inte bryr sig så mycket om. Hon har bestämt sig. Hon är påläst ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:01

Veganer består av såväl vettiga människor som rena idioter. Om vi tar idioterna först så är det dom som släpper ut minkar, slår ihjäl kaniner mm. Rena vansinnesdåd. Hade jag möjligheten att få fast någon och döma den personen skulle jag antingen släp...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 10:21

Har just nu att göra med en kommungubbe i ett ärende. man blir ju smått förskräckt. Det har inte hänt något sen 60-talet. Med de menar jag det ordspråk som säger att om du inte platsar på den privata marknaden får du alltid jobb på kommunen. Något so...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 09:12

Följer Hemnet och några andra sidor dagligen och ser nu att hemnet bluffar på sina sidor. Hus kan plötsligt försvinna för att någon måndag poppa upp igen och då kan det stå att huset stått på hemnet i 3 dagar. För det första har dom "glömt" att de st...

Av Pink Ozzy - Söndag 20 jan 14:21

Under en längre tid har nu förstörelse, rån, eldning av bilar mm accelererat och NU RÄCKER DET ! Nu tar jag saken i egna händer. Kommer vissa kvällar att befinna mig i betongen och ser jag något får den smaka av batongen. Stannar den frivillig och er...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6 7 8
9
10
11
12 13 14 15
16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se