Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 7 april 2011

Är SAAB snart ett binne blott?

Av Pink Ozzy - 7 april 2011 10:09

Själv ägde jag minst 5-6 SAABar mellan 1984 och 2004. Sen fick det vara slut. Redan då anade jag ett kraftigt minskat andrahandsvärde och kör numera en riskokare av mindre modell. 

Men hur går det för SAAB egentligen? Själv är jag rädd för att SAAB gör sina sista sprattlande försök att överleva. Du ska veta att SABB under många år kunde driva leverantörer till vansinne genom eviga krav på prisreduktioner. Sänktes inte priset från ena gången till annan så flyttades produktionen. Nu ger dessa leverantörer igen. Antingen genom att inte ens åta sig att tillverka SAAB-artiklar eller att se till att få betalt i tid.

Det här gör att SAAB sitter i en riktigt dålig situation. Det går inte att använda sig av alla de leverantörer som man kanske hade velat, eller så måste man anlita vissa leverantörer som är dyrare än vad man tänkt sig.

Sammanfattar man detta så blir bilarna dyrare än man hade räknat med från början, vilket bidrar till en usel soliditet. Sen får Herr Muller säga vad han vill.  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 2 aug 19:55

En ung flicka sköts i natt enligt uppgift efter kl 3. En mopedbil med 3 personer krockar med en polisbil för att de inte respekterade väjningsplikten. En av ungdomarna dog. Man kan sörja och tycka synd om folk hur mycket man vill, men seriöst, vad ...

Av Pink Ozzy - Söndag 2 aug 15:54

Ibland är det bara så. Eländigt. Luften är ... eländig. Lusten är ...usel. Man bara hoppas att dan ska gå över så man får ny luft och mer lust och att eländet försvinner. ...

Av Pink Ozzy - Lördag 1 aug 13:55

Tre ryska systrar dödade sin får som låste in dom, misshandlade dom, behandlade dom som slavar och utsatte dom för sexuellt våld. Nu riskerar dom 20 års fängelse. Helt fel. De borde få en medalj istället för att de gjorde sig av med aset. Hoppas rä...

Av Pink Ozzy - Fredag 31 juli 12:28

Att en 24 åring MMA-fighter, Anton Turkalj från Göteborg säger sig bli större än Zlatan. Måste väl betraktas som göteborsk humor. Eller så förstår han dig inte på fotboll. Hur många utövare finns det i hans viktklass i världen? Inte många. Inför lörd...

Av Pink Ozzy - Fredag 31 juli 10:50

Jag tror inte man ka träna sig till att bli bäst i världen, men det är en del i det hela. Gör det första måste du ha anlag och rätt gener. Du bör ha rätt kroppsbyggnad. Här finns det dock ett lysande undantag. Stefan Holm. Med hans längd ska det ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se