Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 24 februari 2011

Torsdag med allt vad det medför

Av Pink Ozzy - 24 februari 2011 12:44

Då var det torsdag igen. Jag tycker att veckorna går fortare och fortare och längtar lite tillbaka till skolan där veckorna i regel var oooootroligt långa. Speciellt vissa dagar då man gick från 8.15-16.30 Men numera så går de som sagt mycket fortare.

Dagen började annars med träning i en timme.

Ska nu sätta mig framför Tv:n och titta på skidor och samtidigt läsa lite i mina nya böcker. Skid-VM är annars det som gäller några dagar framöver. Det blandas lite med utförsåkning, fotboll och annan sport. Så är det hos oss. Skönt att båda tittar på sport, annars blir det som hos en bekant där han sitter i källaren och hon sitter i vardagsrummet hela kvällarna. Dessutom har de skilda sovrum. Vilket liv!

Jo en sak till. Det finns en bloggare vars kommentarer jag vill bespara er och därför inte lägger ut mer. De är totalt nyanslösa och är inte värda att publiceras. Jag spar de dock ett tag för egen del.

Allmänt · GI · Om mig · Sport · TV
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Fredag 7 aug 10:27

Den lilla Esmeralda också kallat Lilla Hjärtat mördades av sin mamma. För det fick mamman 1 år och 9 månader. Det är vad ett litet hjärta tycks vara värd. De som utdömde detta straff borde skämmas. Är ett barn mindre värd än en vuxen? Är ett barn än...

Av Pink Ozzy - Fredag 7 aug 10:18

En grupp volontärer undersökte möjligheten och skrev sedan kontrakt med 4 matbutiner i Skövde. De fick från regionen pengar Gill en bil och åker nu 2 gånger per vecka runt till dessa butiker och får allt de inte vill sälja mer. Detta körs sedan till ...

Av Pink Ozzy - Torsdag 6 aug 11:41

Har bott halva mitt liv i samma hus och hållit på med trädgårdsarbete på min lilla tomt sedan dess. Enorm många växter har tillkommit och bara 5-6 Är kvar sedan början. Nej, de andra har sällan dött utan föregående ägare hade inte så många växter. ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 5 aug 13:09

Efter 8 år av Alliansstyre med kraftiga neddragningar inom polisen har nu de rödgröna vänt på det hela. Men det räcker inte mot gängen. Ska gängen bort så krävs det lagändringar. Det ska inte behövas en husransakningsorder innan man går in i ett hu...

Av Pink Ozzy - Onsdag 5 aug 12:55

Tittar man till omvärlden så klarar Sverige sig ganska bra. Om vi tar dödsfallen i Corona så beror nog en stor del på att vi i steril lever längre än de gör i många andra länder. 90% av de avlidna var ju över 80. Dessutom sägs det att många äldre in...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se