Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 30 november 2011

Breivik sinnessjuk?

Av Pink Ozzy - 30 november 2011 10:19

Läser att den norske massmördaren Breivik har förklarats för sinnessjuk. Det är i stort sätt så varje gång i Sverige, Norge och säkert också andra länder att mördare och en del andra ska sinnesundersökas innan rättegång för att se om de var sjuka eller friska när brottet begicks. 

Jag fattar bara inte varför? Skjuter man ihjäl en massa folk på en ö ÄR man sjuk i huvudet. Våldtar man en kvinna ÄR man sjuk i huvudet. Våldför man sig på barn ÄR man sjuk i huvudet.

Ska det vara så djävla svårt att fatta? Varför ska respektive stat slänga ut en massa pengar på hjärnskrynklare som kommer fram till samma sak som vi "normalt" funtade. Det hela är ju bara rättsliga spetsfundigheter.

Och ta nu Breivik. Han ska få egen specialcell med vardagsrum och gymmrum.  Så djälva sjukt. Varför ska han ha det bättre än det "vanliga" buset? Nej, låt honom vistas bland de andra fångarna så löser sig nog det mesta skulle jag tro...

 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

30 november 2011 18:51

Fast frågar du norrmännen håller de inte med. Frågar du mediafolk så håller dom inte med. (I Norge då...) Intressant inslag om detta i P1 tisdag eftermiddag efter 16.
Dom anser att en man som kan ägna mer än 10 år åt att planera så noggrant, skriva ett manifest så noggrant, är INTE så sinnessjuk som påstås.

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

1 december 2011 06:49

Det där med 10 år kan ju vara en synpunkt. Men det finns ju folk som våldtar i mer än 10 år. Är inte de sinnessjuka heller? Det finns ju även massmördare som mördat i åratal. Är inte de sinnessjuka heller?
Nja, jag vet inte. Men det kanske är bäst det som sker. Nu har de ju möjlighet att hålla honom inspärrad i evighet.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 17:42

Har just varit hos dotra och hjälpt henne att hämta tillbaka studsmattan. Samtidigt flyger en annan studsmatta från en annan tomt iväg. Undrar hur många studsmattor som flyger iväg och går sönder en så här blåsig dag? Tänk på att förankra era studs...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:53

I dagens Aftonbladet kan man läsa om en manlig förälder som sökt upp en pedofil som arbetar på en typ av förskola. Han gick hem till honom och slog honom. Nu anmäls han. OK, jag förstår att vi har lagar som ska sköta om sånt, men jag hade garanterat...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:40

Sveriges största skidanläggningsföretag Skistar släcker ner fr o m i helgen. Andra har dock än så länge sagt att de kommer att ha öppet. Eftersom de inte har förstånd själva borde regeringen gå in och stänga alla anläggningar tills vidare. Läser ock...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 16:02

Det börjar kännas underligt. Att bara åka in till grannstan för att handla eller fika vill man inte gärna göra. Det rör sig också mindre folk ute. För någon vecka sedan hade en affär toapapper till extrapris. 3 paket med 6 rullar i varje för totalt...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 13:40

Såg Trolljägarna och blev skakad. Är en plus 60 och borde sett det mesta. Men icke. Hur fan kan vuxna män stöta på småtjejer? Och dessutom visa sina kukar i mobilen. Fattar inte det. Övergår mitt förstånd. Måste ju innebära att de har en psykisk ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< November 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se