Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 21 november 2011

Petter Northug ett blöjbarn ?

Av Pink Ozzy - 21 november 2011 09:21

Jag förstår mig inte på Petter Northug. Här vinner Norge stafetten med Petter på sista sträckan. Vad gör han 10 meter innan mål? Hånar sina motståndare med diverse gester och avslutar med att visa som nång näsa. 

Hur fan kan en av världens bästa skidåkare bete sig som en liten unge? Använder han fortfarande blöjor? Det finns ju INGEn som helst anledning att göra på detta sätt. Har någon sett någon annan bete sig så djävla lågt efter en skidvinst? Inte vad jag vet. Visst, det var någon som för några år sedan ville visa sin överlägsenhet genom att åka baklänges i mål, men det är väl inget mot att håna sina medtävlare på det sätt som Northug nu gör.

Jag tycker de andra skidåkarna skulle bojkotta honom ett tag på något vis, tills han lärt sig att bete sig som en 26-åring som han tydligen enligt prästbetyget ska vara. Han gör ju trots allt inte bara bort sig själv, utan sätter en stämpel på alla norrmän. Dessa norrmän som i regel är ett mycket trevligt och glatt folk.  

 
ANNONS
 
ERIK

ERIK

21 november 2011 09:29

Jo jag håller med. Han är duktig men förstör det genom att göra allt det där...

http://notmyselftonight.bloggplatsen.se

 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

21 november 2011 19:15

Du tror alltså inte på den förklaring som lämnats både i TV och i skriven media?!

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

22 november 2011 09:25

Vilken förklaring? Strippklubbsreklam? Den förklaringen har inte jag sett förutom en kommentar från dig.

 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

21 november 2011 19:29

PS
Du lär då knappast heller tro på detta:

Nu spekulerar den norska tidningen Dagbladet i att ”norshörningsgesten” var en hyllning till en strippklubb.

DS

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

22 november 2011 09:24

Vi får väl hoppas att det är en skröna.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 6 april 21:05

Idag var det verkligen vår. Altanglasen tvättades och altanen kunde fixas till. Sen var det bara att äta årets första middag där och bara njuuuta. Mycket jobb återstår i trädgården. Lådorna ska krattas jämna och smågrejer mm läggs i komposten. Inn...

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 13:50

För några dagar sedan ville ungerska regeringen skaffa sig mer makt genom att kunna utfärda olika saker via dekret. I praktiken en diktatorisk stat. Någon jag absolut inte kan acceptera. Nu går sossarna ut och vill ha mandat för att stävja Corona ut...

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 09:58

Läser man tidningarna på nätet slår mig en sak. Det är bara Corona i 55-11 olika varianter. Krigen och flyktingströmmarna tycks vara över. Hur slutade Syrienkriget i så fall? Och vad hände med alla flyktingar? Nu tänker jag inte bara på flyktingar ...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 14:00

Vi har ett coronavirus som sprider sig utan att det syns. Trots det trängs 08-orna i tunnelbanan och på bussarna. Folk trängs i köer och på bolaget och andra platser. Det är precis som att " det drabbar mig". En mentalitet som funnits i Sverige i må...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 09:52

USA köper just nu upp all sjukvårdutrustning de kan komma över. Ingångna avtal med leverantörer gäller inte längre eftersom USA går in och bjuder över. Men de flesta i Sverige älskar ju våra "vänner" i USA. Så här heter sig inte vänner. Vore det en...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< November 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se