Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 19 juli 2011

Carl B Hamilton vill köra hem spriten till folk

Av Pink Ozzy - 19 juli 2011 10:14

Folkpartisten Carl B. Hamilton har tydligen tittat lite för djupt i flaska i helgen. Nu föreslår han att Systemet ska köra hem spriten till folk. Vid framkomsten ska dock mottagaren vara nykter och kunna legitimera sig. 

Jag ser då en rad möjligheter att missbruka detta.

  1. Du dricker mer eftersom det ju bara är att beställa hem. Du slipper ju fylleköra till bolaget ( vilket i sig väl är en god gärning ).
  2. Du kan packa ihop ett gäng ungdomar i en lägenhet, skaffa fram en myndig person som snabbt gör sig en bra hacka på att langa spriten vidare till kidsen.
  3. Hur många "bomkörningar" blir det inte när bolaget kommer fram och det visar sig att ingen är nykter. Vad händer med budet som nekar dom inköpet?
  4. Är inte Systemets hela idé att sälja mindre och mindre. Alkohol är de facto ett gift. Ska Systemet ( staten ) bidra till att sprida giftet? 

Nej du Hamilton. Visserligen har Fp dåliga väljarsiffror, men ni behöver väl inte överdriva för att få fler röster. 

 
ANNONS
 
Gubbfan

Gubbfan

19 juli 2011 12:20

Man har nog tittat djupt, jättedjupt, i flaskan.
Men det är klart, en folkpartikel är alltid en folkpartikel och man kanske inte kan kräva så mycket av sådana.
Men det är väl också ett steg för att få bli av med det förhatliga monopolet, så att folk kan köpa skiten på Lidl eller ICA.
Allt för profiten!

http://Gubbfan.bloggplatsen.se

 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

22 juli 2011 10:31

Tittade på SVTs morgonprogrem. Där diskuterades just detta. EN förklaring -- enligt bl.a Birger Schlaug -- kan vara att det finns privata firmor som idag har den servisen. Att systemet helt enkelt måste hänga på för att inte tappa mer i konkurrensen.
Du har säkert rätt i dina farhågor om tex langning, men den förekommer ju redan idag när man själv måste masa sig till systemet. Inte minst snälla föräldrar som hjälper till.

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:12

Tänk att det finns ungdomar som har ett sånt och genuint intresse och som viger sitt liv åt detta. Greta Thunberg är en sådan person. En tjej på 15 år med kända föräldrar, vilket hon nog inte bryr sig så mycket om. Hon har bestämt sig. Hon är påläst ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:01

Veganer består av såväl vettiga människor som rena idioter. Om vi tar idioterna först så är det dom som släpper ut minkar, slår ihjäl kaniner mm. Rena vansinnesdåd. Hade jag möjligheten att få fast någon och döma den personen skulle jag antingen släp...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 10:21

Har just nu att göra med en kommungubbe i ett ärende. man blir ju smått förskräckt. Det har inte hänt något sen 60-talet. Med de menar jag det ordspråk som säger att om du inte platsar på den privata marknaden får du alltid jobb på kommunen. Något so...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 09:12

Följer Hemnet och några andra sidor dagligen och ser nu att hemnet bluffar på sina sidor. Hus kan plötsligt försvinna för att någon måndag poppa upp igen och då kan det stå att huset stått på hemnet i 3 dagar. För det första har dom "glömt" att de st...

Av Pink Ozzy - Söndag 20 jan 14:21

Under en längre tid har nu förstörelse, rån, eldning av bilar mm accelererat och NU RÄCKER DET ! Nu tar jag saken i egna händer. Kommer vissa kvällar att befinna mig i betongen och ser jag något får den smaka av batongen. Stannar den frivillig och er...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5 6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se