Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 4 februari 2011

Ett dygn på ombyggda Birka Paradise

Av Pink Ozzy - 4 februari 2011 14:09

Ett dygn på ombyggda Birka Paradise.  Nåja, det var inte så mycket nytt efter senaste varvsbesöket i januari. Ny bastu som fortfarande luktade färsk trä var inte fel.  Att man tagit bort vattenbehållarna vin danssalen och istället tar 14 kronor för en flaska vatten är ynkligt dåligt. Men det ska väl sparas överallt. Nu kom vi t o m på båten redan 16.30 och kunde ta en whisky ( Ardbeg ) innan vi fick tillträde till hytterna. I stort en bra resa, men smörgåsbordet är inte som det varit en gång i tiden. Nu är det inte mycket till smörgåsbord att skryta med, även om de kallar det för Grand buffé. Vad de hade gjort med Janssons frestelse undrade inte bara jag utan alla som provade den. Det var någon som hade öst i ett par kilo salt, vilket gjorde den helt oätbar. Så Birka är inte vad Birka var en gång. Nu är det både dyrt ( drinkar mm ) och sämre utbud både till middag och frukost. 
Men vi fick 22 ganska trevliga timmar trots allt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se