Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 9 december 2011

Nobelfesten utan Sverigedemokraterna

Av Pink Ozzy - 9 december 2011 10:18

Nu är det snart dags för den årliga Nobelfesten igen. Själv skiter jag helt i denna fest som är en av de fånigaste tillställningar som finns. Jag kan dock inte låta bli att reagera på att Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson inte får vara med. Jag har inte mycket till övers för partiet. Egentligen har jag ingenting till övers för dom. Men jag gillar inte heller orättvisor. Alla andra riksdagspartier får vara med. Dessutom är representanter från diktatur- och förtryckarstater som Vitryssland, Eritrea, Iran, Nordkorea, Saudiarabien, Sudan, Syrien och Zimbabwe inbjudna. Länder där folk förtrycks så till den milda grad att Jimmie Åkesson framstår mer som en snäll liten skolpojke. Dessutom är flera av de inbjudna i smyg lite sympatisörer av SD´s politik. Eller så har deras föräldrar sympatiserat med nazisterna. Så skärp er, Nobelstiftelsen, och tänk lite längre än näsan räcker. Att bjuda in ovanstående förtryckarstater i s f egna folkvalda riksdagspolitiker drar en skam över hela "festen".

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se