Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 13 juli 2011

1,7 MILJARDER i lottovinst - är det vettigt?

Av Pink Ozzy - 13 juli 2011 09:48

Själv slutade jag skicka in våra stående lottorader när min lottokompis dog. Vi körde från 1980 till mitten av 2000-talet. Under den tiden förlorade vi ca 32.000:- på lotto. D v s 16.000:- var. Men inget att klaga på eftersom det ju är helt frivilligt. 

Det jag dock reagerar på är att det inte tycks finnas någon övre gräns för vinster.  Nu van en ( eller kanske flera, ingen vet ) totalt 1,7 MILJARDER. Är det vettigt? Skulle det inte vara roligare om flera delade på vinsen så att högsta vinsten låg på några miljoner? Jag har djävligt svårt att föreställa mig att jag skulle bli lyckligare av 5 miljoner än av 1,7 miljarder. Nåja, lite lyckligare skulle jag nog bli, eftersom jag skulle kunna ge barn och barnbarn så de klarar sig. Sen skulle jag ju kunna ge åtskilliga miljoner till de som bättre behöver. Ja skulle kanske t o m kunna tänka mig att ge bort en miljard. Jag skulle ju trots allt ha 700 mille kvar till oss, barn och barnbarn. Det räcker och blir över även där. 

Nej, jag fattar inte denna hysteri för att hela tiden ha större och större vinster. Helt sjukt.  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Lördag 15 sept 11:12

Har under flera år haft problem som gjorde att jag de senaste 2 åren inte kunnat jobba överhuvudtaget. Jag började räkna på vad jag fick i sjukersättning och vad jag skullefå i pension och såg att det blev dubbelt upp. Jag blir ju inte friskare bara ...

Av Pink Ozzy - Lördag 15 sept 10:38

Nu har det gått en vecka och partierna tycks stå i tre olika hörn. De rödgröna i ett hörn, Alliansen i ett annat och SD står med dumstruten i det tredje.  Vi har ett bra Sverige. Det som säger annat har... ... maktbegär och vill nå till toppen. ...

Av Pink Ozzy - Lördag 8 sept 15:14

I morgon söndag är det du som bestämmer. Själv tänker jag rösta lite olika i de tre valen beroende på vad de åstadkommit under de senaste 4 åren, men även vad alliansen beskyller de rödgröna för att inte ha gjort, även om det helt klart borde varit f...

Av Pink Ozzy - Tisdag 4 sept 23:45

Idag fick en sd-politiker träda tillbaka. Han hade åkt på tok för mycket taxiresor. En annan M-politiker anklagades idag för att ha flugit i st för att ha tagit tåget. Och på det viset kan jag hålla på rätt länge. Men till vilken nytta? Media gräver...

Av Pink Ozzy - Tisdag 4 sept 10:03

När jag flyttade från Tyskland till Sverige som 12-åring på 60-talet kallades jag för Lillhitler, nasse och mycket annat. När jag bodde i Tyskland fick jag aldrig reda på vem denne Hitler var. Jag såg ett målat hakkors på en vägg när jag var sådär 5...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5 6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se