Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 11 december 2011

Så mycket bättre blir bara bättre och bättre

Av Pink Ozzy - 11 december 2011 10:22

Igår var det Mikael Wiehes tur att få sina låtar spelade. Och vilket drag det blev. Speciellt på Lena PH som drog på så halva kungahuset blev rasande. Själv tycker jag texten var skitbra. Men så blir det väl lätt när man känner sig träffad. Hon bytte bl annat ut texten "och när prinsar och presidenter ljuger medvetet ikapp och när de som skulle säga sanningen, börjar ta tillbaka vad de redan sagt" mot ”när kungen och hans vänner ljuger medvetet ikapp”. Helt underbar förändring av texten till en text som är i nutid. Men det är klart, det kan inte vara så kul att vara kung och inte få gå på de klubbar han vill.... Dessutom inte stå rakryggad efteråt. Klart att alla tar chansen att roa sig. I övrigt tycker jag programmet bara blir bättre och bättre. Timbuktu och Laleh är de två klart mest lysande stjärnor och största överraskningar. Har redan skaffat mig en skiva av varje. Wiehe är bra och trygg i sig själv och Lena PH röjer så det står härliga till. Tomas Ledin är bra, men håller lite distans ändå. Den ende som inte kommer upp till programmets nivå är tyvärr Eva Dahlgren. OK, hon sjunger bra, men verkar i övrigt allmänt ointresserad av hela programmet. Vi får bara hoppas att programmet återkommer nästa år. Jag ska återkomma med gäster jag skulle vilja se.

Musik · TV
 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

11 december 2011 11:58

Konstaterar att när det gäller bäst/sämst i detta program tycker vi inte lika... Evas version är ju kanon.
Tänk på att detta var sista inspelningsdagen. 3 timmars sömn varje natt. Dryck och mycket inspelningar. Då blir man lätt "ointresserad" plus att det är hennes sköna stil ;-)

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

11 december 2011 12:26

Jag skrev ju att hon sjunger bra. Det som stör mig är fantasilösheten från hennes sida. Alla låtar låter nästan lika och varje gång blundar hon när hon sjunger. Dessutom tycks hon i övrigt inte ha så stort intresse av programmet. Observera att jag normalt gillar henne och har flera skivor med henne. Därför är kanske mina förväntningar högt ställda.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se