Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 26 februari 2011

Nu är även Sveriges villaägare på jakt efter SEVAB

Av Pink Ozzy - 26 februari 2011 10:21

Läser i dagens Strängnäs tidning at även Sveriges villarägarförbund börjar tröttna på Sevab. Det visar sig nu att de som köper el från SEVAB får skatta flera gånger. Först den vanliga skatten som alla betalar. Sen går också allt överskott som "koncernbidrag" till kommunen. Ett bidrag som de senaste åren varit på 3-12 miljoner/år.

Det ska i sammanhanget även sägas att SEVAB har ett stadsnät som går back. Då tar man helt enkelt från de överpriser man tar ut av elkunderna och flyttar dessa pengar till det förlusttyngda stadsnät. Det är först DÄREFTER koncernbidraget utgår, så överpriserna på elen är större än de 3-12 miljonerna.

 
ANNONS
 
cyberliv

cyberliv

26 februari 2011 10:43

Så här skriver du i min blogg:

"Har inte tänkt på det, men det kanske inte är en så dum tanke med en hel burk. Det skulle innebära att vi slapp mer skit från din blogg, du slapp oroa dig för att inte kunna rädda världen, du slapp tro att du var jordens räddare, vi slapp betala skatt för att du ska kunna sitta hela dagarna och blogga. Fan, det skulle bli rena vinsten för Sverige".

Bara för att du inte gillar DET jag skriver om eller HUR jag skriver så önskar du att jag ska DÖ!?!?

Vem har mentala problem???

http://cyberliv.se/blog.html

Pink Ozzy

26 februari 2011 12:13

Ja eftersom du frågar måste jag väl svara: DU har mentala problem. Men det får man väl när kvinnorna flyr fältet och tar barnen med sig. Men normalt låter man inte gå ut det över andra.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 2 aug 19:55

En ung flicka sköts i natt enligt uppgift efter kl 3. En mopedbil med 3 personer krockar med en polisbil för att de inte respekterade väjningsplikten. En av ungdomarna dog. Man kan sörja och tycka synd om folk hur mycket man vill, men seriöst, vad ...

Av Pink Ozzy - Söndag 2 aug 15:54

Ibland är det bara så. Eländigt. Luften är ... eländig. Lusten är ...usel. Man bara hoppas att dan ska gå över så man får ny luft och mer lust och att eländet försvinner. ...

Av Pink Ozzy - Lördag 1 aug 13:55

Tre ryska systrar dödade sin får som låste in dom, misshandlade dom, behandlade dom som slavar och utsatte dom för sexuellt våld. Nu riskerar dom 20 års fängelse. Helt fel. De borde få en medalj istället för att de gjorde sig av med aset. Hoppas rä...

Av Pink Ozzy - Fredag 31 juli 12:28

Att en 24 åring MMA-fighter, Anton Turkalj från Göteborg säger sig bli större än Zlatan. Måste väl betraktas som göteborsk humor. Eller så förstår han dig inte på fotboll. Hur många utövare finns det i hans viktklass i världen? Inte många. Inför lörd...

Av Pink Ozzy - Fredag 31 juli 10:50

Jag tror inte man ka träna sig till att bli bäst i världen, men det är en del i det hela. Gör det första måste du ha anlag och rätt gener. Du bör ha rätt kroppsbyggnad. Här finns det dock ett lysande undantag. Stefan Holm. Med hans längd ska det ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se