Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 9 april 2011

Northug mordhotat

Av Pink Ozzy - 9 april 2011 09:59

Vad är det för larv jag läser? Att Northug var mordhotat när han tävlade i Stockholm. Anledningen skulle vara att han stannade innan mål under VM. Är det så att en del inte har någon humor och distans till någonting? Hellner åkte bara dagarna över mållinjen på en skida. Inte hotades han vad jag vet. Däremot gav Northug igen. Inget fel i det tycker jag. 

Så länge Northug vinner av egen kraft och utan dopning så får han vinna hur mycket som helst. Visst är han en lite egen person och dessutom norrman, men därför bör han inte riskera att mordhotas. Dessutom tycks svenska och norska landslaget trivas med varann.

Vad driver då folk till sådana tilltag? En av orsakerna kan vara den reporter som kallade Northug för svin i direktsändning. Det finns alltid folk som då tycker att det är fritt fram att också komma med egna utlåtanden.

Men besinna er!!! Titta på boxning där hån förekommer ganska ofta. Titta på fotboll där målgörare gärna springer förbi motståndarklacken efter ett mål, eller där man dribblar sig förbi genom en tunnel, vilket är det yttersta hånet en fotbollsspelare kan utsättas för. Detsamma gäller för övrigt hockey.

Då tycker jag att det är betydligt mer osportsligt när alla dessa fotbollsspelare faller som bowlingkäglor och snabbt tittar om domaren såg det hela eller inte.

Nej svenskar, låt norrmannen Northug vara och var glad över att det fortfarande finns sådana idrottsmän. Är ni inte det så är ni bara avundsjuka.  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 2 aug 19:55

En ung flicka sköts i natt enligt uppgift efter kl 3. En mopedbil med 3 personer krockar med en polisbil för att de inte respekterade väjningsplikten. En av ungdomarna dog. Man kan sörja och tycka synd om folk hur mycket man vill, men seriöst, vad ...

Av Pink Ozzy - Söndag 2 aug 15:54

Ibland är det bara så. Eländigt. Luften är ... eländig. Lusten är ...usel. Man bara hoppas att dan ska gå över så man får ny luft och mer lust och att eländet försvinner. ...

Av Pink Ozzy - Lördag 1 aug 13:55

Tre ryska systrar dödade sin får som låste in dom, misshandlade dom, behandlade dom som slavar och utsatte dom för sexuellt våld. Nu riskerar dom 20 års fängelse. Helt fel. De borde få en medalj istället för att de gjorde sig av med aset. Hoppas rä...

Av Pink Ozzy - Fredag 31 juli 12:28

Att en 24 åring MMA-fighter, Anton Turkalj från Göteborg säger sig bli större än Zlatan. Måste väl betraktas som göteborsk humor. Eller så förstår han dig inte på fotboll. Hur många utövare finns det i hans viktklass i världen? Inte många. Inför lörd...

Av Pink Ozzy - Fredag 31 juli 10:50

Jag tror inte man ka träna sig till att bli bäst i världen, men det är en del i det hela. Gör det första måste du ha anlag och rätt gener. Du bör ha rätt kroppsbyggnad. Här finns det dock ett lysande undantag. Stefan Holm. Med hans längd ska det ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se