Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 22 maj 2011

Kunglig soppa

Av Pink Ozzy - 22 maj 2011 10:10

Nu har det faktiskt gått så långt att jag köpt pocketupplagan av den beryktade kungaboken som kom för något år sedan. Jag vill veta vad det är som upprör många helt enkelt. 

Men tydligen finns DET som alla talar om de senaste dagarna inte med i boken. Ska faktiskt bli lite småroligt att följa det. Såg också att man satt in ett program om kungens eskapader i en tysk TV-kanal nästa vecka. Jag ska nog kolla in det också. 

OM det nu skulle vara så att kungen har gått på diverse klubbar och tagit ett järn för mycket är väl det OK. OM det dock är så att han där kollat på någon form av liveshow med nakna damer så är det bara att abdikera. DET är fan inte tillåtet att göra så ens för en kung. OM det dessutom är så att han visste, eller borde vetat att det hela inte var så rumsren så är det också att abdikera. 

Och det kanske då inte är så konstigt att drottningen hela tiden åker till Brasilien för att lyfta sig om hon vet att gubben vill kolla på lammkött.

Snacka om sorglig historia. Och är det så att tyskarna har det på TV så har även andra länder det. Tyskarna har även skrivit spaltkilometer, så troligen även andra länder. Så Sverige blir numera en slags driftkucku i Europa som alla garvar åt. Sorgligt.

Nej du kungen. Abdikera och skaffa dig Canal plus eller TV1000. De har filmer kring midnatt som troligen intresserar dig.  


 
ANNONS
 
Gubbfan

Gubbfan

23 maj 2011 19:17

Jaha, och hur vet du att de där kanalerna har för äldre herrar olämpliga filmer.
Sover du inte kring midnatt?
Får du titta på sådant för din fru?
:-)

http://Gubbfan.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

24 maj 2011 09:43

Det är skitenkelt. Bara att kolla i TV-tablån. Där står det i regel "erotik" om det är en sådan film.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 17:42

Har just varit hos dotra och hjälpt henne att hämta tillbaka studsmattan. Samtidigt flyger en annan studsmatta från en annan tomt iväg. Undrar hur många studsmattor som flyger iväg och går sönder en så här blåsig dag? Tänk på att förankra era studs...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:53

I dagens Aftonbladet kan man läsa om en manlig förälder som sökt upp en pedofil som arbetar på en typ av förskola. Han gick hem till honom och slog honom. Nu anmäls han. OK, jag förstår att vi har lagar som ska sköta om sånt, men jag hade garanterat...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:40

Sveriges största skidanläggningsföretag Skistar släcker ner fr o m i helgen. Andra har dock än så länge sagt att de kommer att ha öppet. Eftersom de inte har förstånd själva borde regeringen gå in och stänga alla anläggningar tills vidare. Läser ock...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 16:02

Det börjar kännas underligt. Att bara åka in till grannstan för att handla eller fika vill man inte gärna göra. Det rör sig också mindre folk ute. För någon vecka sedan hade en affär toapapper till extrapris. 3 paket med 6 rullar i varje för totalt...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 13:40

Såg Trolljägarna och blev skakad. Är en plus 60 och borde sett det mesta. Men icke. Hur fan kan vuxna män stöta på småtjejer? Och dessutom visa sina kukar i mobilen. Fattar inte det. Övergår mitt förstånd. Måste ju innebära att de har en psykisk ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se