Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 30 november 2011

Breivik sinnessjuk?

Av Pink Ozzy - 30 november 2011 10:19

Läser att den norske massmördaren Breivik har förklarats för sinnessjuk. Det är i stort sätt så varje gång i Sverige, Norge och säkert också andra länder att mördare och en del andra ska sinnesundersökas innan rättegång för att se om de var sjuka eller friska när brottet begicks. 

Jag fattar bara inte varför? Skjuter man ihjäl en massa folk på en ö ÄR man sjuk i huvudet. Våldtar man en kvinna ÄR man sjuk i huvudet. Våldför man sig på barn ÄR man sjuk i huvudet.

Ska det vara så djävla svårt att fatta? Varför ska respektive stat slänga ut en massa pengar på hjärnskrynklare som kommer fram till samma sak som vi "normalt" funtade. Det hela är ju bara rättsliga spetsfundigheter.

Och ta nu Breivik. Han ska få egen specialcell med vardagsrum och gymmrum.  Så djälva sjukt. Varför ska han ha det bättre än det "vanliga" buset? Nej, låt honom vistas bland de andra fångarna så löser sig nog det mesta skulle jag tro...

 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

30 november 2011 18:51

Fast frågar du norrmännen håller de inte med. Frågar du mediafolk så håller dom inte med. (I Norge då...) Intressant inslag om detta i P1 tisdag eftermiddag efter 16.
Dom anser att en man som kan ägna mer än 10 år åt att planera så noggrant, skriva ett manifest så noggrant, är INTE så sinnessjuk som påstås.

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

1 december 2011 06:49

Det där med 10 år kan ju vara en synpunkt. Men det finns ju folk som våldtar i mer än 10 år. Är inte de sinnessjuka heller? Det finns ju även massmördare som mördat i åratal. Är inte de sinnessjuka heller?
Nja, jag vet inte. Men det kanske är bäst det som sker. Nu har de ju möjlighet att hålla honom inspärrad i evighet.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Lördag 15 aug 09:26

För 6 år sedan tog Petter för rattfylla. I natt var det dags igen. Fortkörning och narkotikainnehav. Men jag ska inte skälla på Petter. Jag kan tänka mig att han inte hade så många vänner under sin aktiva karriär och nu vill ta igen det på något sä...

Av Pink Ozzy - Fredag 14 aug 09:52

Det finns bl a Facebook, Instagram, Twitter, snap chatt, miljoner med spel på appar. Dessutom har Tiktok tillkommit. En omstridd app som man vill förbjuda i flera länder för att man tror att kineserna kan plocka ut dina personliga data. Vad jag först...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 20:49

Just nu finns det två grupperingar i Sverige. Dom som är för munskydd och dom som är emot. Själv har jag tittat lite på folk och sett att många som bär munskydd bär den just bara över munnen och inte näsan. Vad är vitsen med det? Sedan har de som...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 20:39

Det är ju inte klokt. Har ett barnbarn i 7an som nu tränar 6 gånger per vecka. Men inte nog med det. De kan sluta träningen 20,30 ena dan och börjar träningen klockan 6 nästa morgon. 2-3 gånger per vecka börjar träningen vid 6 tiden. Bl a både lördag...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 09:38

Vi har tydligen en kulturminister även om det inte verkar så. Hon heter Amanda Lind. Ja, det är hon med ett storkbo på huvudet. Vore kanske bättre ifall hon hade något I huvudet också. Det jag först och främst tänker på är Danny Saucedo i Piteå. D...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< November 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se