Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 26 augusti 2011

Djävla djurplågare

Av Pink Ozzy - 26 augusti 2011 09:35

Igår gick det en gubbe i min ålder ( kanske några år äldre ) förbi med sin Schäfer. Ca 50 meter från mig börjar han rycka som en dåre i hunden och slängde sen omkull hunden med världens nacksving. Skrek och gapade bara för att hunden inte gick exakt fot. Gubben är en av byns alkissar och rycker jämt i hunden. Då blev jag skogstokig och skrek åt gubben att han skulle ge fan i att misshandla sin hund. 

Bredvid mig stod en annan granne och pratade med mig. Han vågade inte ens vända sig om. Det visade sig sen att de varit klasskamrater och att han mycket väl visste vem han var.

Hur som helst så kom gubben emot mig, fast på andra sidan vägen och undrade vad jag gapade om. Så jag fick tala om för honom en gång till att han skulle ge fan i att behandla hunden illa. Han närmar sig, men vågar ändå inte gå över gatan mot mig. Då får jag till svar att:

"Vaddå, misshandlar, jag slog ju inte hunden ens."

Vad tänker en sån person med? Ska man behöva slå en människa eller ett djur för att det ska klassas som misshandel? Inte i mina ögon. I mina ögon är misshandel både psykisk och fysisk, både slag och nacksving.

Synd att inte alla ha civilkurage och  säger ifrån och synd att man inte behöver ha ett "hundkörkort".

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Lördag 15 aug 09:26

För 6 år sedan tog Petter för rattfylla. I natt var det dags igen. Fortkörning och narkotikainnehav. Men jag ska inte skälla på Petter. Jag kan tänka mig att han inte hade så många vänner under sin aktiva karriär och nu vill ta igen det på något sä...

Av Pink Ozzy - Fredag 14 aug 09:52

Det finns bl a Facebook, Instagram, Twitter, snap chatt, miljoner med spel på appar. Dessutom har Tiktok tillkommit. En omstridd app som man vill förbjuda i flera länder för att man tror att kineserna kan plocka ut dina personliga data. Vad jag först...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 20:49

Just nu finns det två grupperingar i Sverige. Dom som är för munskydd och dom som är emot. Själv har jag tittat lite på folk och sett att många som bär munskydd bär den just bara över munnen och inte näsan. Vad är vitsen med det? Sedan har de som...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 20:39

Det är ju inte klokt. Har ett barnbarn i 7an som nu tränar 6 gånger per vecka. Men inte nog med det. De kan sluta träningen 20,30 ena dan och börjar träningen klockan 6 nästa morgon. 2-3 gånger per vecka börjar träningen vid 6 tiden. Bl a både lördag...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 09:38

Vi har tydligen en kulturminister även om det inte verkar så. Hon heter Amanda Lind. Ja, det är hon med ett storkbo på huvudet. Vore kanske bättre ifall hon hade något I huvudet också. Det jag först och främst tänker på är Danny Saucedo i Piteå. D...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se