Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 21 februari 2011

Riktigt dåliga bloggare

Av Pink Ozzy - 21 februari 2011 09:57

Vi anser oss ha en rättighet att t ex twittra och blogga. Något som långt ifrån alla är förunnat. Med detta följer dock också med en del skyldigheter som jag ser det.  Att belysa saker och ting som man anser vara fel är helt OK och kan enkelt bestridas genom en kommentar. Men att kalla folk för vad som helst är INTE OK i mina ögon.

Läste nyss en blogg som jag inte kommer att länka till där man kallar Beatrice Ask för:


          Ett riktigt svin

          Okunnig

          Elak

          Ointelligent

          Kriminellt oengagerad

          Helt dum i huvudet


När man skriver på detta sätt har man i mina ögon tappat all respekt och absolut mitt intresse för att engagera mig  bloggens innehåll. Jag tillhög, so du vet INTE  Alliansens vänner utan tvärtom. Trots det kan jag inte acceptera att man i en demokrati använder ovanstående ordval om en, trots allt, folkvald politiker. Ofta använder just denne bloggare sig av ”klipp och klistra”-metoden, vilket innebär att han stjäl rätt av vad andra skrivit och gärna lägger till ovanstående svordomar. Detta för att han inte med egna ord kan beskriva det hela och för att på något sätt tro sig rättfärdiga sitt beteende. Använder man detta ordval sällar man sig till de i samhället som inte kräver respekt.  Fy fan för sådana bloggar!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se