Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 31 mars 2011

Köpte tavla för 1000:- och kan sälja den för 400 miljoner

Av Pink Ozzy - 31 mars 2011 09:40

En man i England köpte för 6 år sedan en tavla för ca 1000 spänn för att "ramen var fin". Tavlan hamnade under ett antal år på vinden men har nu värderats till ca 400 miljoner!

Dets som är kul i sammanhanget är att inget VET om tavlan är ritat av en viss Paul Cézanne, utan tycker bara att penseldragen liknar de han gjorde! Så det folk köper är en tavla som någon TROR att en annan person gjort. Vore nästan kul om någon köpte den och det senare framkom att det är en kopia. 

Själv förstår jag inte hur en tavla kan vara värd 400 miljoner. Om man antar att han målat den på 1 månad så skulle det bli ca 175 timmar. Innebär att någon annan uppbringar en timlön av  2,3 miljoner !!!!

Inte illa pinkat, men i mina ögon visar det bara på hur stollig man blir om man har FÖR mycket pengar och inte vet vad de ska göra av pengarna.

Men det är klart, skulle jag ha en sådan tavla så inte skulle jag låta den samla damm. Nix, den skulle snabbt som fan till ett auktionsverk.  


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Fredag 7 aug 10:27

Den lilla Esmeralda också kallat Lilla Hjärtat mördades av sin mamma. För det fick mamman 1 år och 9 månader. Det är vad ett litet hjärta tycks vara värd. De som utdömde detta straff borde skämmas. Är ett barn mindre värd än en vuxen? Är ett barn än...

Av Pink Ozzy - Fredag 7 aug 10:18

En grupp volontärer undersökte möjligheten och skrev sedan kontrakt med 4 matbutiner i Skövde. De fick från regionen pengar Gill en bil och åker nu 2 gånger per vecka runt till dessa butiker och får allt de inte vill sälja mer. Detta körs sedan till ...

Av Pink Ozzy - Torsdag 6 aug 11:41

Har bott halva mitt liv i samma hus och hållit på med trädgårdsarbete på min lilla tomt sedan dess. Enorm många växter har tillkommit och bara 5-6 Är kvar sedan början. Nej, de andra har sällan dött utan föregående ägare hade inte så många växter. ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 5 aug 13:09

Efter 8 år av Alliansstyre med kraftiga neddragningar inom polisen har nu de rödgröna vänt på det hela. Men det räcker inte mot gängen. Ska gängen bort så krävs det lagändringar. Det ska inte behövas en husransakningsorder innan man går in i ett hu...

Av Pink Ozzy - Onsdag 5 aug 12:55

Tittar man till omvärlden så klarar Sverige sig ganska bra. Om vi tar dödsfallen i Corona så beror nog en stor del på att vi i steril lever längre än de gör i många andra länder. 90% av de avlidna var ju över 80. Dessutom sägs det att många äldre in...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se