Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 17 februari 2011

Horbockar som hämtar hem sina slavar

Av Pink Ozzy - 17 februari 2011 14:30

Igår pratades det om att många kvinnor som "tas hem" från andra länder till Sverige av svenska män blir slagna och används som slavar. Av programmet på TV4 igår rörde det sig om ca 5%, som man vet om, men att mörkertalet kan vara betydligt större.

Jag har själv ibland frågat mig vad någon tjej från t es Thailand ser i den man som beledsagar honom. Jag vet inte om du lagt märke till det, men jag tycker då att många av dessa män ser lite udda ut. Även deras beteende är ibland annorlunda.

Jag vet att jag sticker ut hakan, men kan inte låta bli. Det finns säkert många av tjejerna som har det ganska bra också. Men har de tagit mannen av kärlek eller för att få en tryggare tillvaro? Dessa kvinnor har en helt annan syn på äktenskap än vi har i Sverige. För många av dessa gäller det i första hand att behaga mannen och avstå kärleken om så måste. Något som en del horbockar säkert tycker är passande.

För att snabbt återgå till Ekdals och Birros program så var det totalt urvattnat och gav egentligen ingenting. Här sitter en manshatande Unni Drugge och dregglar ur sig sina floskler. Samtidigt satt en annan kille där och ansåg att man också skulle ta upp att många män blir slagna. Lite konstigt att dra upp det. Har man ett ämne för dagen så har man, vilket inte han tycktes fatta.

Det finns säkert de par som har  ett bra förhållande, vilket är skönt. Men alla dessa horbockar som använder sina kvinnor som slavar borde sitta inne. 
ANNONS
 
jeppe

jeppe

18 februari 2011 23:36

Kan inte annat en att hålla med...dock så har jag själv varit i hop med en adopterad kvinna från Korea...Jesus vad vi fick höra fördommar....

Men igen..fega svenska "män" som måste imortera sin "kärlek", jag känner bara förakt för dom...om "mannen" ifråga dessutom behandlar kvinnan illa känner jag bara HAT...
Jag menar...att som man skaffa sig en "postorder-kvinna...och dessutom behandla henne illa...då har man förlorat epitetet "man"...

Finns inget värre i min bok en att ge sig på ngn i beroende ställning...hur ngn kan få upp "den" oavsätt på vilket sätt man betalat för det, är helt obegripligt för mig..

http://baraenjeppe.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

19 februari 2011 09:28

Upp tycks dom ju få "den", eftersom det finns dom som får upp den när dom stryper eller själv blir strypta. Dessutom läste jag i en bok om Gi (!) att alla män får upp den 4- gånger per nattnär dom sover (!) och att det håller i sig i 30-0 minuter.
Jag berättade det när vi hade vår tisdagsbastu. Då sa en av gubbarna "Nej, det kan inte stämma. Jag pissar varje timme och den har aldrig varit uppe när jag vaknat". Ja, ibland är det kul att sitta i bastun och höra om livets bekymmer.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Lördag 15 aug 09:26

För 6 år sedan tog Petter för rattfylla. I natt var det dags igen. Fortkörning och narkotikainnehav. Men jag ska inte skälla på Petter. Jag kan tänka mig att han inte hade så många vänner under sin aktiva karriär och nu vill ta igen det på något sä...

Av Pink Ozzy - Fredag 14 aug 09:52

Det finns bl a Facebook, Instagram, Twitter, snap chatt, miljoner med spel på appar. Dessutom har Tiktok tillkommit. En omstridd app som man vill förbjuda i flera länder för att man tror att kineserna kan plocka ut dina personliga data. Vad jag först...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 20:49

Just nu finns det två grupperingar i Sverige. Dom som är för munskydd och dom som är emot. Själv har jag tittat lite på folk och sett att många som bär munskydd bär den just bara över munnen och inte näsan. Vad är vitsen med det? Sedan har de som...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 20:39

Det är ju inte klokt. Har ett barnbarn i 7an som nu tränar 6 gånger per vecka. Men inte nog med det. De kan sluta träningen 20,30 ena dan och börjar träningen klockan 6 nästa morgon. 2-3 gånger per vecka börjar träningen vid 6 tiden. Bl a både lördag...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 09:38

Vi har tydligen en kulturminister även om det inte verkar så. Hon heter Amanda Lind. Ja, det är hon med ett storkbo på huvudet. Vore kanske bättre ifall hon hade något I huvudet också. Det jag först och främst tänker på är Danny Saucedo i Piteå. D...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se