Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 26 februari 2011

Nu är även Sveriges villaägare på jakt efter SEVAB

Av Pink Ozzy - 26 februari 2011 10:21

Läser i dagens Strängnäs tidning at även Sveriges villarägarförbund börjar tröttna på Sevab. Det visar sig nu att de som köper el från SEVAB får skatta flera gånger. Först den vanliga skatten som alla betalar. Sen går också allt överskott som "koncernbidrag" till kommunen. Ett bidrag som de senaste åren varit på 3-12 miljoner/år.

Det ska i sammanhanget även sägas att SEVAB har ett stadsnät som går back. Då tar man helt enkelt från de överpriser man tar ut av elkunderna och flyttar dessa pengar till det förlusttyngda stadsnät. Det är först DÄREFTER koncernbidraget utgår, så överpriserna på elen är större än de 3-12 miljonerna.

 
ANNONS
 
cyberliv

cyberliv

26 februari 2011 10:43

Så här skriver du i min blogg:

"Har inte tänkt på det, men det kanske inte är en så dum tanke med en hel burk. Det skulle innebära att vi slapp mer skit från din blogg, du slapp oroa dig för att inte kunna rädda världen, du slapp tro att du var jordens räddare, vi slapp betala skatt för att du ska kunna sitta hela dagarna och blogga. Fan, det skulle bli rena vinsten för Sverige".

Bara för att du inte gillar DET jag skriver om eller HUR jag skriver så önskar du att jag ska DÖ!?!?

Vem har mentala problem???

http://cyberliv.se/blog.html

Pink Ozzy

26 februari 2011 12:13

Ja eftersom du frågar måste jag väl svara: DU har mentala problem. Men det får man väl när kvinnorna flyr fältet och tar barnen med sig. Men normalt låter man inte gå ut det över andra.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 9 april 21:02

Sen Corona kom har det gått utför med restauranger och en del andra affärer. De har ofta bett om lägre hyror för att överleva. Det har dock nästan alltid ett blankt nej med en konkurs som följd och ytterligare en tom lokal . Det kommer att bli många ...

Av Pink Ozzy - Torsdag 9 april 20:57

Nu i coronatider jobbar alla för fullt med att göra livet så drägligt för varann. Utom SD i Strängnäs. Där skickar man in insändare till lokaltidningen och låtsas vara så om sig och kring sig i coronatider. Det är så osmakligt att i dessa tider fö...

Av Pink Ozzy - Onsdag 8 april 09:43

Trump går dagligen ut och talar inför folket. Men vem tror på honom egentligen? Nu påstod han att om alla hade gjort som USA hade världen inte haft så många döda. Eftersom han bara tycks känna till landet Sverige av alla i Europa framhåller han att ...

Av Pink Ozzy - Tisdag 7 april 22:04

Filippinernas president/diktator måste bort. Under hans tid har tusentals och åter tusentals människor mördadas. Man säger att det är knarkare, knarklangare och knarksmugglare, men det är lågt ifrån hela sanningen. Säger du något ofördelaktigt om Dut...

Av Pink Ozzy - Tisdag 7 april 21:59

Nu plötsligt när man får sparken eller blir permiterad ska man med i A-kassan. Det är osolidariskt mot alla dom som betalat sin A-kassa i åratal. Själv betalade jag i över 30 år innan jag själv tvingades använda mig av den under en period. Att nu ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se