Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 15 september 2011

Rasism = okunskap

Av Pink Ozzy - 15 september 2011 10:30

Det breder ut sig en rasism i världen. Just nu är det islamister mot ”vita”. Okunskapen hos islamister är att de flesta vita är ateister och ger blanka fan i Jesus eller andra gudar. De som trots allt är kristna är oftast de mest hatiska och okunniga rasister.

Okunskapen hos oss vita är oftast att vi tror att alla muslimer/islamister är farliga mördare. Bilden vi ser är i regel 1000-tals mörkhyade personer som skriker ut sitt hat mot oss vita och då främst USA. Men varför är de så många hela tiden? Jo, de har inget arbete att gå till.

Dessutom har de oftast inte möjlighet att bilda sig en egen uppfattning, utan lyssnar på byäldsten, någon mullah eller annan person som bestämmer över deras liv. Det är det enda de vet.

Ta Nordkorea som exempel. Där får inte heller folk reda på vad som sker utanför gränsen och lever i total okunnighet om vad som sker på detta klot. Detta gör att ledarna har total makt över folks tro och vetande. Detsamma gäller i muslimska länder.

Även när jag var liten och tvingades till kyrkan varje söndag predikade prästen i upp till en timme om hur farligt allt var utanför kristendomen och vad som skulle hända om man inte bad sin kvällsbön eller gick till kyrkan varje vecka. 

Sen finns det många som klagar på invandringen. Tänk då på att det bara är drygt 150 år sedan som 1 miljon svenskar flydde till USA för att de inte hade mat på bordet här hemma.

Det är så lätt att kritisera andra religioner och människor i s f att ta reda på vad som krävs för att vi ska kunna leva i harmoni. Ett exempel på ett försök är denna skylt som jag hittade i Schweinfurt i Tyskland som under kriget var ett stort nazistfäste.

   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Lördag 15 sept 11:12

Har under flera år haft problem som gjorde att jag de senaste 2 åren inte kunnat jobba överhuvudtaget. Jag började räkna på vad jag fick i sjukersättning och vad jag skullefå i pension och såg att det blev dubbelt upp. Jag blir ju inte friskare bara ...

Av Pink Ozzy - Lördag 15 sept 10:38

Nu har det gått en vecka och partierna tycks stå i tre olika hörn. De rödgröna i ett hörn, Alliansen i ett annat och SD står med dumstruten i det tredje.  Vi har ett bra Sverige. Det som säger annat har... ... maktbegär och vill nå till toppen. ...

Av Pink Ozzy - Lördag 8 sept 15:14

I morgon söndag är det du som bestämmer. Själv tänker jag rösta lite olika i de tre valen beroende på vad de åstadkommit under de senaste 4 åren, men även vad alliansen beskyller de rödgröna för att inte ha gjort, även om det helt klart borde varit f...

Av Pink Ozzy - Tisdag 4 sept 23:45

Idag fick en sd-politiker träda tillbaka. Han hade åkt på tok för mycket taxiresor. En annan M-politiker anklagades idag för att ha flugit i st för att ha tagit tåget. Och på det viset kan jag hålla på rätt länge. Men till vilken nytta? Media gräver...

Av Pink Ozzy - Tisdag 4 sept 10:03

När jag flyttade från Tyskland till Sverige som 12-åring på 60-talet kallades jag för Lillhitler, nasse och mycket annat. När jag bodde i Tyskland fick jag aldrig reda på vem denne Hitler var. Jag såg ett målat hakkors på en vägg när jag var sådär 5...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se