Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 21 november 2011

Petter Northug ett blöjbarn ?

Av Pink Ozzy - 21 november 2011 09:21

Jag förstår mig inte på Petter Northug. Här vinner Norge stafetten med Petter på sista sträckan. Vad gör han 10 meter innan mål? Hånar sina motståndare med diverse gester och avslutar med att visa som nång näsa. 

Hur fan kan en av världens bästa skidåkare bete sig som en liten unge? Använder han fortfarande blöjor? Det finns ju INGEn som helst anledning att göra på detta sätt. Har någon sett någon annan bete sig så djävla lågt efter en skidvinst? Inte vad jag vet. Visst, det var någon som för några år sedan ville visa sin överlägsenhet genom att åka baklänges i mål, men det är väl inget mot att håna sina medtävlare på det sätt som Northug nu gör.

Jag tycker de andra skidåkarna skulle bojkotta honom ett tag på något vis, tills han lärt sig att bete sig som en 26-åring som han tydligen enligt prästbetyget ska vara. Han gör ju trots allt inte bara bort sig själv, utan sätter en stämpel på alla norrmän. Dessa norrmän som i regel är ett mycket trevligt och glatt folk.  

 
ANNONS
 
ERIK

ERIK

21 november 2011 09:29

Jo jag håller med. Han är duktig men förstör det genom att göra allt det där...

http://notmyselftonight.bloggplatsen.se

 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

21 november 2011 19:15

Du tror alltså inte på den förklaring som lämnats både i TV och i skriven media?!

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

22 november 2011 09:25

Vilken förklaring? Strippklubbsreklam? Den förklaringen har inte jag sett förutom en kommentar från dig.

 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

21 november 2011 19:29

PS
Du lär då knappast heller tro på detta:

Nu spekulerar den norska tidningen Dagbladet i att ”norshörningsgesten” var en hyllning till en strippklubb.

DS

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

22 november 2011 09:24

Vi får väl hoppas att det är en skröna.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 09:38

Vi har tydligen en kulturminister även om det inte verkar så. Hon heter Amanda Lind. Ja, det är hon med ett storkbo på huvudet. Vore kanske bättre ifall hon hade något I huvudet också. Det jag först och främst tänker på är Danny Saucedo i Piteå. D...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 09:24

Hagia Sofia kyrka i Turkiet ska göras om till moské. Erdogan behöver fler valröster och det finns fler muslimer än kristna i landet. För mig känns det bara så främmande att förändra en kyrka i grunden. Kyrkan byggdes som kyrka men gjordes om till ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 12 aug 09:30

En man i Danmark anklagas för övergrepp på 111 barn. Stegla den jäveln. ...

Av Pink Ozzy - Tisdag 11 aug 16:16

OK, jag gillar inte Danny Saucedo. Men jag gillar ännu mindre att han utsätts för någon form av paragrafrytteri. Nu är det dags igen. Återigen stoppas han från en spelning. Själv känner jag det hela som enkelt. Förväntar man sig 10.000 och får t...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< November 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se