Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 6 april 2011

Polisen kan - om de bara vill

Av Pink Ozzy - 6 april 2011 10:15

Hörde igår att det var inbrott i mitt garage. Jag slängde mig på telefonen och ringde 112 och förklarade läget. Som svar fick jag:

- OK, ta det lugnt. Ställ dig lite osynligt intill ett fönster och försök iakta allt du kan. Vi har tyvärr ingen kapacitet att skicka en bil förrän om 3 timmar.

Jag slängde argt på luren och ställde mig bredvid ett fönster. Då ser jag att de t o m bryter upp bilen. Jag blir riktigt förbannat och ringer 112 igen och säger:

- Det är OK, jag har skjutit dom två inbrottstjuvarna så ni behöver inte ha bråttom.

Sen slängde jag snabbt på luren.

Sju minuter senare kom det 3 polisbilar, en insatsbil och  en ambulans. Insatsledaren rusar ut och ropar mot mig:

- Var är liken?

- Vilka lik, frågade jag.

- Du sa ju att du hade skjutit tjuvarna. Ljög du?

- Nja, ni sa ju att ni inte hade kapacitet att komma. Ljög ni?


Sensmoralen är väl att du nästa gång ska ta i lite extra så får du det du vill.   
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Tisdag 11 aug 16:16

OK, jag gillar inte Danny Saucedo. Men jag gillar ännu mindre att han utsätts för någon form av paragrafrytteri. Nu är det dags igen. Återigen stoppas han från en spelning. Själv känner jag det hela som enkelt. Förväntar man sig 10.000 och får t...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se