Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 12 januari 2012

Momssänkningen på restaurang en miljöbov

Av Pink Ozzy - 12 januari 2012 10:40

När momssänkningen skulle träda ikraft var MAX-kedjan först ut med att deklarera att de skulle sänka momsen. Då hakade McDonalds snabbt på. I övrigt så skyller de flesta restauranger på att de kan ta in oxfilé nu, eller att de tänkte höja priserna men nu slipper, att de kan öka kvalitén, mm mm. Hela snabbmatsbranschen omsätter tonvis med kött. Detta kött som släpper ut mest växthusgaser. Detta kött som ofta kommer från djur som fraktas 100-tals mil för att slaktas i t ex Turkiet. De står tätt på flak som ofta överstiger 40 grader i flera dar. I stället borde regeringen införa en extra skatt för dessa varor. Gör de inte det bryter de mot de avtal man ingått med just EU. D v s att växthusgaserna inte får öka utan måste sänkas. Detta är inget annat än en skandal och ett sätt att smyga pengar i fickorna på de redan besuttna.

 
ANNONS
 
Gubbfan

Gubbfan

13 januari 2012 10:22

Jo men visst!
Den nuvarande regeringens uppgift är att ge åt de rika och ta ifrån de fattiga.
Den leds av en massa giriga som anser att de får sno åt sig så mycket som möjligt eftersom de har Guds välsignelse att göra så.
Det där med Gud har kanske mest med KD och dess styrelse, dvs Livets Ord, att göra, men är man stadd vid god kassa och vill öka den så står man väl ut med lite mental-ludd bara den privata kassan växer.

http://Gubbfan.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

13 januari 2012 11:58

Jag ser dock några problem.
1. Sossarna har Juholt som inte går hem hos någon snart.
2. Även om vänstern tar över vid nästa val så kommer man inte att ta bort speciellt mycket av det borgarna har roffat åt sig. Fastighetsskatten och restaurangmomsen kommer nog att bli kvar, som exempel. Tyvärr.
Att suga ut sjuka, pensionärer och arbetslösa tycks vara dagens melodi.

 
Gubbfan

Gubbfan

13 januari 2012 12:34

Det blir nog ingen skillnad efter nästa val.
Anledningen till att jag inte heller tror det, är bl a att sossarna har blivit ett borgerligt mittenparti, att deras inre stridigheter gör att många väljare inte tror på dem, att en allians mellan moderater och sossar inte är omöjlig om tillräckligt många småpartier åker ut samt att det troligaste nog blir att alliansen behåller sin majoritet, möjligen förstärkt med miljöpartiet som ju i grunden är ett borgerligt parti.
Med social nedrustning som följd, med framgångsteologer i regeringen, med utförsäljning av våra gemensamma tillgångar etc.

Så det kommer att tuffa på i samma ohederliga stil som de senaste åren.

http://Gubbfan.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

13 januari 2012 13:42

Ja, jag r rädd för det. När ska folket vakna och göra uppror mot girigheten.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 16 april 10:17

Vill du ha en bra tomattips i dessa odlingsdagar? Många ställer sina små plantor lite mörkt, vilket resulterar i långa och veka stjälkar. Men det kan också vara bra. Ta en mjölkförpackning och klipp av toppen. Ta en vass kniv och gör några Jack längs...

Av Pink Ozzy - Måndag 16 april 10:05

Postnord bluffar om Kinapaketen. Man säger sig ta 75 kronor för att dra in momsen till staten. Nu har tusentals paket skickats tillbaka. Småsaker som kanske skulle bringa in 1 krona eller mindre till staten. Dessutom vet de ju inte värdet av försände...

Av Pink Ozzy - Torsdag 12 april 10:13

Nu får en del föräldrar precis som de vill. Vissa skolor sätter in vakter och det lär bli fler. Eleverna sköter sig inte och lärarna har fråntagits all makt, men har trots det det fulla ansvaret att utbilda. Men inte bara utbilda, de ska, enligt mång...

Av Pink Ozzy - Torsdag 12 april 09:51

Världen är i oro. En utrensning av den syriska presidenten fick abrupt avbrytas när IS startade sitt krig mot allt och alla. Nu, när andra länder hjälpt till, börjar idioten att förgifta sitt eget folk igen. Trump, som jag än när tycker är en stor pa...

Av Pink Ozzy - Onsdag 11 april 09:40

Jag följde en tråd på Facebook och blev både förvånad och förbannad. I vår omgivning händer det dagligen saker där våra barn är involverade. Slagsmål, stöld, förstörelse, uppkäftighet och liknande. När jag följde tråden var svaren nästan alltid att s...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6 7 8
9
10
11
12 13 14 15
16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se