Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 14 oktober 2011

I väntan på Juholt

Av Pink Ozzy - 14 oktober 2011 10:19

Efter dagar av mediadrev så har jag börjat fundera en del kring Julholt och socialdemokraterna. Förre ördförande Sahlin fick mig att inte rösta på sossarna och Juholt valde jag redan bort efter några dagar efter att han valdes in. Gillar helt enkelt inte hans person.

Men åter till drevet. Det här mediedrevet är som allt annat som kvällstidningar och TV startar. Det blir till slut bara FÖR MYCKET. Man skriver redan med störa löp att Juholt fuskade . Vilket fortfarande inte har bevisats. Skulle det visa sig att han INTE med avsikt "fuskade" skulle jag omgående stämma dessa tidningar. Vore det inte bättre att avvakta de utredningar som pågår? 

När jag jobbade resta jag också en hel del och troligen långt ifrån så mycket som Juholt. Trots det var det alltid ett helsicke att leta fram alla kvitton på hyrbilar, bensin, hotellrum, representation, tåg, flyg mm, mm. Och det var inte bara att just plocka fram dessa kvitton efter 1-2 veckor, utan också komma ihåg datum och vilka som eventuellt deltog i t ex en middag, eller som satt med i en bil vid ett visst specifikt tillfälle. Mycket papper blev det och ett och annat fel säkert också. Utan att för den skull ha gjort det med avsikt, eller som tidningarna skriver "fuskade".

Det är ju inte så att man sätter sig ner och har all tid i världen med detta reseräkningsarbete. Nej, inbokade möten och telefon ska skötas så fort man är på kontoret och hundratals mejl och andra brådskande ärenden skulle skötas. Så tankarna blev ibland lite delade med annat. 

Sedan har vi lägenheten. Vad som tydligen hänt sedan sist är att advokaten inte kan hitta något dokument som förbjuder Juholt att dela bostaden med sin sambo ( kulbo ). OM det finns sådana ska de självfallet följas. Men om sådana saknas så bör väl vanligt folkvett gälla. Men det menar jag att jag skulle gjort precis som Juholt och tagit med mig frugan  om inga hinder föreligger. Han måste ju ha lägenheten, vare sig han har sambon där eller inte. Och vilka politiker genom åren har inte haft med sig famösa damer på rummet? Jag bara frågar. Ska dessa i s f dras av per dag eller timme från hyran? Jag frågar mig också vilka journalister inte  skulle göra som Juholt om de kunde....

Kanske ska starta ett Journalistdrev?

Men som sagt, finns det regler ska de självfallet hållas. Dock kan en enstaka fadäs kanske förlåtas. Finns det inga nedskrivna dokumenterade regler så är dock den samlade mediekåren ute och cyklar. 

Hur det än blir så hamnar dock troligen inte min röst på sossarna nästa gång heller.  

 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

14 oktober 2011 19:14

Håller med i det du skriver. Tyvärr är det dock ett stort problem. Människor som precis som du ogillar sossarna och/eller Juholt TROR på allt de läser utan att tänka efter. De VILL att de ska vara sant och ser en chans att säga: vad var det vi sa.
Medan de som har en mer sansad bild tycker som du.

Tyvärr!!

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

15 oktober 2011 06:30

Nja, i början ville jag också att han skulle avgå. Men det var innan drevet satte igång och innan Susanna55 ( www.tandgud.bloggagratis.se ) fick mig att tänka själv en gång till. Men för sossarna borde bara några frågor gälla nu: Skadar det partiet? Har vi en bättre ersättare? Ur löser vi den uppkomna situationen?
För media gäller frågorna: Ska drevet gå INNAN man har facit? Ska tittar/läsarsiffror få styra våra tankar?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 6 april 21:05

Idag var det verkligen vår. Altanglasen tvättades och altanen kunde fixas till. Sen var det bara att äta årets första middag där och bara njuuuta. Mycket jobb återstår i trädgården. Lådorna ska krattas jämna och smågrejer mm läggs i komposten. Inn...

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 13:50

För några dagar sedan ville ungerska regeringen skaffa sig mer makt genom att kunna utfärda olika saker via dekret. I praktiken en diktatorisk stat. Någon jag absolut inte kan acceptera. Nu går sossarna ut och vill ha mandat för att stävja Corona ut...

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 09:58

Läser man tidningarna på nätet slår mig en sak. Det är bara Corona i 55-11 olika varianter. Krigen och flyktingströmmarna tycks vara över. Hur slutade Syrienkriget i så fall? Och vad hände med alla flyktingar? Nu tänker jag inte bara på flyktingar ...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 14:00

Vi har ett coronavirus som sprider sig utan att det syns. Trots det trängs 08-orna i tunnelbanan och på bussarna. Folk trängs i köer och på bolaget och andra platser. Det är precis som att " det drabbar mig". En mentalitet som funnits i Sverige i må...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 09:52

USA köper just nu upp all sjukvårdutrustning de kan komma över. Ingångna avtal med leverantörer gäller inte längre eftersom USA går in och bjuder över. Men de flesta i Sverige älskar ju våra "vänner" i USA. Så här heter sig inte vänner. Vore det en...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se