Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 21 februari 2011

Utrikesminister Bildt bör avgå

Av Pink Ozzy - 21 februari 2011 09:14

Bildt tycks enligt mer eller mindre samstämmiga uppgifter spela efter egna regler i utrikesdepartementet. Samordningar med andra departement får stå tillbaka för twitter och bloggar som Bildt hellre ägna sig åt. Ja, förutom eviga resor till diverse länder utan att det tycks ge Sverige någonting. När det dock kärvar till sig, som nu i norra Afrika kommer det inga utspel i media som klart tar avstånd från regimer eller som är för demonstranter. Men det kan vara förståligt eftersom ”min vän också har en vän som också har en vän” vilket gör att Bildt, genom att anklagar en regim utestängs från flera andra.

Utrikesdepartementet är en av de viktigaste vi har och bör således vara ett av naven i en regering. Någon man ber om råd och någon som hela tiden ska komma med nya råd och uppdateringar. Men så är icke fallet med departementet idag.

Verkar mest som om departementet består av en rad föredettingar  av diplomatkåren som här har fått en plats att vila upp sig på innan pensionen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se