Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 25 februari 2011

Assange lever i en drömvärld

Av Pink Ozzy - 25 februari 2011 11:22

Nu ska tydligen Assange utlämnas till Sverige. Såg hans tal på TV igår och bara skrattade. Här står Assange och säger saker som får Sverige att framsåt som någon bananrepublik i Långtbortistan. Han påstår bl a att han kommer att få dokument i sin hand, som är på svenska och som han därför inte kan ta ställning till. Lite konstig tankegång på herr Assange. Han som har så mycket läckor överallt borde väl veta att en rättegång i Sverige alltid ska innehålla relevanta tolka, om så behövs.

Nu ska ni inte tro att jag för den delen är emot Wikileaks. Nej, det är Assange personligen. Han ska stå till svars för det han åtalas för. Är han sedan oskyldig så får man sätta åt de som begått mened. Bara för att han anser sig vara förmer än alla vi andra så ska han inte slippa undan rättvisan.

Det enda jag hoppas är att man har en öppen rättegång och att den är 100% ren och inte kan ifrågasättas. Detta för att det inte sen ska visa sig att en fällande dom berodde på kvinnor som säger det de säger mot betalning från det stora landet i väster. Så låt oss hoppas att allt går rätt tilt och sen får domstolen ta ställning till rätt eller fel.

 
 
gubbfan

gubbfan

25 februari 2011 12:34

Har inte sett eller hört vad han har sagt, men det han skall utlämnas för är så vitt jag förstår att han och två damer har knullat runt. Enligt damerna skall det handla om våldtäkt. Jag tycker att det handlar om hundfröjd från alla tre, men jag är väl en moraltant. Hoppar man i säng med en främmande karl och har frivilligt samlag med honom så antar jag att man har anledning att ångra sig.

Det som skrämmer mig är att det verkar vara frågan om att skjuta budbäraren för att budskapet skall glömmas. Om en tid kommer han att överföras till USA för att råka ut för en olycka.

Faktiskt så tror jag inte på det svenska rättssystemet. Det finns för många fall av rättsröta.

http://gubbfan.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

25 februari 2011 16:23

Håller med till viss del. Det verkar ibland som om kvinnor har "ångervecka". Det kan även vara så att de har fått djävligt bra betalt i efterhand, eller t o m anställts för "uppdraget". Men om vi inte tror på det svenska rättssystemet tror jag att vi är ute på riktig nattgammal is. Däremot kan det bli så att Assange får tjäna av ett kortare straff och att amerikanerna sedan finner något som han skulle ha brutit mot i det "trevliga" landet i väster, varpå han utlämnas. Det ÄR en ALLVARLIG risk för det.

 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

25 februari 2011 16:58

Den engelska domare som "dömde" till utvisning meddelade följande: Det som Assange är anklagad för --att ha samlag med sovande kvinnor -- är olagligt även i Storbritanien.
Dessutom sökte åklagare den gode Assange redan under tiden han var i Sverige. Men han "nåddes aldrig" av detta. Utan åkte istället till England där han hoppades slippa bli utlämnad.

Även i min värld är det fel att ha samlag med någon som sover. Hoppas att det kommer att finnas tillräckligt med bevis OM han fälls!!

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

26 februari 2011 10:20

He he, det har jag missat helt. Vad hade tjejerna tagit för något som gjorde dom så trötta så dom inte märkte att någon hade samlag med dom? OK, kanske en av dom kan ha sovit hårt, men två????

 
Gubbfan

Gubbfan

25 februari 2011 19:57

Javisst är det en otrevlig is vi har hamnat på.
Men jag minns fortfarande historierna med rådman Lundkvist, pastor Keyne och han Hajby.
Jag fruktar att de är inte de enda.
Sedan har jag mina funderingar över damernas försvarare. Den gubben har en advokatbyrå ihop med en fd justitieminister som lär gå till eftervärlden för att han vakade över rättssystemet och lät utlämna några egyptier till tortyr. Den affären har vi fått mycket skit för.
Grejen är väl den att när överheten är hotat så lär knappast rättssystemet hjälpa oss här nere bland gräsrötterna.

http://Gubbfan.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

26 februari 2011 10:06

ÄR det så att tjejerna ljuger så fan ta dom. Är det så att Assange ljuger så fan ta honom. Jag vill att rättvisa skipas, dock inte till vilket pris som helst. Det bästa vore att flytta rättegången till England. Det borde väl inte vara så svårt, det är ju ett EU-land också. Men vad är det som säger att inte England skippar honom till USA när det passar.
Om Sverige än en gång gör sig till åtlöje internationellt vore det väl att slå ytterligare en spik i bananrepublikens kista.
Assange må ha släppt dokument eller inte. Det gäller, även om det är mycket svårt, att se förbi det.
Det jag dock många gånger har tänkt på är om Assange skulle vara så korkad att han våldtar inte en utan t o m 2 tjejer. Det känns onekligen ganska fjärran. Även om sådan har hänt förr i de "högre" kretsarna.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Fredag 19 april 11:16

Stockholms landshövding har tydligen en mycket dålig ledarstil och arbetsmetoder. Vore nog bättre för regeringen att byta ut henne till en mer folklig ledare.  Det går inte att ha en dokmatisk landshövding som kör efter egna regler.  Jag har pers...

Av Pink Ozzy - Fredag 19 april 08:29

Det har precis varit en omröstning om juridisk könstillhörighet i riksdagen. Som det oftast är så har en del personer inom ett parti olika åsikter men röstar som partitionen vill. Men det är ju helt fel. Man är inröstat av sina väljare på sina egna f...

Av Pink Ozzy - Fredag 19 april 08:01

En kvinna har anmält sin man för våld. Rättegången skulle ha hållits för några veckor sedan, men kvinnan dök aldrig upp. Nu, 3 veckor senare har hon hittats död. Hennes man har mördat henne.  Hur sjuk går man bli? Varför har vi ingen lag som gör de...

Av Pink Ozzy - Torsdag 18 april 17:19

Jag har ju ingen aning hur länge jag lever med cancer i magen samt en massa andra småsaker i kroppen, så vi lever livet lite. Så nu har vi bokat Smådalarö Gård och spa. I början på veckan var vi ju på Yasuragi vilket ju inte var så som det en gång va...

Av Pink Ozzy - Torsdag 18 april 08:45

Mellan 1985 och 2000 åkte jag 1-2 gånger varje vinter till fjällen med familjen. Julen var given, men även vissa år i mars. Över 60 mil på hala och snöiga vägar. En gång fick jag en ordentlig sladd 3 mil hemifrån. Hade jag fått möte i denna kurva had...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards