Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 31 maj 2011

Den glömske monarken

Av Pink Ozzy - 31 maj 2011 13:18

Oj, oj, oj vilken kung vi har. Såg du hans uttalande igår? Tänk så länge mediecoachen måste ha fått jobba med kungen för att han ska verka trovärdig i den intervjun - och vad händer? Platt fall. På frågan om kungen hade varit på "en sån där klubb" så frågade kungen först, " Vilken klubb". När då reportern svarar "en sex och strippklubb" så svarar kungen efter viss tvekan och eftertanke " Nej, nej, faktiskt tror jag det inte". 

Det han säger kan dock vara helt rätt. Det kan ju de facto vara så att kungen fick se nakna tjejer hemma hos någon av hans vänner, eller i en lokal inhyrd av hans vänner. Då har han faktiskt inte besökt en strippklubb,  utan bara kollat på nakna tjejer någon annanstans. Och han svarade i s f på frågan. 

Men ska det behöva ta flera sekunder för honom att låtsas tänka efter? Han måste väl ha vetat att just en sådan fråga skulle komma och att han ju har haft tillräckligt med tid att fundera på ifall han har varit eller inte varit på en sexklubb.  

Nej, det här är bara de sista ryckningar vi fick se av kungen som monark.  Att fortsätta med att försöka dölja alltihopa är bara fånigt och kommer aldrig att funka. Dessutom skämmer han ut monarkin och sverige, inte de som nu visar kungens rätta jag.  

 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

31 maj 2011 20:18

Tyckte det var "roligt att se kungen på TV...

"... nääh, det tror jag faktiskt inte, inte vad jag kan minnas..." osv.
Är du säker på att det inte var TV4s humorgäng som var i farten ;-)

Du har en hand på din sida. I handen står det "Rör inte min kompis" Tänk, JAG tror att det är just vad de mest inbitna rojalister säger just nu. De som överger honom nu är de som inte är 100% för. (JAG är INTE för monarki, så vet du det)

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

1 juni 2011 09:22

Ja då är vi helt på samma linje. Håller just på att läsa den beryktade boken också och lär väl bli klar idag. Den visar att kungen redan innan han blev kung röjde med besked. Så han har tydligen inte lagt av sig. Det som dock förvånar mig är att han enligt boken hade ihop det med en viss sångerska under en period. Kul läsning för Silvia...

 
Gubbfan

Gubbfan

1 juni 2011 09:16

Finns det inget viktigare än en gamlings intresse för unga flickor eller tillrättalagda sk tävlingar på dumburken?

http://Gubbfan.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

1 juni 2011 09:20

Jodå, det finns det säkert. Men jag kan ju inte skriva om allt. Mycket står ju att läsa på nätet ändå.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 13:50

För några dagar sedan ville ungerska regeringen skaffa sig mer makt genom att kunna utfärda olika saker via dekret. I praktiken en diktatorisk stat. Någon jag absolut inte kan acceptera. Nu går sossarna ut och vill ha mandat för att stävja Corona ut...

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 09:58

Läser man tidningarna på nätet slår mig en sak. Det är bara Corona i 55-11 olika varianter. Krigen och flyktingströmmarna tycks vara över. Hur slutade Syrienkriget i så fall? Och vad hände med alla flyktingar? Nu tänker jag inte bara på flyktingar ...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 14:00

Vi har ett coronavirus som sprider sig utan att det syns. Trots det trängs 08-orna i tunnelbanan och på bussarna. Folk trängs i köer och på bolaget och andra platser. Det är precis som att " det drabbar mig". En mentalitet som funnits i Sverige i må...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 09:52

USA köper just nu upp all sjukvårdutrustning de kan komma över. Ingångna avtal med leverantörer gäller inte längre eftersom USA går in och bjuder över. Men de flesta i Sverige älskar ju våra "vänner" i USA. Så här heter sig inte vänner. Vore det en...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 20:16

Nu ska tydligen Stockholms sjuksköterskor som håller på med coronapatienter jobba 48 timmar och få 120% mer i lön. Kanonbra. Inte nog med att man tar vara deras kunskap 8 timmar mer per vecka utan även att de får ordentligt betalt för slitet och risk...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se