Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 9 november 2011

Italien vs Grekland

Av Pink Ozzy - 9 november 2011 10:09

Vi har hört en hel massa om Grekland de senaste månaderna, men inte så mycket om varken Italien, Spanien eller Portugal. Men vi kommer snart att få höra det. När Berlusconi avgått ( om och när han nu gör det ) så kommer det nog fram en hel del oegentligheter som vi ännu inte vet något om. Greklandskrisen kommer att te sig som en västanfläkt gentemot det som kommer att ske i Italien. Den där bocken på dryga 70 år kommer att visa sig vara den största boven man haft i Italien. Gudfadern ( se filmerna från 70 och 0-talet ) kommer att te sig som ett söndagsskolebarn. 

Pratade med några som bor i Spanien och de säger att sittande politiker har kört landet i botten och kommer inte att sitta kvar vid det val som snart ska hållas.

Innebär att vi har 3 länder i Sydeuropa som just nu inte har en regering som har mandat och kraft att klara av det egna landets ekonomiska kriser.

Vems fel är det? Jag skulle vilja säga att det är fel av alla som infört Euron. Varför skulle detta otyg tas fram? Nu börjar vi se resultatet.

Jag bastar några gånger per vecka och igår var det t o m så att de som tidigare varit positiva till Euron inte ville veta av den. Men nu sitter vi som inte ville ha den i samma båt som de som har Euron och kan inget annat än att betala för andra länders vansinne.  

 
ANNONS
 
Ingen bild

f.d Tant Gud

13 november 2011 11:55

INSTÄMMER!!!!!

Pink Ozzy

13 november 2011 13:50

Och vad har du för blogg nu?

 
Ingen bild

f.d.Tant Gud

13 november 2011 14:54

Jag har ingen blogg just nu. Planerar att starta en ny, men för tillfället har jag annat att ta hand om, så det dröjer lite.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:12

Tänk att det finns ungdomar som har ett sånt och genuint intresse och som viger sitt liv åt detta. Greta Thunberg är en sådan person. En tjej på 15 år med kända föräldrar, vilket hon nog inte bryr sig så mycket om. Hon har bestämt sig. Hon är påläst ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:01

Veganer består av såväl vettiga människor som rena idioter. Om vi tar idioterna först så är det dom som släpper ut minkar, slår ihjäl kaniner mm. Rena vansinnesdåd. Hade jag möjligheten att få fast någon och döma den personen skulle jag antingen släp...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 10:21

Har just nu att göra med en kommungubbe i ett ärende. man blir ju smått förskräckt. Det har inte hänt något sen 60-talet. Med de menar jag det ordspråk som säger att om du inte platsar på den privata marknaden får du alltid jobb på kommunen. Något so...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 09:12

Följer Hemnet och några andra sidor dagligen och ser nu att hemnet bluffar på sina sidor. Hus kan plötsligt försvinna för att någon måndag poppa upp igen och då kan det stå att huset stått på hemnet i 3 dagar. För det första har dom "glömt" att de st...

Av Pink Ozzy - Söndag 20 jan 14:21

Under en längre tid har nu förstörelse, rån, eldning av bilar mm accelererat och NU RÄCKER DET ! Nu tar jag saken i egna händer. Kommer vissa kvällar att befinna mig i betongen och ser jag något får den smaka av batongen. Stannar den frivillig och er...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< November 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se