Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under februari 2011

Av Pink Ozzy - 6 februari 2011 11:41

Blev uppringd av en säljare från Tele2. Han tyckte att det nu var dags att förnya kontraktet som jag haft i ett år. Han frågade samtidigt om jag var nöjd med Tele2 och deras mobila bredband.

- Nej det är jag inte, sa jag

- Varför då? frågade han

- Det är ojämn och går oftast saktare än de 6 Mb man utlovar.

- Kan det verkligen stämma?

- Ja

- Hur vet du det? Har du provat?

- Nej, men jag tycker att det borde gå fortare.

- Ja med du vet du har ju upp till 6 Mb och folk uppfattar hastigheten olika.

- Nej, det här kan inte vara rätt.

- Jag kan ge dig en fri månad för att det trasslat lite, vad sägs om det?

- Nja, jag vet inte. 3 borde vara mer lagom.

- Det kan jag inte ge dig, men har du kollat din hastighet på www.bredbandskollen.se? Då ser du hur snabbt ditt bredband är. Då ser du kanske att det inte är så långsamt som du tror.

- OK, hör av dig igen nästa vecka.

- Jag det lovar jag, sa säljaren och la på.

OM han återkommer återstår att se. Jag gick då in på Bredbandskollen några gånger sedan den 2/2 och har fått följande resultat av hur mycket jag tar emot vid de olika tillfällen. En absolut skrämmande läsning ( Observera att de säger "upp till 6 MB"):

 


ANNONS
Av Pink Ozzy - 6 februari 2011 11:36

Idag var egentligen tänkt att gå i TV-sportens tecken. Men av det blir det inte så mycket. Det är lite för soligt ute. Därför ska jag bara kolla lite på nätet och sen gå en stund i solen. Det är nästan så att det börjar kliar i fingrarna. Jag skulle gärna börja så, men ska försöka hålla mig 2 veckor till.

Men då börjar en spännande men jobbig period då grönsaker och blommor ska förjultiveras och, senare i vår, flyttas ut dagtid och in på natten. Ett ständigt jobb moron som kväll.

Idag ser det t o m ut som om vi ska kunna fika ute. Beror lite på var vinden kommer ifrån.

Allmänt · Om mig · Sport · TV
ANNONS
Av Pink Ozzy - 5 februari 2011 11:26

Här sätter jag mig framför TV´n och hoppas på en trevlig sportlördag..

Vad händer?

De visar amatörboxning ! ! ! Vem fan vill se amatörboxning?

Det är som simtävling med badring.

Sen har dom SM på skidor. SM ! ! ! Vem vill se SM.

Alpint då? Jodå, det visas på SVTPlay ! ! ! Vi betalar dyr TV-licens och ska behöva titta på en dator för att se SVT-utsändningar. Skanal ! ! !


Fördelen är väl att jag kan sitta framför datorn och göra annat och sen har jag mer tid för träningen i eftermiddag.

Sport · TV
Av Pink Ozzy - 5 februari 2011 09:33

Idag, lördag så börjar jag med att titta på sport från 10-14, men några pauser. Därefter blir det nog ett hårt gympass. Jag behöver en genomkörare.

Har också bestämt  mig för att göra ett uppehåll med LCHF och testa GI istället. Detta innebär också att frugan hänger på. Inte för att hon behöver det, utan för att det blir lättare om vi äter samma mat. Själv tycker jag att det verkar vara lite mer blandat meny med GI. Håller på att läsa på om det hela för att förhoppningsvis minska den XXXL till XL.

GI · LCHF · Mat · Om mig · Sport · TV
Av Pink Ozzy - 5 februari 2011 09:23

Läser i mogonens tidning om en flicka i Bangladesh som hade en "affär" med en man. Därför fick först släkten ge henne mer än hon tålde och därefter fick folkmassan piska henne. Fem dagar senare dog hon av ett 100-tal piskrapp. Då frågar jag mig om vi har hittat den felande länken? Ja, den mellan apan och människan. För de invånare som gör så kan inte vara apor, för de kan inte hantera en piska och skiter dessutom i vem dom pippar, och det kan inte vara människor. De kan visserligen hantera en piska, men kan inte vara så urbotade idioter att de piskar en 14 årig människa för att hon varit med en man.

Det hela är så sjukt och så sorgligt så man blir alldeles tom när man läser om det. Sorgligt!

Av Pink Ozzy - 4 februari 2011 14:33

David Tepper, chef för hedgefonden Appaloosa Management, på en total årslön på 4 miljarder dollar, motsvarande 25,7 miljarder kronor, för 2009. Det rapporterar den brittiska radio- och TV-kanalen BBC på nätet. För dessa pengar kan man t ex köpa hela Montenegro, eller varför inte ett helt kärnkraftverk. Eller varför inte 1,7 miljarder semlor, d v s 190 stycken per invånare i Sverige! En del är gold stuck!

Av Pink Ozzy - 4 februari 2011 14:23

Egypten är ett av världens mest oroliga platser just nu. Många journalister befinner sig där och riskerar sitt liv för att berätta för oss vad som pågår i landet. En av dom heter Bert Sundström från SVT. Han blev inte bara skadad, utan knivskuren i ryggen ! Vilka fega kräk knivhugger en obeväpnad person i ryggen ! ! !

Vi får hoppas att eländet snart tar slut. Jag är dock rädd för att det blir en huggsexa så snart diktatorn Mubarak har försvunnit. Vill det sig illa blir det ett nytt Iran eller Afghanistan. Ett ostabilt land som kan ställa till väldiga problem för oss i väst om de t ex stänger Suezkanalen, stryper oljetillförseln eller ger sig på Israel. Men det skrev jag ju redan om för flera dagar sedan.

Vi får väl hoppas att inga fler oskyldiga drabbas och att Bert Sundström inte får några bestående men av händelsen.  

Av Pink Ozzy - 4 februari 2011 14:18

En mycket bra skådespelerska är död. Lena Nyman var för mig den lilla snärtan som aldrig saknade ett svar. Hennes röst och hennes sätt att uppträda var hennes främsta tillgång. Varör dör en del bra personer så unga. 66 år är ju ingen ålder. Snart är jag också där. Jag ryser av tanken.

Lena Nyman deltog i en rad filmer och spelade på flera teatrar. Hennes attityd och sätt att spelar tilltalade mig alltid.

Ha det Bra Lena! Vi saknar dig!Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se