Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 9 oktober 2011

Jag vill tro att Juholt var ovetandes, men fan tro´t

Av Pink Ozzy - 9 oktober 2011 09:37

Fram till igår kväll ville jag tro att Juholt var ovetandes om de hyresbidragsregler som fanns inom riksdagen. Faktum är att om något frågat mig så hade jag trott att det var självklart att man fick ha sin fru eller sambo i lägenheten. Men så är tdligen inte reglerna. 

Sen kollade jag på Robins på TV igår och Robin nämner just Juholts "Särbo" och ibland vill Juholt även kalla henne för "Kulbo". Men skit i kulbon nu. Det jag reagerade på avar att programmet spelades in något dygn INNAN det framkom att hon bodde hos honom i övernattningslägenheten och att hon t o m var skriven där. Min fråga är då varför Juholt INTE reagerade på ordet "Särbo" när Robin sa att Juholt just hade en "Särbo".

I mina ögon är en särbo någon som har en egen lägenhet och som man träffar t ex på helgerna.

Eller är det så att Juholt verkligen HAR en "särbo" FÖRUTOM sin s k "Kulbo".

Nej, detta gör att sossarna antingen skaffar sig en ny partiledare omgående eller så får vi leva med Alliansen efter nästa val också. Juholt har fortsatt i Sahlins anda och tillförskaffat sig förmåner man inte har rätt till. Dessutom har de konstigt nog ingen aaaaaaaning om att det inte var tillåtet. Varför ska vi ha politiker som inte ens kan sina egna regler samtidigt som vi själva slaviskt ska följa laga och förordningar?


 
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

9 oktober 2011 16:37

Ska man tro kvällspressen var det flera år sedan som han blev "varnad" och tillfrågad om det verkligen var som han påstod.
Skall man tro kvällspressen hände detta senast 2009.

Skall man tro andra så är det så att pressen gärna skriver om sossars klavertramp men "glömmer" de borgerligas.

Skall man lära av historien är detta snart glömt. Det gäller ju en vit man och inte en medelålders kvinna...

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

10 oktober 2011 09:33

Nja, jag vet inte om detta försvinner i glömska så fort. Alla kommer väl ihåg Marjasins kvittoklippning och Monas Toblerone och felparkeringar.
Antingen sköter de borgerliga sig bättre, eller så har de bättre kvastar som sopar igen spåren. Fan vet.

 
susanna55

susanna55

13 oktober 2011 21:37

Tro inte på allt som media basunerar ut. Jag hittade ett jätteintressant blogginlägg angående "lögnen" som jag länkar till i mitt inlägg i dag.

http://susanna55.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

14 oktober 2011 09:58

Nej, man vill ju inte gärna det, men jag tror att Juholt ska överväga det hela i varje fall. Ska Sossarna och därmed vänsterblocket ha någon chans i nästa val så är det nog bättre att Juholt, privatpersonen fälls än att Juholt, sossarnas ordförande fälls. Så om han vet med sig att han felat så kanske han ska avgå snarast. Sen är det ju så att varenda chef i detta land skor sig precis lika mycket, om inte mer. Men det talar ju ingen om.

 
susanna55

susanna55

14 oktober 2011 11:47

Det blir mer och mer tydligt att han INTE har felat. Felet ligger någon annanstans... Jag stöttar Juholt mot den "konspiration" som pågår. Det är på hög tid att vi alla visar att vi inte längre tolererar "elitens" manövrarni egenskap att styra våra åsikter. Har nu idag lagt in ytterligare ett inlägg med denna länk ”Drevet mot Juholt styrs inifrån partiet”

http://susanna55.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

15 oktober 2011 06:26

Nja, jag vet inte om det styrs så mycket inifrån partiet. Jag tror numera att media försöker styra oss. Eller rättare sagt så skiter de i det också. De vill bara sälja lösnummer och/eller öka tittarantalet på TV. De bryr sig inte ett skit om oss. De tänker aldrig heller på nationen Sverige och vad som är bättre för oss. Nej, de tänker bara på sina siffror och i o m det kan de gå över lik.

 
susanna55

susanna55

15 oktober 2011 13:22

Det är nog inte media egentligen som försöker styra oss, utan media används som styrning av dom som äger media för att skapa våra synpunkter. Det finns antagligen en toppstyrning.. Numera köps nyheter in från nyhetsbyråer, har jag förstått. Deras sanningshalt kan därmed ifrågasättas. Förr fanns det undersökande journalistik, men även i det fallet är det ju så att allt uppfattas subjektivt. Tolkningar av den skrivande och vinklingen via rubriker gör sitt till.

http://susanna55.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

16 oktober 2011 09:20

Och vi går på det...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 28 mars 09:49

Köper du påskmat eller lever du som vanligt? Själv har vi det nästan som vanligt. Långfredagen äter vi bara Jansson och ägg. Lördag är vi bjudna på påskmat/födelsedag. Söndag och måndag tar vi lite påskmat, men inga mängder. Det var roligare ned ...

Av Pink Ozzy - Torsdag 28 mars 09:31

Såg på Rapport igår hur många kvinnor som dödas av sina män. Jag blir så förbannad och samtidigt sorgsen. Ofta är kvinnorna dessutom gravida. Jag fattar inte hur dessa män tänker, om de ens tänker.  Jag tycker nog att straffen bör göras om. Samtidi...

Av Pink Ozzy - Torsdag 28 mars 08:58


Eftersom många inte kommer att ha tid med mobil, platta eller dator önskar jag er redan en GLAD PÅSK!          ...

Av Pink Ozzy - Torsdag 28 mars 08:53

Det är av någon anledning skillnad mellan Facebook och bloggen. Hag går väldigt sällan kommentarer på bloggen men dagligen på Facebook. OK, det är lite skillnad i innehållet. Det blir lätt lite roliga bilder på Facebook medan det på bloggen oftast är...

Av Pink Ozzy - Onsdag 27 mars 18:59

Dagligen ser jag vuxna som bryter mot lagar och regler, skrivna som oskrivna . Jag ska ge dig några exempel : Vuxna som cyklar på trottoarer.  Vuxna som åker bil där det inte är tillåtet  Folk som parkerar på handikapparkeringen utan tillstånd ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Skapa flashcards