Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 2 februari 2011

Maud Olofsson slår rekord

Av Pink Ozzy - 2 februari 2011 08:53

Maud Oloffson slår rekord i att säga saker utan att säga saker. Låter det konstigt? Kollade du nyheterna igår? Där skulle hon förklara den nya framtida elprismodellen som tydligen ska träda ikraft och som gör att vanliga villaägare får en prishöjning på ca 2000:- !!!!

Dår står lilla Maud och pladdrar på som vanligt med sedvanlig självsäkerhet och tror att vi ska svälja det hon säger. Men om hon nu vill att vi ska svälja hennes floskler får hon väl ändå först börja uttrycka sig lite trovärdigt. Det hon sa igår var ju mer eller mindre att vi får skylla oss själva att vi överhuvudtaget använder oss av el. Hon försöker rättfärdiga regeringens inkompetens att reglera elpriserna. DET är det enda hon gör.

Hon hjälper inte de svenska familjerna att få lägre elpriser utan svamlar bara om hur vi ska få lägre elpriser genom att dra på oss ökade kostnader. Någon riktig kostnadskalkyl på hennes svammel om isolering och fönsterbyten kontra befintlig byggnation har hon aldrig visat.

Det bästa vore nog att Maud gjorde som elen, d v s sig osynlig.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 2 aug 19:55

En ung flicka sköts i natt enligt uppgift efter kl 3. En mopedbil med 3 personer krockar med en polisbil för att de inte respekterade väjningsplikten. En av ungdomarna dog. Man kan sörja och tycka synd om folk hur mycket man vill, men seriöst, vad ...

Av Pink Ozzy - Söndag 2 aug 15:54

Ibland är det bara så. Eländigt. Luften är ... eländig. Lusten är ...usel. Man bara hoppas att dan ska gå över så man får ny luft och mer lust och att eländet försvinner. ...

Av Pink Ozzy - Lördag 1 aug 13:55

Tre ryska systrar dödade sin får som låste in dom, misshandlade dom, behandlade dom som slavar och utsatte dom för sexuellt våld. Nu riskerar dom 20 års fängelse. Helt fel. De borde få en medalj istället för att de gjorde sig av med aset. Hoppas rä...

Av Pink Ozzy - Fredag 31 juli 12:28

Att en 24 åring MMA-fighter, Anton Turkalj från Göteborg säger sig bli större än Zlatan. Måste väl betraktas som göteborsk humor. Eller så förstår han dig inte på fotboll. Hur många utövare finns det i hans viktklass i världen? Inte många. Inför lörd...

Av Pink Ozzy - Fredag 31 juli 10:50

Jag tror inte man ka träna sig till att bli bäst i världen, men det är en del i det hela. Gör det första måste du ha anlag och rätt gener. Du bör ha rätt kroppsbyggnad. Här finns det dock ett lysande undantag. Stefan Holm. Med hans längd ska det ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se