Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 16 oktober 2011

Skavlan i lördags

Av Pink Ozzy - 16 oktober 2011 09:24

Jag hade spelat in lördagens Skavlan och såg på det igår. Jag hade inga större förväntningar på programmet med tanke på gästernas sammansättning. Men ack så jag bedrog mig. Först kommer förre ABB-chefen Barnevik och visar sig ha både humor och charm. Därefter en norsk schackspelare som varit med tidigare. Efter honom den kanadensiska feministen Irshad Manji som skrivit boken The trouble with Islam ( Vad är det för fel på islam ). En helt otrolig kvinna verkar det som. Snacka om klartänkt. Till sist kom f d Oasismedlemmen Noel Gallagher. Allt detta kanske inte låter så spännande. Men oj så bra det blev. Här fanns det inga gäster som man behövde dra svaret ur. Det var nästan så att Skavlan blev statist i sammanhanget. 

Speciellt Irshad Manji överraskade med sina rappa svar och kloka tänkande.  Barnevik visade en helt annan sida än den jag vande mig vid när han stod på topp i maktens korridorer. Oasismedlemmen Noel Gallagher  hade liksom jag inte träffat sin bror på ett tag. Han på två år och jag på 20. Men det verkar som både Noel och jag mår bäst av det. 

Har du möjlighet så kolla på TV1 på onsdag. Det ska gå i repris då och är mycket sevärd och mycket hörvärd. Speciellt Irshads tankar om Muslimer och islamism 

TV
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 13:50

För några dagar sedan ville ungerska regeringen skaffa sig mer makt genom att kunna utfärda olika saker via dekret. I praktiken en diktatorisk stat. Någon jag absolut inte kan acceptera. Nu går sossarna ut och vill ha mandat för att stävja Corona ut...

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 09:58

Läser man tidningarna på nätet slår mig en sak. Det är bara Corona i 55-11 olika varianter. Krigen och flyktingströmmarna tycks vara över. Hur slutade Syrienkriget i så fall? Och vad hände med alla flyktingar? Nu tänker jag inte bara på flyktingar ...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 14:00

Vi har ett coronavirus som sprider sig utan att det syns. Trots det trängs 08-orna i tunnelbanan och på bussarna. Folk trängs i köer och på bolaget och andra platser. Det är precis som att " det drabbar mig". En mentalitet som funnits i Sverige i må...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 09:52

USA köper just nu upp all sjukvårdutrustning de kan komma över. Ingångna avtal med leverantörer gäller inte längre eftersom USA går in och bjuder över. Men de flesta i Sverige älskar ju våra "vänner" i USA. Så här heter sig inte vänner. Vore det en...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 20:16

Nu ska tydligen Stockholms sjuksköterskor som håller på med coronapatienter jobba 48 timmar och få 120% mer i lön. Kanonbra. Inte nog med att man tar vara deras kunskap 8 timmar mer per vecka utan även att de får ordentligt betalt för slitet och risk...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se