Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under januari 2011

Av Pink Ozzy - 1 januari 2011 10:58

Igår var vi ganska många kring lunch hos en av döttrarna eftersom ett av barnbarnen fyllde år. När vi satt lite här och var sa en av mågarna till mig att han vill bo på landet. Jag har hört det hela tidigare. Problemet ligger bl a i att min dotter inte har körkort. Hon vågar helt enkelt inte. Nu har han gett henne körlektioner mm i julklapp och tror att hon ska ta körkort. Ja, hon kanske provar, men jag tror inte det. När jag försöker förklara det för honom så säger han att han då flyttar själv. Då höll det på att brista för mig, men jag lyckades hålla igen och sa bara:

- Då tycker jag att du ska göra det.

Det är lite jobbigt med drömmare som har drömmar som de inte kan uppfylla utan som oftast bli ouppnåliga drömmar. Visst, jag skulle också vilja bo i Söderhavet eller på något varmt ställe. Jag skulle också vilja ha ett stort växthus med massor av växter även vintertid. Jag har också drömmar. Men drömmarna får inte övergå i hot eller ultimatum mot den man samlever med. Då är det någt som är fel!!!

Av Pink Ozzy - 1 januari 2011 10:29


Jaha, då var det 2011. Märkte du skillnaden? Märkte du hur det kl 24 brakade till i jordskorpan och i hela dig. Hur allt förändrades, alla fick arbete, alla krig var slut, alla hade mat och rent vatten, alla sjukdomar och krämpor var borta?

Nej, jag märkte inte det heller. Så vad skulle alla fira då? Ett nytt år med elände, krig, sjukdomar och död står för dörren?

Vad jag gjorde?

Jag gratinerade 2 humrar  och öppnade en flaska spumante som vi köpte på en vingård i Italien för några år sedan. För övrigt första året på ett tag som vi inte drack champagne. Vi får väl reparera det den sista dagen på detta år.

Hur som helst så såg vi självklart grevinnan och betjänten. Därefter en fantastisk show med After dark-gänget och Babsan. Vi så showen live också, men de ändrar ju hela tiden lite så det blev nästan som en helt ny show. Om du såg showen på TV så såg du kanske att Babsan gick ner och satte sig i knät på en man i publiken. Det var jag som råkade ut för samma sak när vi såg showen live. Och jag får väl säga att Babsan inte är den lättaste.

Efter showen såg vi Sverige-Kanada i Junior-VM i hockey. Snacka om match! Det är inte ofta man ser så bra matcher. Varken på junior eller seniorsammanhang. Spänning rakt igenom med ett Sverige som spelade som gudar. Avgörandet skedde dessutom på straffar. Kan det bli mer spännande? Nej, de här grabbarna ska ha en eloge för denna fantastiska underhållning de bjöd på.

Idag blir det nyårsmiddag hos svärmor där också svågern och svägerskan ska vara. Det ska bli kul.


Allmänt · Om mig · Sport · TV

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18
19
20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards