Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 25 februari 2011

Arbetsförmedlingens coacher är dåliga och dyra

Av Pink Ozzy - 25 februari 2011 11:11

Nu tycks även Arbetsförmedlingen inse att coacher inte har uppnått det man förväntat sig. Jag var motståndare från början till coacher och vägrade in i det sista. Till slut tvingades jag dock att kontakta en coach.

Vad kom ut av det?  Om jag inte minns fel så var det 3 personliga möten på 1-2 timmar samt 2 telefonmöten på ca 0,5 timmar. Totalt ca 6-7 timmar. För detta fick hon således 9000:- !!!! D v s 1400-1500:-/timme. Det är ortoligt. Helt otroligt. Det finns således ett stort antal personer som, liksom jag tvingas att ta en coach, som dessutom lovar jobb bara jag besöker henne.

Finns det inget bättre att kasta pengarna på?

Men det är sådana här "åtgärder" som Alliansen tar till. En åtgärd som bara skaffar arbeten åt alla dessa coacher. Har du tänkt på en sak förresten?

Vad gjorde coacherna INNAN de anlitades av Af? Har de snabbutbildats, och i s f av vem? Borde det dessutom inte vara så att Af eller annan lämplig myndighet sätter upp normer för hur coachningen ska gå till?

Nej, bort med coacher och ge oss jobb istället.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se