Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 15 september 2011

Rasism = okunskap

Av Pink Ozzy - 15 september 2011 10:30

Det breder ut sig en rasism i världen. Just nu är det islamister mot ”vita”. Okunskapen hos islamister är att de flesta vita är ateister och ger blanka fan i Jesus eller andra gudar. De som trots allt är kristna är oftast de mest hatiska och okunniga rasister.

Okunskapen hos oss vita är oftast att vi tror att alla muslimer/islamister är farliga mördare. Bilden vi ser är i regel 1000-tals mörkhyade personer som skriker ut sitt hat mot oss vita och då främst USA. Men varför är de så många hela tiden? Jo, de har inget arbete att gå till.

Dessutom har de oftast inte möjlighet att bilda sig en egen uppfattning, utan lyssnar på byäldsten, någon mullah eller annan person som bestämmer över deras liv. Det är det enda de vet.

Ta Nordkorea som exempel. Där får inte heller folk reda på vad som sker utanför gränsen och lever i total okunnighet om vad som sker på detta klot. Detta gör att ledarna har total makt över folks tro och vetande. Detsamma gäller i muslimska länder.

Även när jag var liten och tvingades till kyrkan varje söndag predikade prästen i upp till en timme om hur farligt allt var utanför kristendomen och vad som skulle hända om man inte bad sin kvällsbön eller gick till kyrkan varje vecka. 

Sen finns det många som klagar på invandringen. Tänk då på att det bara är drygt 150 år sedan som 1 miljon svenskar flydde till USA för att de inte hade mat på bordet här hemma.

Det är så lätt att kritisera andra religioner och människor i s f att ta reda på vad som krävs för att vi ska kunna leva i harmoni. Ett exempel på ett försök är denna skylt som jag hittade i Schweinfurt i Tyskland som under kriget var ett stort nazistfäste.

   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Fredag 16 nov 09:57

Det är sol idag. Nåja, några moln också. Men mestadels sol. Äntligen lite lust att göra något. Jag tillhör dom som har en lista i köket. På den skriver jag och frugan saker som JAG ska göra. Får jag lust så gör jag det. Så idag blir det några musfäll...

Av Pink Ozzy - Torsdag 15 nov 14:38

Nu kanske det händer något. Annie Lööf ska sondera som det så fint heter. Nu kanske vi får en slagkraftig regering utan blåbrunt innehåll. Sen får väl lilla Ebba sitta där, tycka synd om sig själv och gnälla på C och L och anklaga dom för att försöka...

Av Pink Ozzy - Torsdag 15 nov 10:33

Nu är vi där. Månaden ingen vill ha. November. Ja men hur kul är den? Speciellt i år. Vilket väder. Mulet eller mulet och regn. Nej, nu inväntar jag 21 december. Då vänder det! ...

Av Pink Ozzy - Torsdag 15 nov 09:20

Vad är det för fel på Filip Hammar? Hur fan kan han stå upp och kalla diabetes en lyxsjukdom? Att det är något fel på Katrin Zytomierska visste väl de flesta. Speciellt nu när hon kallar de som tar sin diabetesspruta för äckliga. Jag är inte diab...

Av Pink Ozzy - Torsdag 15 nov 08:45

Den s k övergångsregeringen , d v s S+Mp har lagt fram ett förslag om skattesänkning för pensionärer. Men för vilka? För det första är det de som är över 65 år. Innebär att de som tagit ut sin pension tidigare p g a t ex sjukdom omfattas inte. Men de...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se