Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 12 januari 2012

Momssänkningen på restaurang en miljöbov

Av Pink Ozzy - 12 januari 2012 10:40

När momssänkningen skulle träda ikraft var MAX-kedjan först ut med att deklarera att de skulle sänka momsen. Då hakade McDonalds snabbt på. I övrigt så skyller de flesta restauranger på att de kan ta in oxfilé nu, eller att de tänkte höja priserna men nu slipper, att de kan öka kvalitén, mm mm. Hela snabbmatsbranschen omsätter tonvis med kött. Detta kött som släpper ut mest växthusgaser. Detta kött som ofta kommer från djur som fraktas 100-tals mil för att slaktas i t ex Turkiet. De står tätt på flak som ofta överstiger 40 grader i flera dar. I stället borde regeringen införa en extra skatt för dessa varor. Gör de inte det bryter de mot de avtal man ingått med just EU. D v s att växthusgaserna inte får öka utan måste sänkas. Detta är inget annat än en skandal och ett sätt att smyga pengar i fickorna på de redan besuttna.

 
ANNONS
 
Gubbfan

Gubbfan

13 januari 2012 10:22

Jo men visst!
Den nuvarande regeringens uppgift är att ge åt de rika och ta ifrån de fattiga.
Den leds av en massa giriga som anser att de får sno åt sig så mycket som möjligt eftersom de har Guds välsignelse att göra så.
Det där med Gud har kanske mest med KD och dess styrelse, dvs Livets Ord, att göra, men är man stadd vid god kassa och vill öka den så står man väl ut med lite mental-ludd bara den privata kassan växer.

http://Gubbfan.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

13 januari 2012 11:58

Jag ser dock några problem.
1. Sossarna har Juholt som inte går hem hos någon snart.
2. Även om vänstern tar över vid nästa val så kommer man inte att ta bort speciellt mycket av det borgarna har roffat åt sig. Fastighetsskatten och restaurangmomsen kommer nog att bli kvar, som exempel. Tyvärr.
Att suga ut sjuka, pensionärer och arbetslösa tycks vara dagens melodi.

 
Gubbfan

Gubbfan

13 januari 2012 12:34

Det blir nog ingen skillnad efter nästa val.
Anledningen till att jag inte heller tror det, är bl a att sossarna har blivit ett borgerligt mittenparti, att deras inre stridigheter gör att många väljare inte tror på dem, att en allians mellan moderater och sossar inte är omöjlig om tillräckligt många småpartier åker ut samt att det troligaste nog blir att alliansen behåller sin majoritet, möjligen förstärkt med miljöpartiet som ju i grunden är ett borgerligt parti.
Med social nedrustning som följd, med framgångsteologer i regeringen, med utförsäljning av våra gemensamma tillgångar etc.

Så det kommer att tuffa på i samma ohederliga stil som de senaste åren.

http://Gubbfan.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

13 januari 2012 13:42

Ja, jag r rädd för det. När ska folket vakna och göra uppror mot girigheten.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Tisdag 23 okt 09:05

Nu börjar väl Trump nå den verkliga botten. Han vill införa att barn vid födseln ges ett kön som de sedan tvingas behålla. Vilken djävla idiot! Själv är jag ingen HBTQ-person men kan trots detta tänka mig hur de måste känna sig framöver. Får de växa ...

Av Pink Ozzy - Söndag 14 okt 10:21

Tittar du på Hollywoodfruar? Du säger väl nej som alla andra fast du tittar ändå. Själv tittar jag samtidigt som jag spelar på paddan. Det som förvånar mig mest är att kärringarna inte själva vet hur mycket vi skrattar ÅT dom. Jag tänker så här... A...

Av Pink Ozzy - Söndag 14 okt 10:13

Jag var ju sjukskriven ett bra tag innan jag pensionerade mig, men nu börjar jag så sakta slappna av, få rutiner och må bättre. Det tog några månader och tar säkert några månader till innan jag helt känner mig som en pensionär, men jag är på väg. D...

Av Pink Ozzy - Söndag 14 okt 10:08

Nu har lille Kristersson lekt klart. Han kände sig som en statsminister, han ville ju så gärna vara statsminister, men han är bara den lille Kristersson som inte lyckats bilda en regering. Vad nu? Jo, för Sveriges del hoppas jag att Sossarna får möj...

Av Pink Ozzy - Torsdag 27 sept 11:45

Nu har det gått en tid och vi är inte närmare en regering än för 2 veckor sedan. När ska de olika partierna kliva upp ur skyttegravarna och börja snacka? Det kan inte vara svårt om viljan finns. Men Lövet och Kd-fröken har ju klart deklarerat sina st...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6 7 8
9
10
11
12 13 14 15
16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se