Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under april 2011

Av Pink Ozzy - 6 april 2011 10:09

Har länge velat höja upp trädgårdslandet lite med pallkragar. Tänkte därför göra slag i saken i år. Det visade sig dock att brädgåden ville ha 150:-/st för begagnade och Platagen 199:-/st. Råkade då se ett antal på nätet som jag ropade in. Det slutade med att jag fick 36 ramar för knappa 30:-/st. 

När jag satt i bastun igår ( Tisdagar är de dagar vi löser välrdsproblemen ) så sålde jag 10 av dessa för 50:-/ st. Jag ska sälja ytterligare några när jag beslutat hur jag ska ha dom i landet. Hur som helst så är jag redan nera på ca  15:-/st. 

Det är så man gör bra affärer. Visserligen hade jag kunnat få ut mer för de jag sålde, men eftersom det är mina vänner så har jag inte hjärta att ta mer från dom.  

ANNONS
Av Pink Ozzy - 5 april 2011 09:51

Då var det tisdag. Strax ska jag åka och hämta pallkragar som jag ska ha i trädgården. Det går visserligen inte att gå i landet ännu, men när jag nu fick tillfälle till kragarna så gäller det att passa på. Lite trist med våren i år. Jag skriver upp olika händelser och såg att jag 2007 sådde sallad, spenat och rädisor just denna dag. 

Sen ska jag antingen tvätta bilen eller byta däck. Jag får se hur jag mår när jag kommer hem.

Sen är det ju tisdag vilket med automatik innebär bastubad klockan 15. 

Efter kl 17 spelar sedan Sverige-Tyskland curling på Eurosport. Klockan 19 är det sedan SM-final i hockey. Får se när vi skiftar kanal från Curling till Hockeyn. Beror lite på hur spännande curlingen blir. 

Just nu skiner solen, så det blir en bra bilfärd för att hämta pallkragarna.  

ANNONS
Av Pink Ozzy - 5 april 2011 09:39


Nu kan intagna pedofiler på rättspsyk ta det lugnt. De har återfått rätten till en internetuppkoppling! Så nu är det fritt fram att porrsurfa igen. Där kan se sitta på statens bekostnad, få tre mål god mat, fritt hyresrum och internet. De har säkert även en massa filmkanaler ( med nattporr?). Så är det när man har en Socialstyrelse som tar dåraktiga beslut. Vad är det för folk som sitter på Socialstyrelsen egentligen? Vem fattar dessa dåraktiga beslut? Är de själva pedofiler?

 
I januari avslöjades det att två dömda pedofiler, 34 och 53 år, intagna på en öppen avdelning på rättspsykiatriska kliniken i Växjö gripits misstänkta för att ha laddat hem barnpornografi.

Just dessa 2 satt på en avdelning där de inte hade tillgång till nätet. En av anledningarna var bl a att den yngre av de två tidigare har laddat ner barnporrbilder. 

Men nu kom jultomten Socialstyrelsen och pekade med fingret åt Växsjöanstalten för att inte alla ( bl a dessa två individer ) hade tillgång till nätet. 
Så nu måste det sättas ut datorer och dessutom UTAN filter. Föreståndaren Wirdelöv säger att så nu kan ske eftersom de på det sättet följer lagen. Men blir de inte samtidigt medbrottslingar när de ger de barnporrdömnda dena möjlighet?

– Vi har fått en särskild tillsägelse av Socialstyrelsen att inte försöka förebygga brott, säger Wirdelöv.

Per-Anders Sunesson, chef för Socialstyrelsens tillsynsavdelning, förstår problematiken men anser att de måste följa lagen!!!

Vad är det för lag som tillåter detta? OM den finns så skrota den omgående!!!!!

Av Pink Ozzy - 4 april 2011 11:36

Frugan hade varit uppe vid 5 och sen lagt sig igen. Hon äter ibland frukost tidigt om hon har väldigt ont och inte kan sova. När jag sen vaknar och ser det så gör jag något annat tills hon har vaknat. Idag blev det därför tidig träning. Jag komer aldrig att vänja mig vid träning 8.30 Det ÄR för tidigt för mig. Men efter en timmes träning och en dusch så är det hela helt OK.

Så nu är bara resten av dagen kvar.... 


Av Pink Ozzy - 3 april 2011 09:15

Förlåt mig, men just nu är det total bloggtorka. Det är mulet och disigt ute och jag sitter framför datorn. Tänkte dock gå ut i trädgården ett tag så snart det ser lite vänligare ut ute. Det behöver klippas en hel del och jag tar lite varje dag. Idag tinar nog de sista snöfläckarna från tomten.

Igår var vi hos en av döttrarna. På vägen dit och hem såg vi massor av djur. Allt från hjortar och rådjur till räv, rovfåglar, tranor, flera sorters gäss och en del annat. Men för en gångs skull ingen älg. Vi brukar se älgar på den sträckan.  Skönt trots allt altt vi fortfarande har en levande natur. 

Av Pink Ozzy - 2 april 2011 09:43

Nu har första delstaten i USA i lag beslutat att inga offentliganställda får strejka, ha möten mm, mm. På en rad olika punkter kan man nu begränsa fackens makt. 

Det finns en slogan som hette "Snart i var man hem". Denna slogan kommer nog snart att kunna spridas, inte bara i USA utan även till Sverige. Får denna regering fortsätta några år till så kommer den att se till att de svenska fackföreningars  makt inskränks. Det visar sig ju redan att många "arbetare" röstar borgerligt och går ur facket för att få en bekräftelse på att de är "medelsvenssons". 

Så frågan är bara om vi får några begränsningar FÖRE eller EFTER nästa val.  

Av Pink Ozzy - 2 april 2011 09:31

Nu har det dött två svenskar igen. En i Afghanistan och en i Elfenbenskusten. Vad händer? Jo, det blir samma skriverier som om det hade dött 1000-tals afrikaner i Elfenbenskusten. Ingen bryr sig speciellt mycket om vad som händer i detta kustland. Men om det dör en svensk i landet så blir det helsidor. 

Men just idag fanns det ytterligare en liten notis om Elfenbenskusten. Tror du att det handlade om dessa 10000-tals evoryaner? Nej du, notisen handlade om att kakaopriset från landet var på väg ner igen, som väl för oss västerlänningar.

Snacka om prioriteringar i nyhetsflödet. 

Morden i Afghanistan ska tydligen bero på att en präst i USA har bränt en koran. Och då frågar jag mig inte om man behöver döda för att en koran bränns utan om det är värt att bränna en koran för flera människoliv. 

Samtidigt så vore det bättre att skjuta en sjuk präst som bränner koranen än att döda flera FN-anställda som dock har som mål att landet ska få leva i fred.

Varför kan inte USA sätta präster som indirekt är medskyldiga till mord i fängelse? Sen får man ha en åsikt hit och dit om man bör skjuta på FN-kontor eller inte. Eftersom vi i väst ska vara så djävla smarta borde vi väl kunna räkna ut med arschlet att en vedergällning kommer förr eller senare på allt vi gör och som inte gillas av vissa islamister.

Jag har under stora delar av mitt liv arbetat med förhandlingar. Det jag alltid förespråkat är att inte gå in med boxarhandskarna på och garden uppe. Det är bättre att ta av handskarna och sänka garden. Det är först då du kan uppnå ett mål. Kanske något att tänka på för alla som tror att de "har rätt" att bränna koraner och måla Muhammedbilder.  


Av Pink Ozzy - 1 april 2011 10:01

Själv har jag för länge sedan slutat med aprilskämt, utan nöjer mig med att leta reda på de som finns i media. Men nu har jag ett barnbarn som är 4 år, så jag anade nog att hon skulle ringa. Det gjorde hon. Hon är i fjällen denna vecka och påstod att det stod en Tyranosaurus Rex ( kanske var Reinfeldt ?) utanför fönstret. Jag höll självfallet masken så hon fick säga de bevingade orden "April, april...." . Snacka att hon fick en skrattatack. Hon hade hur kul som helst över att lura sin morfar. Och vilken morfar vill inte roa sina barnbarn?

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se