Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 24 april 2011

Jan Guillou har träffat prick om Julian Assange

Av Pink Ozzy - 24 april 2011 08:57

I dagens aftonbladet.se har Jan Guillou uttalat sig om Julian Assange på ett helt förträffligt sätt. Han kallar honom för "– ett litet äckel utan principer". Och tänk så rätt han har. Jag tänker inte redogöra för Jannes artikel utan hänvisar till hans artikel här

Det är precis så som jag uppfattat ASsange hela tiden.  Hela "karln" utstrålar feghet, osäkerhet och falskhet. Men det är förstås min egen bedömning och har INGENTING att göra med vad han släppt och inte släppt för dokument. Det är personen ASange jag inte gillar. 

 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

25 april 2011 10:58

Det intressanta är att folk tycks acceptera "jag, jag, jag" hela tiden. Ingen tycks bry sig om den man som sitter fängslad och får utstå vidrig behandling. Alla tycks vara den fenomenala sanningssägarens stora supportrar och glömmer VARFÖR han kunde avslöja..

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

25 april 2011 18:40

Förlåt, men jag hänger inte med.

 
gubbfan

gubbfan

25 april 2011 12:36

Tja, vad skall man säga om saken, när en stor uppblåst äcklig KARLAKARL uttalar sig om en jämlike när det gäller att vara egotrippad.
Men om jag skall vara ärlig: Om någon trovärdig person som inte var så upptagen av sin egen storhet som han Jan vad han nu heter hade uttalat sig så hade det varit anledning att fundera över artikeln.
Men inte den egotrippade, penninggalningen.
Tror jag skall gå och kräkas...

http://gubbfan.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

25 april 2011 18:39

Nåja, Janne ÄR lite egotrippad. Men är inte det lite avundsjukan som träder fram? Han har trots allt skrivit en hel del bra böcker.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 6 april 21:05

Idag var det verkligen vår. Altanglasen tvättades och altanen kunde fixas till. Sen var det bara att äta årets första middag där och bara njuuuta. Mycket jobb återstår i trädgården. Lådorna ska krattas jämna och smågrejer mm läggs i komposten. Inn...

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 13:50

För några dagar sedan ville ungerska regeringen skaffa sig mer makt genom att kunna utfärda olika saker via dekret. I praktiken en diktatorisk stat. Någon jag absolut inte kan acceptera. Nu går sossarna ut och vill ha mandat för att stävja Corona ut...

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 09:58

Läser man tidningarna på nätet slår mig en sak. Det är bara Corona i 55-11 olika varianter. Krigen och flyktingströmmarna tycks vara över. Hur slutade Syrienkriget i så fall? Och vad hände med alla flyktingar? Nu tänker jag inte bara på flyktingar ...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 14:00

Vi har ett coronavirus som sprider sig utan att det syns. Trots det trängs 08-orna i tunnelbanan och på bussarna. Folk trängs i köer och på bolaget och andra platser. Det är precis som att " det drabbar mig". En mentalitet som funnits i Sverige i må...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 09:52

USA köper just nu upp all sjukvårdutrustning de kan komma över. Ingångna avtal med leverantörer gäller inte längre eftersom USA går in och bjuder över. Men de flesta i Sverige älskar ju våra "vänner" i USA. Så här heter sig inte vänner. Vore det en...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se