Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 22 maj 2011

Kunglig soppa

Av Pink Ozzy - 22 maj 2011 10:10

Nu har det faktiskt gått så långt att jag köpt pocketupplagan av den beryktade kungaboken som kom för något år sedan. Jag vill veta vad det är som upprör många helt enkelt. 

Men tydligen finns DET som alla talar om de senaste dagarna inte med i boken. Ska faktiskt bli lite småroligt att följa det. Såg också att man satt in ett program om kungens eskapader i en tysk TV-kanal nästa vecka. Jag ska nog kolla in det också. 

OM det nu skulle vara så att kungen har gått på diverse klubbar och tagit ett järn för mycket är väl det OK. OM det dock är så att han där kollat på någon form av liveshow med nakna damer så är det bara att abdikera. DET är fan inte tillåtet att göra så ens för en kung. OM det dessutom är så att han visste, eller borde vetat att det hela inte var så rumsren så är det också att abdikera. 

Och det kanske då inte är så konstigt att drottningen hela tiden åker till Brasilien för att lyfta sig om hon vet att gubben vill kolla på lammkött.

Snacka om sorglig historia. Och är det så att tyskarna har det på TV så har även andra länder det. Tyskarna har även skrivit spaltkilometer, så troligen även andra länder. Så Sverige blir numera en slags driftkucku i Europa som alla garvar åt. Sorgligt.

Nej du kungen. Abdikera och skaffa dig Canal plus eller TV1000. De har filmer kring midnatt som troligen intresserar dig.  


 
ANNONS
 
Gubbfan

Gubbfan

23 maj 2011 19:17

Jaha, och hur vet du att de där kanalerna har för äldre herrar olämpliga filmer.
Sover du inte kring midnatt?
Får du titta på sådant för din fru?
:-)

http://Gubbfan.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

24 maj 2011 09:43

Det är skitenkelt. Bara att kolla i TV-tablån. Där står det i regel "erotik" om det är en sådan film.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Lördag 15 aug 09:26

För 6 år sedan tog Petter för rattfylla. I natt var det dags igen. Fortkörning och narkotikainnehav. Men jag ska inte skälla på Petter. Jag kan tänka mig att han inte hade så många vänner under sin aktiva karriär och nu vill ta igen det på något sä...

Av Pink Ozzy - Fredag 14 aug 09:52

Det finns bl a Facebook, Instagram, Twitter, snap chatt, miljoner med spel på appar. Dessutom har Tiktok tillkommit. En omstridd app som man vill förbjuda i flera länder för att man tror att kineserna kan plocka ut dina personliga data. Vad jag först...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 20:49

Just nu finns det två grupperingar i Sverige. Dom som är för munskydd och dom som är emot. Själv har jag tittat lite på folk och sett att många som bär munskydd bär den just bara över munnen och inte näsan. Vad är vitsen med det? Sedan har de som...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 20:39

Det är ju inte klokt. Har ett barnbarn i 7an som nu tränar 6 gånger per vecka. Men inte nog med det. De kan sluta träningen 20,30 ena dan och börjar träningen klockan 6 nästa morgon. 2-3 gånger per vecka börjar träningen vid 6 tiden. Bl a både lördag...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 09:38

Vi har tydligen en kulturminister även om det inte verkar så. Hon heter Amanda Lind. Ja, det är hon med ett storkbo på huvudet. Vore kanske bättre ifall hon hade något I huvudet också. Det jag först och främst tänker på är Danny Saucedo i Piteå. D...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se