Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 17 februari 2011

Horbockar som hämtar hem sina slavar

Av Pink Ozzy - 17 februari 2011 14:30

Igår pratades det om att många kvinnor som "tas hem" från andra länder till Sverige av svenska män blir slagna och används som slavar. Av programmet på TV4 igår rörde det sig om ca 5%, som man vet om, men att mörkertalet kan vara betydligt större.

Jag har själv ibland frågat mig vad någon tjej från t es Thailand ser i den man som beledsagar honom. Jag vet inte om du lagt märke till det, men jag tycker då att många av dessa män ser lite udda ut. Även deras beteende är ibland annorlunda.

Jag vet att jag sticker ut hakan, men kan inte låta bli. Det finns säkert många av tjejerna som har det ganska bra också. Men har de tagit mannen av kärlek eller för att få en tryggare tillvaro? Dessa kvinnor har en helt annan syn på äktenskap än vi har i Sverige. För många av dessa gäller det i första hand att behaga mannen och avstå kärleken om så måste. Något som en del horbockar säkert tycker är passande.

För att snabbt återgå till Ekdals och Birros program så var det totalt urvattnat och gav egentligen ingenting. Här sitter en manshatande Unni Drugge och dregglar ur sig sina floskler. Samtidigt satt en annan kille där och ansåg att man också skulle ta upp att många män blir slagna. Lite konstigt att dra upp det. Har man ett ämne för dagen så har man, vilket inte han tycktes fatta.

Det finns säkert de par som har  ett bra förhållande, vilket är skönt. Men alla dessa horbockar som använder sina kvinnor som slavar borde sitta inne. 
ANNONS
 
jeppe

jeppe

18 februari 2011 23:36

Kan inte annat en att hålla med...dock så har jag själv varit i hop med en adopterad kvinna från Korea...Jesus vad vi fick höra fördommar....

Men igen..fega svenska "män" som måste imortera sin "kärlek", jag känner bara förakt för dom...om "mannen" ifråga dessutom behandlar kvinnan illa känner jag bara HAT...
Jag menar...att som man skaffa sig en "postorder-kvinna...och dessutom behandla henne illa...då har man förlorat epitetet "man"...

Finns inget värre i min bok en att ge sig på ngn i beroende ställning...hur ngn kan få upp "den" oavsätt på vilket sätt man betalat för det, är helt obegripligt för mig..

http://baraenjeppe.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

19 februari 2011 09:28

Upp tycks dom ju få "den", eftersom det finns dom som får upp den när dom stryper eller själv blir strypta. Dessutom läste jag i en bok om Gi (!) att alla män får upp den 4- gånger per nattnär dom sover (!) och att det håller i sig i 30-0 minuter.
Jag berättade det när vi hade vår tisdagsbastu. Då sa en av gubbarna "Nej, det kan inte stämma. Jag pissar varje timme och den har aldrig varit uppe när jag vaknat". Ja, ibland är det kul att sitta i bastun och höra om livets bekymmer.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 16:02

Det börjar kännas underligt. Att bara åka in till grannstan för att handla eller fika vill man inte gärna göra. Det rör sig också mindre folk ute. För någon vecka sedan hade en affär toapapper till extrapris. 3 paket med 6 rullar i varje för totalt...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 13:40

Såg Trolljägarna och blev skakad. Är en plus 60 och borde sett det mesta. Men icke. Hur fan kan vuxna män stöta på småtjejer? Och dessutom visa sina kukar i mobilen. Fattar inte det. Övergår mitt förstånd. Måste ju innebära att de har en psykisk ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 11:54

Ringde för ett tag sedan 112 när jag hade en mycket vinglig lastbil framför mig. De bad mig följa bilen tills polisen fick ut en bil som kunde följa och stoppa lastbilen. Innebar totalt ca x mil och jag ansåg att 40 kronor milen var en skälig ersätt...

Av Pink Ozzy - Tisdag 31 mars 11:15

Återigen är moderatledaren Ulf Kristersson mycket mån om att göra partipolitik av coronaviruset. Men det är ju lätt att ge 5000 kronor extra till sjuksköterskor och vilja att fler testades när man inte behöver stå för kostnaderna. Och varför bara 5...

Av Pink Ozzy - Tisdag 31 mars 10:49

Dagligen hör och läser man om antalet döda "i covid-19". Men dog de AV Covid-19 eller var det bara droppen som fick bägaren att rinna över? Hur många dog verkligen AV Covid-19? Hur många hade tex Kol, grav diabetes, svåra hjärt- eller lungproblem ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se