Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 27 augusti 2011

Människan är ibland ett lågt stående djur

Av Pink Ozzy - 27 augusti 2011 09:19

Läser jsut att 3 anställda på ett äldreboende i Växjö kommun slog vad om när en äldre dam skulle dö.  Efter dödsfallet hånades dessutom den avlidna med en teaterscen vid den döda kroppen. Man försökte även sätta  solglasögon på kroppen.

Som tur är fick alla sparken från Attendo. Konstigt att Attendo förekommer med jämna mellanrum när det gäller konstiga vårdföreteelser. 

Jag fattar dock inte hur man är funtat som människa när man gör på detta sätt? Något måste ju fattas i huvudet på folk som bär sig åt så. 

 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

27 augusti 2011 10:52

EN orsak kan nog vara att "vissa" tycker det är bra att hänga ut just Attendo. Liksom roligare att skälla på detta företag. Men i min lokaltidning får även kommunal hemtjänst på taffsen ibland

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

27 augusti 2011 11:13

Jo, det kan nog vara så. Men vad ska de göra om det hela tiden ska sparas och sparas. Men på Attendo har man tydligen tid med vadslagning också. Men å andra sidan ska de ha Credd för att de slängde ut vadslagarna.

 
Hanna

Hanna

3 september 2011 20:19

jag kan tänka mig att det är många som arbetar inom sådana yrken som gör dt för att avskärma sig och komma bort ifrån döden. Dock var det väldigt vulgärt och makabert att ha en teaterscen kring den döda kroppen. FY. Men men.

http://hannastankar.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

13 september 2011 10:07

Det finns något som heter EMPATI och som jag anser man måste ha i detta yrke.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 17:42

Har just varit hos dotra och hjälpt henne att hämta tillbaka studsmattan. Samtidigt flyger en annan studsmatta från en annan tomt iväg. Undrar hur många studsmattor som flyger iväg och går sönder en så här blåsig dag? Tänk på att förankra era studs...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:53

I dagens Aftonbladet kan man läsa om en manlig förälder som sökt upp en pedofil som arbetar på en typ av förskola. Han gick hem till honom och slog honom. Nu anmäls han. OK, jag förstår att vi har lagar som ska sköta om sånt, men jag hade garanterat...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:40

Sveriges största skidanläggningsföretag Skistar släcker ner fr o m i helgen. Andra har dock än så länge sagt att de kommer att ha öppet. Eftersom de inte har förstånd själva borde regeringen gå in och stänga alla anläggningar tills vidare. Läser ock...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 16:02

Det börjar kännas underligt. Att bara åka in till grannstan för att handla eller fika vill man inte gärna göra. Det rör sig också mindre folk ute. För någon vecka sedan hade en affär toapapper till extrapris. 3 paket med 6 rullar i varje för totalt...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 13:40

Såg Trolljägarna och blev skakad. Är en plus 60 och borde sett det mesta. Men icke. Hur fan kan vuxna män stöta på småtjejer? Och dessutom visa sina kukar i mobilen. Fattar inte det. Övergår mitt förstånd. Måste ju innebära att de har en psykisk ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se