Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 30 augusti 2011

Bojkotta Algeriet

Av Pink Ozzy - 30 augusti 2011 09:34

Allt tyder på att Algeriet tagit emot stora delar av Gadaffis familj och släkt. Det strider mot folkrätten anser jag och därför borde Algeriet bojkottas av de länder som har affärer med ladet eller ger landet bidrag. 

Algeriet bör omedelbart utlämna dessa personer till världssamfundet. Att skydda personer till en diktator och mördare ska bestraffas hårt anser jag. Därför bör Sveriges regering bidra med att sammankalla berörda länder för att frånta Algeriet eventuella bidrag och även se till att all handel med landet stryps.  

 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

30 augusti 2011 19:31

Bara ett litet problem -- enligt radions P1 klockan 16. Bojkott nämndes även där -- Det blir de bojkottande som förlorar på det hela. Det finns saker i detta land som stora delar av EU är beroende av.

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

31 augusti 2011 09:25

OK, så bara för att vi tror att vi är beroende av något från ett visst land så ska vi inte följa våra hjärtan, våra ideal och vår tro? DET låter skrämmande. Jag tror inte att det finns något land som vi inte kan undvika och köpa produkten från annat land. Kanske till andra priser, men ska detta stå i vägen för att fånga in en diktator som har gjort sig skyldig till 10000-tals mördade personer?

 
Hanna

Hanna

3 september 2011 20:16

Jag skulle önska att det var så enkelt. Men självklart skall vi stå för våra ideal och våran tro även utåt. Det skall ju inte vara något som vi bara säger men när det väl kommer till kritan så vågar vi inte göra något.

Jag brukar till exempel fundera över ifall det skulle vara bättre att inte åka till Thailand eller dylikt för att få billiga hotell och massage osv. Eftersom vi utnyttjar befolkningen för att de är fattiga. Men att bojkotta dem skulle ju bara göra saker ännu värre för dem så det funkar ju inte heller.
Ha det bra

http://hannastankar.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

13 september 2011 10:09

Ja, det är inte så lätt alltid. En bojkott ska inte vara en ensidig åtgärd från Sveriges sida, utan måste vara utlyst av FN och gälla ALLA länder. Om bara Sverige skulle göra det har det bara samma effekt som att pissa i havet.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 17:42

Har just varit hos dotra och hjälpt henne att hämta tillbaka studsmattan. Samtidigt flyger en annan studsmatta från en annan tomt iväg. Undrar hur många studsmattor som flyger iväg och går sönder en så här blåsig dag? Tänk på att förankra era studs...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:53

I dagens Aftonbladet kan man läsa om en manlig förälder som sökt upp en pedofil som arbetar på en typ av förskola. Han gick hem till honom och slog honom. Nu anmäls han. OK, jag förstår att vi har lagar som ska sköta om sånt, men jag hade garanterat...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:40

Sveriges största skidanläggningsföretag Skistar släcker ner fr o m i helgen. Andra har dock än så länge sagt att de kommer att ha öppet. Eftersom de inte har förstånd själva borde regeringen gå in och stänga alla anläggningar tills vidare. Läser ock...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 16:02

Det börjar kännas underligt. Att bara åka in till grannstan för att handla eller fika vill man inte gärna göra. Det rör sig också mindre folk ute. För någon vecka sedan hade en affär toapapper till extrapris. 3 paket med 6 rullar i varje för totalt...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 13:40

Såg Trolljägarna och blev skakad. Är en plus 60 och borde sett det mesta. Men icke. Hur fan kan vuxna män stöta på småtjejer? Och dessutom visa sina kukar i mobilen. Fattar inte det. Övergår mitt förstånd. Måste ju innebära att de har en psykisk ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se