Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under maj 2011

Av Pink Ozzy - 14 maj 2011 06:52

Söndagkväll tar jag inte emot besök eller telefonsamtal. Då är den VM-final mellan Sverige och Finland. Alla pratade om tjecker, ryssar och kanadicker.

Men det blev Sverige och Finland! Nu är Sveriges Tre Kronor förlåtna för norgematchen. Vinsten och spelet igår var fantastiskt. I andra perioden sköt Sverige  26 skott på mål ! När hände det senast mot tjeckerna?

Det var riktigt bra spel och nu ser jag fram emot söndagens final. Kanske tittar jag också på bronsmatchen, men det beror på vädret.

HEJA SVERIGE ! 

ANNONS
Av Pink Ozzy - 13 maj 2011 09:03

Hockey var givet igår. Kan inte tänka mig att melodifestival kan bli bättre än Kanada-Ryssland igår. Ett djävla tempo, men kanske lite för lite tacklingar. Lite halvsnäll hockey i en mördande fart. Ryssarna vann med 2-1, vilket väl inte var helt rättvist, eller... det går ju ut på att göra flest mål och målvakten deltar ju i spelet. 

Det här var absolut den bästa match jag sett. Kan man hoppas på att Sveriges Tre Kronor kan bjuda Ryssland upp till dans i semin. Vi får väl hoppas det.  

Musik · Om mig · Sport · TV
ANNONS
Av Pink Ozzy - 12 maj 2011 10:49

Läser just att två svenskar fått livstids fängelse på Filipinerna för att de tvingat tjejer att posera framför webbkameror. 

Tänk vad jag mår bra varje gång jag läser om dessa manliga avskum som hela tiden gör geschäft av kvinnan på olika sätt. Själva håvar de bara in pengar på andras elände.

Nu när de sitter i filipinskt fängelse får de ju lite tid att tänka över det hela. Vi får väl bara hoppas att inte svenska konsulatet försöker få dom frikända och skickade till Sverige. Nej, låt dom ruttna i fängelset! 

Av Pink Ozzy - 12 maj 2011 10:41

Nu ska man dra åt snaran kring försäljningen av svenska vapen till diktaturstater. Men varför ska Sverige återigen leka bror duktig? Det enda rätta sättet är att EU gör gemensam sak och förbjuder försäljningen. För vad händer om bara Sverige förbjuder försäljning? Jo, diktaturerna går till de svenska företagens konkurrenter, vilket bara skadar Sverige, Sveriges företag och deras anställda och underleverantörer. 

Med andra ord så kommer ett svensk stopp inte ha någon som helst inverkan utan bara skada svenska intressen.

Nu säger en del att det är fel att svenska vapen kan riktas och döda svenska soldater. Känns det i så fall bättre om ett vapen från ett annat land gör samma sak? Skulle inte tro det.

Så låt svenska företag vara så länge ni politiker inte förmår att genomföra det i hela EU.  

Av Pink Ozzy - 12 maj 2011 10:32

Bertil Villard, ordförande för AMF Pension har ägnat sig åt avancerade skattetransaktioner. Han tjänade ca 10 mille på att skicka pengar till Luxemburg och vidare därifrån till Peru och åter till Sverige. Så istället för att betala 50-60% i skatt behövde han bara betala Peru's 4%. På det sättet undgick han 10 mille i skatt. 

Nu skriker man av avundsjuka i lilla Svedala igen. Men då ska vi betänka att detta skedde helt innanför lagens råmärken. Som vanligt har m a o inte lagen hunnit med att täppa till kryphål som smarta skattejurister kan utnyttja för egen del. Att sedan Villard är ordförande i AMF Pension som säger sig följa högt etiska regler är en annan sak. Så i mina ögon har han gjort det de flesta skulle göra, OM de kunde.

Å andra sidan kanske han nu ska dra sig tillbaka från det etisk korrekta AMF Pension... 

Av Pink Ozzy - 12 maj 2011 10:14

Nu när Bin Laden äntligen gått ur tiden så står förhoppningsvis hans släktingar på tur:

Den mörke brodern CHOKO LADEN

Godisätande kusinen MARME LADEN

Partyprinsen PINACO LADEN

Vegetarianen SAL LADEN

Skönsångaren BAL LADEN

Även brodern som bara såsade runt REMOU LADEN

Hands trädälskade syster B LADEN

Hans ständigt höge svåger KOKA B LADEN

Blomälskande dottern KRON B  LADEN

Musikalsande sonen NOT B LADEN

Götebordssläktingen VÄSTKUST SAL LADEN

Den vasse RAK B LADEN 

Och inte att förglömma farbrodern som alltid var glömsk VAR FAN VAR DE JA  LADEN.  
Av Pink Ozzy - 11 maj 2011 09:48

Två killar, Rasmus och Robin Sjöholm hamnade i särskola på felaktiga grunder konstaterar Malmö tingsrätt i en dom och slår samtidigt fast att Vellinge kommun måste betala skadestånd.

När jag såg detta på TV så gladde jag mig visserligen åt grabbarna, d v s att de äntligen fått upprättelse. Samtidigt frågade jag min fru hur många sådana här fall det kan finnas i Sverige. För jag kan inte tänka mig att detta är det enda fallet....
Och det är DET som gör mig irriterad. Hur många barn lider i Sverige p g a att vuxna, i sin iver att slippa kostnader, tar helt fel beslut. 

Det här är ett typexempel på vad som händer och kommer att hända framöver när man driver skattefrågan till sitt yttersta och ingen vill betala skatt. Tro mig, vi kommer att se många fler skrämmande fall framöver. . .
 

Av Pink Ozzy - 11 maj 2011 09:26

Rod Stewart är den artist jag har flest skivor av. Över 100 skulle jag tro. Jag har länge väntat på att gubben ska visa sig i Sverige på en ny riktig rockturné. Men nu läser jag att han har skrivit på ett tvåårskontrakt hos Ceasars Palace. 

Men det är klar. Är man 60 och behöver mycket pengar och samtidigt vill sjunga nån timme per dag framför snobbiga matgäster så har han kanske hittat rätt.

Men alla vi andra RIKTIGA fans? Var håller VÅRAN Roddan hus?

Att hoppas på en rockskiva blir ju efter det kontraktet ännu mer otrolig.

Sorry Rod, you are loosing your friends.  

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se