Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 18 november 2011

Akta er för PROVOICE och STAYFRIENDS

Av Pink Ozzy - 18 november 2011 11:52

Idag har jag råkat ut för 2 företag som bedriver verksamhet på ett tveksamt sätt. 

PROVOICE ( 031-3033210 ) har ringt 5-6 gånger. Varje gång jag svarat har det klickat på linjen. Idag stannade dock killen kvar i luren och skulle sälja klädesplagg till mig. Innan han kom till sak så körde han den vanliga mallen och frågade om jag sov och hur jag mådde mm. Till slut frågade jag vad han egentligen ville. Då visade det sig att han ville sälja något. Då belv jag inte glad ( om man så säger ). Jag upplyste honom om att jag...

1. sprungit upp 5-6 gånger för att svara och att han varje gång lagt på.

2. Jag är registrerad hos NIX och att han därför inte ska ringa mig. Du menar detta stolpskott att jag inte registrerat mig korrekt eftersom det, enligt honom, ska göras var tredje månad!

Jag blir så djävla förbannad på dessa telefonförsäljare som dessutom ljuger en upp i ansiktet. Så akta er för  PROVOICE ( 031-3033210 )!!!!


Det andra är nätsajten STAYFRIENDS. Idag kommer det ett mejl om att mitt år har gått ut igår och att jag därför med automatik ska betala för ytterligare ett år. Vore mer rakt av företaget att skicka mejlet några dagar INNAN tiden går ut. Så passa er för att betala ca 170:- för att få läsa andras meddelanden. Under detta år har jag knappt varit inne på sajten och inte heller fått mejl värt namnet. Så nu blir det till att radera allt från sajten. Hade tänkt förlänga, men på MINA villkor och inte under någon form av tvång. Så akta er för sajten STAYFRIENDS !!!! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Av Pink Ozzy - Lördag 8 aug 00:34

Jag kan om jag vill,dagligen se antalet unika besökare på min blogg.. NEJ, jag kollar inte upp vilka som kollar överhuvudtaget. Bryr mig inte. Är bara tacksam gör varenda en som orkar läsa det jag skriver om. Eller kan det vars son att berör?;Elle...

Av Pink Ozzy - Fredag 7 aug 10:27

Den lilla Esmeralda också kallat Lilla Hjärtat mördades av sin mamma. För det fick mamman 1 år och 9 månader. Det är vad ett litet hjärta tycks vara värd. De som utdömde detta straff borde skämmas. Är ett barn mindre värd än en vuxen? Är ett barn än...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< November 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se