Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 31 januari 2011

LCHF eller GI eller vanlig mat eller...

Av Pink Ozzy - 31 januari 2011 16:41

Har precis kommit från en stenhård träning på 1 timme och 20 minuter. Skönt! Men det var inte det jag tänkte skriva om utan om min velighet angående maten. Det har inte funkat sen december med LCHF. Det är inte LCHF´s fel, utan delvis även mitt eftersom jag har haft semester, sen blev det jul och under januari har jag slarvat en del med russin, choklad och annat.

SÅ nu har jag läst på lite om GI och det varar vara en del likheter. Men längre har jag inte kommit i valet. Jag ser ingen av metoderna som besvärliga, utan får i mig LCHF-dieten utan problem. Ägg och bacon på morgonen har aldrig varit ett problem för mig. Jag tror inte heller GI skulle vara något problem.

Och som du förstår har jag inga problem med att få i mig vanlig mat heller. Det är bara det att det blir för mycket.

Genom träningen har jag skaffat mig en del muskler, men ändå har jag magen kvar. Den minskade ett tag i november, men det har avstannat.

Ja du, det är inte lätt att väga för mycket och att då försöka gå ner igen till rätt nivå.

LCHF · Mat · Om mig
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 6 april 21:05

Idag var det verkligen vår. Altanglasen tvättades och altanen kunde fixas till. Sen var det bara att äta årets första middag där och bara njuuuta. Mycket jobb återstår i trädgården. Lådorna ska krattas jämna och smågrejer mm läggs i komposten. Inn...

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 13:50

För några dagar sedan ville ungerska regeringen skaffa sig mer makt genom att kunna utfärda olika saker via dekret. I praktiken en diktatorisk stat. Någon jag absolut inte kan acceptera. Nu går sossarna ut och vill ha mandat för att stävja Corona ut...

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 09:58

Läser man tidningarna på nätet slår mig en sak. Det är bara Corona i 55-11 olika varianter. Krigen och flyktingströmmarna tycks vara över. Hur slutade Syrienkriget i så fall? Och vad hände med alla flyktingar? Nu tänker jag inte bara på flyktingar ...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 14:00

Vi har ett coronavirus som sprider sig utan att det syns. Trots det trängs 08-orna i tunnelbanan och på bussarna. Folk trängs i köer och på bolaget och andra platser. Det är precis som att " det drabbar mig". En mentalitet som funnits i Sverige i må...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 09:52

USA köper just nu upp all sjukvårdutrustning de kan komma över. Ingångna avtal med leverantörer gäller inte längre eftersom USA går in och bjuder över. Men de flesta i Sverige älskar ju våra "vänner" i USA. Så här heter sig inte vänner. Vore det en...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18
19
20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se