Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 9 november 2011

Italien vs Grekland

Av Pink Ozzy - 9 november 2011 10:09

Vi har hört en hel massa om Grekland de senaste månaderna, men inte så mycket om varken Italien, Spanien eller Portugal. Men vi kommer snart att få höra det. När Berlusconi avgått ( om och när han nu gör det ) så kommer det nog fram en hel del oegentligheter som vi ännu inte vet något om. Greklandskrisen kommer att te sig som en västanfläkt gentemot det som kommer att ske i Italien. Den där bocken på dryga 70 år kommer att visa sig vara den största boven man haft i Italien. Gudfadern ( se filmerna från 70 och 0-talet ) kommer att te sig som ett söndagsskolebarn. 

Pratade med några som bor i Spanien och de säger att sittande politiker har kört landet i botten och kommer inte att sitta kvar vid det val som snart ska hållas.

Innebär att vi har 3 länder i Sydeuropa som just nu inte har en regering som har mandat och kraft att klara av det egna landets ekonomiska kriser.

Vems fel är det? Jag skulle vilja säga att det är fel av alla som infört Euron. Varför skulle detta otyg tas fram? Nu börjar vi se resultatet.

Jag bastar några gånger per vecka och igår var det t o m så att de som tidigare varit positiva till Euron inte ville veta av den. Men nu sitter vi som inte ville ha den i samma båt som de som har Euron och kan inget annat än att betala för andra länders vansinne.  

 
ANNONS
 
Ingen bild

f.d Tant Gud

13 november 2011 11:55

INSTÄMMER!!!!!

Pink Ozzy

13 november 2011 13:50

Och vad har du för blogg nu?

 
Ingen bild

f.d.Tant Gud

13 november 2011 14:54

Jag har ingen blogg just nu. Planerar att starta en ny, men för tillfället har jag annat att ta hand om, så det dröjer lite.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< November 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se