Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 3 augusti 2011

SJ är ju helt otroliga

Av Pink Ozzy - 3 augusti 2011 15:23

Inte nog med att SJ måste vara en av Europas slöaste järnväg med eviga förseningar. Nej, nu kastar de också av folk som har biljett. Hur fan är man funtat som personal när man kastar av barn på 11 år? Tänkte han tanken att en snäll dam tar hand om henne eller tänkte han att en djävla pedofil tar hand om henne? Eller tänkte han? Tänkte han överhuvudtaget? Hur i he-vete kan ni ha en sådan personal SJ? 


 
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

3 augusti 2011 19:39

HON! Det var en kvinnlig konduktör. Men hur tänkte hon som tog hand om flickan, lät henne sova för att dagen efter ämna köpa biljett. HON tänkte tydligen inte tanken att kalla på polis och berätta ...

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

4 augusti 2011 11:36

Där har du rätt. Så långt tänkte inte jag.

 
Gubbfan

Gubbfan

4 augusti 2011 08:53

Nja, det är väl möjligt att konduktören tänkte, men i så fall tänkte hon nog lite snett. Det är inte modernt att tänka några steg framåt.
Men grejen är nog den att om hon gör fel enligt reglementen och andan i bolaget så blir det att gå till arbetsförmedlingen och tids nog hamna i FAS3.
Det värsta är att om jag förstått tidningarna rätt så gör de andra tågbolagen lika galet.
Jag tror att ett stort fel är att man har bolagiserat infrastrukturen och kräver att den skall fungera som det gör i näringslivet.
Vad politikerna blundar för är att infrastruktur, t ex järnväg, vägar, tele inte skall gå med vinst eller vara rationell. Den är till för att serva alla andra näringar och människor. Den är inte till för att fungera enbart för de väl beställda.

Att sedan SJ och järnvägsnätet är vanskött så väl av den nuvarande som av de föregående regeringarna skall vi inte glömma.
Om jag har förstått saken behöver järnvägsnätet ett utökat underhåll på sisådär 40 miljarder plus vad som skall läggas ned på ett skrytsnabbtågsnät.
Men politikerna vill inte eller förstår inte eller är för upptagna av att förmera sina egna tillgångar eller vad de nu gör.
Så undrar de över det sk politikerföraktet!

http://Gubbfan.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

4 augusti 2011 11:39

Ja, jag tror inte ens 40 miljarder räcker. Har hört den dubbla siffran nånstans. Men det kanske blir så med moderaten Ulf Adelson i styret.

 
Gubbfan

Gubbfan

4 augusti 2011 09:01

Läste alldeles efter min förra kommentar i Aftonbladet en snutt som kanske förstärker min tro på vad som är galet. Kika på den om du inte redan har gjort det.
http://www.aftonbladet.se/ledare/article13416077.ab

http://g

Pink Ozzy

4 augusti 2011 11:41

Ja den artikeln säger ju en del.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 18 mars 09:27

Det är nästan tragiskt hur norska skidlöperskor försöker förstöra sporten. Så fort något går emot dom så skyller dom på svenska åkare. Skulle de vara ensamma på en fotbollsplan och falla i mittcirkeln skulle de ändå skylla på en svensk åkare.  Sen ...

Av Pink Ozzy - Söndag 17 mars 22:40

Från att ha sett Levin jobba på torpet tyckte jag att han absolut borde vara med till slutet. Det fanns några till plus att det ändrade sig lite under resans gång. Martina var i mina ögon en av mina favoriter. Och varför inte Perra. Men han åkte ju u...

Av Pink Ozzy - Söndag 17 mars 18:00

Varför så mycket hej och hå för ett riggat val? Alla vet ju vem som vinner. Allt annat vore ju en världssensation som inte kommer att inträffa. Det vore som om dom röstade fram Kalle 12 år .  Så andra länder behöver ju ingen ny politik utan det är ...

Av Pink Ozzy - Söndag 17 mars 16:55

Idag var det en solig och fin dag om man tittar inifrån. Frugan var ute, vilket inte säger nånting för hon hår ut i alla väder. Jag matade fåglarna och då var det bara 1,5 grader.  Nej, jag satsade på sport istället. Klockan 8 startade Birkebeinren...

Av Pink Ozzy - Lördag 16 mars 09:24

Jonatan Unge är i mina ögon en djupt otrevlig typ som har utåt sett mycket höga tankar om sig själv. Om han har samma höga tankar om dig själv när han ligger på kammaren och tänker tvivlar jag på.  Detta innebär att han allt som oftast tar tvivelak...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Skapa flashcards