Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 19 oktober 2011

Jonatan = Original.nu

Av Pink Ozzy - 19 oktober 2011 10:47

Måste bara lägga upp en ny länk. Det var mycket länge sedan sist. Den här länken går till Jonatan som beslutat sig för att leva i naturen och bara åka in till Örebro för att plugga till läkarlinjen. 

De pratade om honom på Outsiders på Femman igår.

Vid första anblicken tänkte jag att han inte var riktig klok. Men varefter programmet gick så visade det sig att han var en mycket smart kille och gör precis det som många andra skulle vilja göra, men inte våga.

Jag kan bara önska Jonatan lycka till med det han gör.  

 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

19 oktober 2011 18:58

"Sidan du försökte nå finns inte"

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

20 oktober 2011 09:56

Den finns om några minuter. Det blev tydligen något fel.

 
ana

ana

22 oktober 2011 22:56

Tjenixen

Nu e det bra länge sedan och jag e jo nyfiken på hur det är med dig och din hälsa?
kramiz

http://www.minus83kg.bloggagratis.se

Pink Ozzy

7 november 2011 10:05

Efter 2 veckor i soliga Spanien, en massa öl, vin, mat mm har jag faktiskt samma vikt som innan resan. Jag gick minst 3 timmar om dan. Så nu har jag bestämt mig att fortsätta gå här hemma minst 45 minuter om dan. Ska också minska på maten lite och tugga mer. Får se hur det kommer att gå. Var hos läkaren för en månad sedan och han förundrades över att jag hade så bra värden. Nåja, förutom 123 kilo i vikt. Men nu SKA det ner.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 17:42

Har just varit hos dotra och hjälpt henne att hämta tillbaka studsmattan. Samtidigt flyger en annan studsmatta från en annan tomt iväg. Undrar hur många studsmattor som flyger iväg och går sönder en så här blåsig dag? Tänk på att förankra era studs...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:53

I dagens Aftonbladet kan man läsa om en manlig förälder som sökt upp en pedofil som arbetar på en typ av förskola. Han gick hem till honom och slog honom. Nu anmäls han. OK, jag förstår att vi har lagar som ska sköta om sånt, men jag hade garanterat...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:40

Sveriges största skidanläggningsföretag Skistar släcker ner fr o m i helgen. Andra har dock än så länge sagt att de kommer att ha öppet. Eftersom de inte har förstånd själva borde regeringen gå in och stänga alla anläggningar tills vidare. Läser ock...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 16:02

Det börjar kännas underligt. Att bara åka in till grannstan för att handla eller fika vill man inte gärna göra. Det rör sig också mindre folk ute. För någon vecka sedan hade en affär toapapper till extrapris. 3 paket med 6 rullar i varje för totalt...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 13:40

Såg Trolljägarna och blev skakad. Är en plus 60 och borde sett det mesta. Men icke. Hur fan kan vuxna män stöta på småtjejer? Och dessutom visa sina kukar i mobilen. Fattar inte det. Övergår mitt förstånd. Måste ju innebära att de har en psykisk ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se