Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 20 november 2011

Sociala medier

Av Pink Ozzy - 20 november 2011 10:05

De s k sociala medier tar mer och mer tid. Själv har jag 2 bloggar, är med på Facebook och har en hemsida. Körde Twitter en mycket kort tid också, men den tiden är över. Nu har Google startat något som ska likna Facebook också. Men nu känns det som att det räcker. Att både vara med på Facebook och Google är ett för mycket. Det skulle ju bara bli till att upprepa sig. 

Men denna blogg skiljer sig mycket från min andra blogg. Facebook är jag "mig själv" med namn och allt och det är jag även på min hemsida om alla resor jag gjort genom åren. Det har blivit en hel del. Vill du ha adressen skå skicka mig din e-mejladress i en kommentar ( som inte publiceras ) så får vi se vad vi kan göra.

Så man lämnar ju ut sig ganska mycket i dessa medier. Men jag försöker hålla isär de jag är med i för att få lite olika infallsvinklar på saker och ting. Den här bloggen t ex ger uttryck för mina tankar om vad som sker i världen mm. Min andra blogg handlar om en helt annan sak. Facebook är bra för att man snabbt får ut ett meddelande till alla som är ens vänner. Min hemsida, som jag knåpat på i snart 15 år har gett många lite hjälp på traven när de planerat sina resor, vilket jag tycker är kul.

Men samtidigt börjar jag tröttna lite. Det tar ju faktiskt en hel del tid. Dessutom ska jag ju även läsa andras bloggar, hemsidor och Facebookinlägg.

Undrar vart vi är på väg? Ett lallande folk som sitter framför datorn? Vilket jag för övrigt just nu gjort nästan dagligen i 31 år. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 17:42

Har just varit hos dotra och hjälpt henne att hämta tillbaka studsmattan. Samtidigt flyger en annan studsmatta från en annan tomt iväg. Undrar hur många studsmattor som flyger iväg och går sönder en så här blåsig dag? Tänk på att förankra era studs...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:53

I dagens Aftonbladet kan man läsa om en manlig förälder som sökt upp en pedofil som arbetar på en typ av förskola. Han gick hem till honom och slog honom. Nu anmäls han. OK, jag förstår att vi har lagar som ska sköta om sånt, men jag hade garanterat...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:40

Sveriges största skidanläggningsföretag Skistar släcker ner fr o m i helgen. Andra har dock än så länge sagt att de kommer att ha öppet. Eftersom de inte har förstånd själva borde regeringen gå in och stänga alla anläggningar tills vidare. Läser ock...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 16:02

Det börjar kännas underligt. Att bara åka in till grannstan för att handla eller fika vill man inte gärna göra. Det rör sig också mindre folk ute. För någon vecka sedan hade en affär toapapper till extrapris. 3 paket med 6 rullar i varje för totalt...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 13:40

Såg Trolljägarna och blev skakad. Är en plus 60 och borde sett det mesta. Men icke. Hur fan kan vuxna män stöta på småtjejer? Och dessutom visa sina kukar i mobilen. Fattar inte det. Övergår mitt förstånd. Måste ju innebära att de har en psykisk ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< November 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se