Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under januari 2011

Av Pink Ozzy - 11 januari 2011 09:20

Det är en total blockad i hjärnan just nu. Jag får nog återkomma lite senare. 

Av Pink Ozzy - 10 januari 2011 10:10

En lång saga  verka  gå mot ditt  slut.

Just nu finns bara dynamit och krut

Det saknas ett vänligt ord om dagen

även om ingen någonsin blivit slagen

Men utan vänlighet inget leva kan

Det känns som att falla i blixthalkan

Hjärtat känns tungt efter  snart 40 år

Men kvar finns nu bara djupa sår

Jag vet inte vad som kan rädda det hela

Det kanske är dags att allt fördela

Även om jag inte vill ha ett sådant slut

Så kanske vi får ta detta makabra beslut

Men jag kan inte bara ge utan måste få ta

Nu är det svårt men jag kan förlåta

Av Pink Ozzy - 9 januari 2011 09:53


Det har varit töväder i natt och det är 2 plus just nu. Jag skrapade av gången till ytterdörren och grusade av det hela så ingen slår sig. Min gång lutar lite så det är lätt att stå på öronen.

Gå ut du också och kolla hur det ser ut. Det räcker med att det kommer en säljare som faller på din gång och vips så är du skyldig.

Det jag nu är rädd för är att snön på taket ska komma ner med en väldig fart. Det har redan gjort så på något annat hus i närheten.


Av Pink Ozzy - 8 januari 2011 09:41

Tydligen hade det förekommit en del sexanspelningar på Let´s dance igår. Själv spelade jag in det hela och snabbspolade mig igenom det jag inte ville se. Därför missade jag det som sas. Aftonbladets nätupplaga återgav detta dock nu.

Men jag fattar inte att detta lilla, som troligen bara förstods av vuxna ska vara så farligt. Då var väl  Filip och Fredriks nyårsprogram betydligt grövre. Där hörde ord som knulla, kuk och liknande till vanligheten. DET fattar även ungarna. DET är till att gå över gränsen. Men de "skämt" som drogs på Let´s dance förstod nog inte kid´sen. Jag kan skriva detta eftersom jag inte är någon Weise-idol av Idol-Weise, men tycker trots allt att rätt ska vara rätt.

Så varför detta hallå egentligen?


I övrigt så röstade jag på Figge Norling på Aftonbladets utfrågning. Det var jag nästan ensam om. Jag tror dock han får fler röster efter programmet igår. Djäklar vad han kunde dansa!


PS: Att spela in programmet till förmån för "På Spåret" är kanon. Då ser man det man vill se på under timmen, i s f 2 timmar med reklam och en massa skitsnack.

TV
Av Pink Ozzy - 8 januari 2011 09:33

Som ni vet är jag sportfåne. Idag visas det sport från 10.30 till sena kvällen. Detsamma gäller i morgon. Så vi två är liksom lite upptagna. Visst, det finns små luckor, men de behövs för toabesök, matlagning och kaffekokning.

Vad som bjuds?

Alpint, längdåkning, skidskytte, fotboll, handboll, snooker, mm, mm. Det är helger som sportfånar som jag helst inte  vill ha varken besök eller telefonsamtal, utan bara njuta av andras uppoffringar och öden.

Eftersom det dessutom ska regna till och från så är det perfekt med TV-sport.

Allmänt · Om mig · Sport · TV
Av Pink Ozzy - 7 januari 2011 15:01

Nu känner man att man lever. Först skottade jag bort all snö i 40 minuter och sen gick jag direkt till gymmet och körde ett pass. Nu är jag duschad och "fin" och mår ganska gott.

Det har ju nästan varit ett uppehåll på en månad vad det gäller träning och LCHF. Jag har visserligen försökt äta rätt, men fallit för frestelsen att bl a äta pasta någon gång och frugans enormt goda hårda bröd. Sen har det blivit lite godis här och där och även lite annat som inte hör till LCHF-dieten. Men det blit lätt så när man har semester och sen jul. Men jag väger trots allt 4,5 kg mindre än förra året vid samma tid. Så nu kör jag igång igen.

Jag tänkte sluta nu till årsskiftet om jag inte kom ner till en viss vikt. Jag är inte nere i vikten, men kan inte tillskriva LCHF misstaget. Nej, det är jag som har felat och får stå för det.

LCHF · Mat · Om mig
Av Pink Ozzy - 7 januari 2011 09:35

Jag nämnde detta i ett annat inlägg men måste återkomma till det. Igår så gick direktsändningen av damernas skidskyttestafett endast på Eurosport. Då tvingades jag lyssna till någon som kallades för kommentator. Det var nog bland det värsta jag hört på länge. Han visste ibland inte hur många skott dom hade skjutit. En gång visste han inte ens OM en av åkarna hade skjutit. Han sa en åkare var på väg bort från stående skjutningen när det i själva verket var den liggande. Han sa att åkare inte hade kommit fram till ett visst kilometermärke när de i själva hade passerat för flera minuter sedan. Ja listan kan göras mycket lång. Hur fan  kan en stor kanal som Eurosport ha så okuniga kommentatorer. Det är en skam.

Sport · TV
Av Pink Ozzy - 6 januari 2011 11:08

Det är egentligen helt fantastiskt ( sorgligt ) att det har regnat så mycket i Australien. Beroende på var man läser, lysnar eller titta så har vattnet i stora delar stigit med 9-12 meter!. Ytan som berörs är lika stor som Sverige gånger två eller lika stor som Frankrike och Tyskland tillsammans. UNDER VATTEN! Det som är tur i sammanhanget är väl att det inte är lika många människor som berörs som det skulle göra i Europa. Jag har hört är 200.000 människor.

Det som är värre än vattnet är att det nu simmar omkring en massa giftiga spindlar och giftiga ormar. Det var en kille på TV som sa igår att han såg en giftorm per 100 meter.

Det måste ju ta år att få ordning på det hela. Jag lider med befolkningen.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18
19
20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Skapa flashcards