Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 13 februari 2011

Skräputfyllnad i stället för reklam under Melodiefestivalen

Av Pink Ozzy - 13 februari 2011 10:04

Jag såg Melodiefestivalen igår och blir lite irriterad. Tar man bort Christer Sjögren och den urfåninga sketchen med Peter Stormare samt de fåning inslagen av de idiotiska "poliserna" så skulle programmet kunna kortas ner med 40 minuter och vara ganska trivsamt. Speciellt igår då musiken höll en ganska hög klass, om än inte alla låtar skulle platsa ute i Europa.

Själv gillade jag The Moniker speciellt mycket. Brolle är för mycket Elivis och Sanna Nilsen är numera bara för mycket, även om väl låten var OK. Sen var det flera låtar som inte platsar som sagt, men var helt OK. Då menar jag främst Babsan och Elisabeth Andreasens låtar som nog platsar på svensktoppen.

Med andra ord tycker jag att gårdagens "festival" var betydligt bättre om man ser till själva bidragen, men lika usel med allt larv omkring. Skippa larvet och lägg till 2 låtar samt dra ner det hela till en timme. Det skulle programmet vinna på.

Programledarna då? Ja Rickard kan jag bara inte med, men Marie är helt OK, även om hennes stylister har tappat färgburken på ögonlocken.

Musik · TV
 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

13 februari 2011 13:52

Eftersom jag inte tittar har jag ingen åsikt om just det aktuella programmet. Bitarna har jag hört i radio --i fredags -- och noterade då tex att Babsan sjunger dåligt. Men det skall ju inte avgöra så..
Vad gäller Sanna och Brolle kan det mycket väl vara namnen man röstat på. Hört/läst flera som tycker att Sannas låt var ganska dålig..
Rent allmänt tycker tydligen tittare att det var dåligt. 47% enligt Aftonbladet sågade programmet. Alex Schulman gav Sanna ett plus i AB

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

13 februari 2011 14:24

Det som ska sågas är inte hela programmet, utan det som inte hör dit som jag beskrev.
Men nämn inte Schulman. Den människan har jag djävligt svårt för.

 
gubbfan

gubbfan

14 februari 2011 12:28

Men varför tittar du på programmet då om det är så förskräckliga kommentatorer, utfyllnadsfigurer och medverkanden?
Inte för att jag vet vad det är för figurer som du har nämnt, men av vad jag förstår av ditt inlägg så skulle flera behöva arvodet för att betala sånglektioner eller kanske satsa på ett annat yrke.
Men stäng av dumburken och läs en intressant bok istället. Eller varför inte senaste numret av Sveriges Natur som är ett temanummer om gifterna vi har ikring oss.
Nja, jag menar kemikalier alltså. Inte giftiga gubbar.
:-)

http://gubbfan.bloggagratis.se

Pink Ozzy

14 februari 2011 12:44

Jag vet inte om du kanske uppfattade mitt inlägg lite fel. Grunden, kärnan, d v s själva sången och omröstningen skulle kunna gå att genomföra på halva programtiden. Jag vill lyssna på låtarna och inte på allt kringtrams. TV4 m fl har reklam. SVT har kringtrams i form av bl a Peter Stormare ( hur fan han nu kunde åta sig något så totalt tramsigt) ,

 
gubbfan

gubbfan

14 februari 2011 15:39

Jo då jag förstod att man kunde göra det hela effektivare.
Men min mening är att du skall kasta ut TVn.
Allvarligt alltså.
Vi skippade TV när digitaliseringen genomfördes. Visserligen efter en massa vånda. Då hade jag alldeles innan ( 3 veckor innan ) betalat TV licensen för ett helt år i förväg. Men vi skippade TVn i alla fall.
Det har jag ännu inte ångrat.
Så mitt allvarliga råd är att du skall göra dig av med TVn. Den är bara till för att hålla folket lugna så att de inte ids bråka på makthavarna. Så länge det är sport, melodijox och stjärnor på slott så orkar inte folk göra revolution och slänga vissa makthavare i Norrstöm.

http://gubbfan.bloggagratis.se

Pink Ozzy

14 februari 2011 16:37

Det var starkt gjort. Så långt har inte jag kommit. Men jag imponeras av dom som kan kasta ut TV:n. Själv skulle jag nog klara mig med nyheter och sport, men det går ju inte. Men vi har pratat om att kanske i framtiden dra ner. I nuläget har jag mellan 2-300 kanaler av vilka jag bara tittar på ett ytterst fåtal.
Men som sagt, starkt av dig gubbfan.

 
baraenjeppe

baraenjeppe

14 februari 2011 19:33

Här måste jag få säga emot den eminente Pink Ozzy
När "the moniker" var klar så låg jag och vred mig av skratt...herregud..alltså...jesus mannen är typ 35 och gör en barnlåt
Tycker att han Waltz var okej och Brolle två...

Sedan tipsar jag om Nicke Borg som är med i fjärde deltävlingen i Malmö...har ngra gemensamma vänner så vi har sätts ngra ggr, han är ju hårdrockare och älskar guns and roses...så jag undrar vad han skall göra i schlagern...

http://baraenjeppe.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

15 februari 2011 09:10

Jadu, min dotter som i stort sätt är 30 kom hem i söndags och hade samma åsikt som jag. Det ska vara låtar som bryter lite. Waltz var OK också. Men den i de röda kläderna ( upptill ) borde inte gott vidare. Men smaken är olika. The Moniker har jag för övrigt gillat skarpt sen Idol.

 
jeppe

jeppe

15 februari 2011 10:21

Tyckte oxå han stack ut i idol, och var begåvad och duktig, men denna föll inte mig ismaken, smaken är olika , men det är väl tur det!

http://baraenjeppe.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 24 jan 09:59

I slutet av 40-talet fick judarna ett land som sedermera kallas för Israel. Tidigare hette landet Palestinien och tillhörde palestinierna. Nu undrar jag vem som förde fram den diaboliska tanken att ge delar av Palestinien till judarna? Det "enda" som...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:12

Tänk att det finns ungdomar som har ett sånt och genuint intresse och som viger sitt liv åt detta. Greta Thunberg är en sådan person. En tjej på 15 år med kända föräldrar, vilket hon nog inte bryr sig så mycket om. Hon har bestämt sig. Hon är påläst ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:01

Veganer består av såväl vettiga människor som rena idioter. Om vi tar idioterna först så är det dom som släpper ut minkar, slår ihjäl kaniner mm. Rena vansinnesdåd. Hade jag möjligheten att få fast någon och döma den personen skulle jag antingen släp...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 10:21

Har just nu att göra med en kommungubbe i ett ärende. man blir ju smått förskräckt. Det har inte hänt något sen 60-talet. Med de menar jag det ordspråk som säger att om du inte platsar på den privata marknaden får du alltid jobb på kommunen. Något so...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 09:12

Följer Hemnet och några andra sidor dagligen och ser nu att hemnet bluffar på sina sidor. Hus kan plötsligt försvinna för att någon måndag poppa upp igen och då kan det stå att huset stått på hemnet i 3 dagar. För det första har dom "glömt" att de st...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se