Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under april 2011

Av Pink Ozzy - 22 april 2011 08:47

Förra säsongen av "Så mycket bättre", som även var den första, blev ju en formidabel succé. Därför skulle jag vilja se följande personer i en svensk och en internationell uppföljare:


Siv Malmqvist 

Magnus Uggla

Eva Dahlgren 

Svante Turesson

Benny Andersson

Adam Tensta

Cajsa- Stina Åkerström
Rod Stewart

Pink

Ozzy Osbourne

Norah Jones

Dolly Parton

Eminem

Bob Dylan

Paul Simon 


Tyvärr så saknas Dean Martin, Leif "Burken" Björklund, Johnny Cash m fl. Men tyvärr har de tagits ifrån oss.  


Musik · TV
ANNONS
Av Pink Ozzy - 21 april 2011 09:48

Som jag ser det så kan kärnkraftsindustrin klämma åt oss förbrukare med ständigt ökade priser. De är dock lite smarta nu. De har kommit på att många konsumenter minskar sin förbrukning med hjälp av värmepumpar, isolering, 3-glas, solceller mm. 

Men de vill trots allt ha in sina pengar. Hur gör de då? Jo, de ökar sina fasta avgifter! De får du betalar vare sig du använder ström eller inte. Smart, eller?

Sen har vi en annan sida som är vida mer farlig. Kärnkraftsindustrin tar inte sitt ansvar. Titta bara på Tjernobyl. Det hela skiter sig och vem får ta smällen?

I första hand de boende som antingen dör eller lever men får inte flytta tillbaka till de platser där de kanske levat hela sitt liv.

Sen har vi de tappra som med livet som insats går in och försöker att minska skadeverkningarna så gott det går.

Sen får staten, EU eller andra världsorganisationer kliva in med pengar i mångmiljardklassen. Och var kommer de pengar ifrån? Jo från skattebetalarna i Sverige och andra länder. Samtidigt sitter kraftbolagen där med sina vinster och bygger nya kärnkraftverk.

Hur kommer det att gå i Japan? Ingen vet. Eller så vet många, men ingen vill säga hur djävligt det är. Det är 4 kärnkraftverk som nu måste åtgärdas och ett enormt landområde stängas av för befolkningen i många, många år.

Är det värt denna sjuka konsumtion vi ägnar oss åt. Är det vår rätt att överlåta dåliga, undermåliga kärnkraftverk och allt avfall till våra framtida generationer. I så fall är vi djävligt sjuka i huvudet.

ANNONS
Av Pink Ozzy - 21 april 2011 09:04

I år ska Speedway-GP visas i Kanal 10 och inte som vanligt i SVT. Dock ska tydligen SVT få sända 1 timme i efterhand. Orsak:

Andra dyra evenemang som prinsessbröllop och Dam-VM i ishockey! Vad är detta? Det går väl inte att prioitera ett djävla bröllop före sport! Jag såg dessutom Sverige-USA en stund i dam-VM igår. Några "Damer" såg jag inte till. Däremot ett antal småsvettiga tjejer mellan 18 och 30 som spelade hockey som killar i division 2. Visst, jag är för jämlikhet o s v, men detta är ju ren förnedring. Inte nog med att de, som jag sa ovan, spelar som herrarnas div 2. Dessutom är damhockeyn så otrolig efter så det kommer att dröja minst 20 år innan det finns andra lag än Kanada eller USA som kan vinna ett VM.   

Hur som helst så har SVT valt att lägga pengar på ovanstående "evenemang" i s f Speedway-GP. Och vem fan har kanal 10? De stora förlorarna är dock Speedwayen själv. Mindre tittare, sämre motorer/ljuddämpare i år gör att sporten är den store förloraren.

Synd, för det var bra underhållning.  

Allmänt · Sport · TV
Av Pink Ozzy - 19 april 2011 13:39

En polack skulle ta körkort och gick därför till optikern för ett syntest. Optikern visade honom ett kort med bokstäverna:


C Z W I X N O S T A C Z


- Kan du läsa det här, frågade optikern?

- Om jag kan läsa det? svarade polacken. Jag känner ju för fan killen.

Av Pink Ozzy - 19 april 2011 10:22

Efter att ha sett den här bilden så frågar jag mig om det inte är dags att börja sända skidtävlingar efter klockan 24. Vad är skillnanden mellan skidåkning där kvinnor håller i två stadiga och kommer i mål som på bilden, eller en porrfilm där kvinnan i regel håller i en stadig....


   

Av Pink Ozzy - 19 april 2011 10:18

En man i en luftballong insåg att han kommit vilse. Han minskade höjden, fick syn på en kvinna nere på marken, sänkte sig ytterligare och ropade till henne:

"Ursäkta, kan du hjälpa mig? Jag hade avtalat ett möte med en person för en timme sedan, men vet inte längre var jag befinner mig."

Kvinnan svarade;

" Du är i en varmluftsballong cirka 30 fot över havet på 57.41.47 grader nordlig bredd, och 17.12.47 grader östlig längd."

"Du måste vara tekniker", svarade mannen.

"Det är jag", sa kvinnan. "Hur visste du det?"

"Tja", sa mannen, "allt du sagt är tekniskt korrekt men jag är fortfarande vilse. Det enda jag fått ut av din hjälp är att jag blivit ytterligare försenad."

Kvinnan nedanför konstaterade:

"Du måste vara chef.. "

"Det är jag sa ballongflygaren häpet, hur kunde du veta det?" 

"Enkelt", sa kvinnan, "du vet inte var du är, du vet inte vart du ska. Du har stigit i höjden genom att vara uppblåst, du har träffat avtal som du inte är i stånd att hålla och du förväntar dig att folket under dig ska lösa dina problem. Faktum är att du befinner dig i samma situation som du gjorde innan vi möttes, men nu är det plötsligt mitt fel."

Av Pink Ozzy - 19 april 2011 10:13

Varför ska vi Hammarbyfans alltid behöva bita på naglarna och slita vårt hår i förtvivlan innan DET händer? Titta på gårdagens match. Varför ska det behöva ta 88 minuter innan Sema med precision lägger den i bortre hörnet och varför ska det ta ytterligare 3 minuter innan han säkerställer vinsten mot Landskrona? Och varför ska Bajen spela som yra höns den första kvarten? 

Vi får väl hoppas att det blir en vändning för Bajen nu så vi slipper få fler nära-döden-upplevelser. 


HEJA BAJEN ! 

Av Pink Ozzy - 19 april 2011 09:50

A typical "Norrlänning" in Sweden En ung kille från en by i norra Norrland flyttade till Stockholm och gick till ett stort köpcentrum för att söka jobb. Chefen för köpcentret undrar:

-Har du någon säljerfarenhet?

Killen svarar:

-Nååå, jooo...,no ha ja jobba som säljare hemma.

Eftersom chefen tyckte killen verkade trevlig och hade bra CV bestämde han sig för att anställa honom.

-Du kan börja i morgon bitti, sa han. Jag kommer ner efter vi har stängt i morgon kväll och ser hur du har haft det på din första dag.

Killen hade en tung dag, men till slut var den till ända. Efter stängningsdags kom så chefen ner som han lovat dagen innan.

-Hur många affärer gjorde du idag? frågade han.

-En, svarade killen.

Då blev chefen lite fundersam och sa:

-Bara en!?Våra försäljare brukar normalt göra mellan 20 och 30 affärer på en dag. Hur mycket pengar rörde sig affären om?

Killen svarade:

-1.911.138 kr.

Chefen blev mycket överraskad och sa:

-En komma nio miljoner??!!!Vad sålde du då till honom?

-Först såld ja en liten metkrok.. Sen såld ja en mellanstor metkrok. Därefter såld ja en stor metkrok. Sen blev de ett metspö. När ja sen fråga vars någerscht han sku fisk svara han att han sku åk ner till kusten. Då sa ja att han sku behöv en båt, så vi gick ner till båtavdelningen. Ja såld han den stora Baylinern me dubbla motorer. Sen visa de sig att hans lilla Honda Civic inte fick dra den stora båten, så ja to me han till bilavdelningen och såld han den där 4-hjulsdrivna Chevrolet Tahoen.

Chefen, som nu var i chocktillstånd sa:

-Så du menar alltså att en kille kom in för att köpa en metkrok och du lyckades sälja honom en båt och en bil???!!!

-Nej, nej! Han kom in å skull köp tamponger ti sin fru, och då sa ja att han lik gärna kund åk och fisk, eftersom helgen ändå va förstörd.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se