Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 2 mars 2011

En solig onsdag

Av Pink Ozzy - 2 mars 2011 15:27

Dagens träningstimme tog jag redan före lunch för att kunna se skid-VM. Det blev ett guld till svenskorna i alla fall. Grattis!

Idag började jag plantera om en del växter jag redan har sått. Bl a hade en del tomatsorter kommit upp ganska långt.

Sen fick både olivträdet och fuchsiorna ny jord. En av fuchsiorna  har jag nog haft i minst 10 år nu. Den klipper jag ner kraftigt nu till våren och tar in den från bon där det är ca 10 grader. Så nu kommer den att skjuta skott igen. Jag har 6-7 olika fuchsior som jag lyckats få till att blomma om i flera år. T o m en kardemumma klarade vintern.

Det ser dock mörkt ut för ett litet eukalyptusträd. Jag har gett den för mycket vatten. Vi får väl se om det klarar sig.

Så trots både snö och sol är våren på G i krukorna.

En rolig sak såg jag på gymmet. Det är ett par som tar bilen när det är ca 500-700 meter till gymmet. Där stod de på varsitt gåband och tittade ut genom fönstret. De sprang inte, de gick! Vore det inte bättre att vara ute och gå om det nu bara är det man ska göra?

GI · Mat · Om mig · Trädgård
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 13:50

För några dagar sedan ville ungerska regeringen skaffa sig mer makt genom att kunna utfärda olika saker via dekret. I praktiken en diktatorisk stat. Någon jag absolut inte kan acceptera. Nu går sossarna ut och vill ha mandat för att stävja Corona ut...

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 09:58

Läser man tidningarna på nätet slår mig en sak. Det är bara Corona i 55-11 olika varianter. Krigen och flyktingströmmarna tycks vara över. Hur slutade Syrienkriget i så fall? Och vad hände med alla flyktingar? Nu tänker jag inte bara på flyktingar ...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 14:00

Vi har ett coronavirus som sprider sig utan att det syns. Trots det trängs 08-orna i tunnelbanan och på bussarna. Folk trängs i köer och på bolaget och andra platser. Det är precis som att " det drabbar mig". En mentalitet som funnits i Sverige i må...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 09:52

USA köper just nu upp all sjukvårdutrustning de kan komma över. Ingångna avtal med leverantörer gäller inte längre eftersom USA går in och bjuder över. Men de flesta i Sverige älskar ju våra "vänner" i USA. Så här heter sig inte vänner. Vore det en...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 20:16

Nu ska tydligen Stockholms sjuksköterskor som håller på med coronapatienter jobba 48 timmar och få 120% mer i lön. Kanonbra. Inte nog med att man tar vara deras kunskap 8 timmar mer per vecka utan även att de får ordentligt betalt för slitet och risk...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se