Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 27 maj 2011

Fel att släppa in Serbien i EU

Av Pink Ozzy - 27 maj 2011 09:38

Nu har Ratko Mladic gripits i Serbien. Inte för att de plötsligt hittade honom, utan för att han fick bli ett offerlamm i jakten på framtida miljarder från EU. Så bara för att få dessa pengar och andra förmåner så sviker man en av sina egna. Ska vi ha sådana länder inom EU. Nej, nej och åter nej. Är det något jag djup ogillar är folk som vill bli vänner på nästan vilka grunder som helst. 

Redan i skolan fanns det folk som gjorde vad som helst för att bli vän med vissa personer. Jag hatade det då och jag hatar det fortfarande. Detsamma finns för övrigt på arbetsmarknaden. Där jag jobbade fanns det några riktiga rövslickare som gjorde vad som helst för att "bli vän" med någon chef ett hack högre i hierarkin. Jag HATAR sånt.

Så därför ska det mycket till innan jag vill ha med länder som Serbien i det förbund som så sakta blir allt för stort och kostsamt för oss vanliga medborgare.  

 
ANNONS
 
Gubbfan

Gubbfan

27 maj 2011 11:00

Håller med dig, men en liten tankespillra kommer fram i hjärnmoraset: Blir det tillräckligt många skräpländer med i EU, så kanske hela sufflén ramlar ihop.
Även om de sk BIGPISS-länderna gör allt för att ECB och Euron skall kollapsa kanske det behövs mer för att skjuta EU-bygget i sank.
(BIGPISS = Belgien, Irland, Grekland, Portugal, Italien, Spanien och StorBritanien. Alltså de länderna som har mest miss-skötta ekonomier)

http://Gubbfan.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

28 maj 2011 18:22

Ha ha BIGPISS var bra. Det ska jag lägga på minnet.

 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

27 maj 2011 19:33

HM. Vet inte riktigt hur jag skall tolka detta! Bra eller dåligt att en krigsförbrytare ställs inför rätta? Fel eftersom det skedde av fel orsak? Fel för att det inte var en krigsförbrytelse.
I ett morgonprogram på TV berättade en svensk att den tillfångatagna var en dålig militär. Han var aldrig med i krig utan sköt för det mesta bara civila.
Förtydliga gärna så jag vet vad jag skall tycka ;-)

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

28 maj 2011 18:26

Han ska ställas till svars för sina handlingar mot mänskligheten. Att, som han, bidra till att döda civila för deras tro SKA straffas hårt. Vi har haft Hitler, det räcker. Tyvärr fattar inte alla det. I krig kommer dock alltid skitstövlar fram som "befälhavare" av olika slag. I regel för att de är stora djävla rövslickare till en ännu högre "befälhavare". Precis som hos en del företag där småcheferna tror att de kommer upp sig bara de gör som chefen vill, även om det är helt åt helvete.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 13:50

För några dagar sedan ville ungerska regeringen skaffa sig mer makt genom att kunna utfärda olika saker via dekret. I praktiken en diktatorisk stat. Någon jag absolut inte kan acceptera. Nu går sossarna ut och vill ha mandat för att stävja Corona ut...

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 09:58

Läser man tidningarna på nätet slår mig en sak. Det är bara Corona i 55-11 olika varianter. Krigen och flyktingströmmarna tycks vara över. Hur slutade Syrienkriget i så fall? Och vad hände med alla flyktingar? Nu tänker jag inte bara på flyktingar ...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 14:00

Vi har ett coronavirus som sprider sig utan att det syns. Trots det trängs 08-orna i tunnelbanan och på bussarna. Folk trängs i köer och på bolaget och andra platser. Det är precis som att " det drabbar mig". En mentalitet som funnits i Sverige i må...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 09:52

USA köper just nu upp all sjukvårdutrustning de kan komma över. Ingångna avtal med leverantörer gäller inte längre eftersom USA går in och bjuder över. Men de flesta i Sverige älskar ju våra "vänner" i USA. Så här heter sig inte vänner. Vore det en...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 20:16

Nu ska tydligen Stockholms sjuksköterskor som håller på med coronapatienter jobba 48 timmar och få 120% mer i lön. Kanonbra. Inte nog med att man tar vara deras kunskap 8 timmar mer per vecka utan även att de får ordentligt betalt för slitet och risk...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se