Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 24 januari 2011

Visa brösten inget fel

Av Pink Ozzy - 24 januari 2011 09:48

Jag blir så trött över moraltanterna och moralfarbröderna. Här visar modellen Miranda Kerr ( som jag aldrig hört talas om ) en bild  när hon ammar sin och Orlando Blooms ( som jag hört och sett i någon film nån gång ) son Flynn. Man får se lite bröst. Inte mer än en tjej i en BH. MEN, då skrivker moraltanter och farbröder. "Aja aja, så oanständigt"  eller "Jag mår illa när jag ser någon amma offentligt". Men hallå, är alla amerikaner från 1800-talet? Jag fattar inte varför man för ett sådant väsen för något som är helt naturligt. Jag fattar inte varför man överhuvudtaget orkar bry sig. Men det finns tydligen mycket hycklande moralfolk i staterna.

 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

24 januari 2011 10:23

Finns dessa åsikter även i Sverige. Kan till viss del förstå kritiken.
VARFÖR lägger man ut en bild på sig själv ammandes?
Varför väljer man att INTE lägga ut en bild på barnet i sitt knä?
Varför måste man hela tiden visa sina bröst?
Varför hela tiden klädsel på tex filmgalor där det gäller att visa så mycket som möjligt?

Är man inte "någon" om man inte visar tuttarna?

Lika lite som jag vill se en ammande mamma på ett kondis vill jag se en man med naken överkropp på samma ställe eller lutande sig över frysdisken på Konsum
Det finns rätt tid och rätt plats för allt

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

24 januari 2011 10:58

Jag tror att det är så här. Skådisar, modeller, kändisar, m fl har ett behov av bekräftelse samt ett behov att upprätthålla sitt värde. I de fall man är med barn kan man inte posera som modell. Detsamma gäller för övrigt även skådisar. I dessa fall måste man ta till lite udda knep för att behålla sitt marknadsvärde. Det är DÄRFÖR hon visar upp sig på bild på det sätt hon gör, vilket jag anser vara helt OK. Jag förstår inte att man kan störas av det. Jag har genom åren sett åtskilliga kvinnor amma sina barn och i 99 fall av 100 har de skött det mycket diskret. Så inte heller där har jag något att invända.

 
susanna55

susanna55

24 januari 2011 21:30

Bra svar pinky :-)

http://susanna55.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 27 maj 18:12

Att gå in i väggen är bland det värsta du kan göra. Jag har gjort det 4 gånger och kan säga att det räcker nu. Jag vet vad det betyder. Tyvärr tycks en och annan ?Stålman" fortsätta i samma stil och tro att hen står över alla andra , inkluderat ett ...

Av Pink Ozzy - Söndag 27 maj 17:50

Han hon eller hen? Jag har varit emot annat än han och hon i många år. Men jag börjar så smått fundera fram ett alternativ. Jag vill gärna att alla idrottare utan att bli utpekade. Ett fåtal ? idrottare" pekas ut och stängs av. ?Idrottare som t ex Ju...

Av Pink Ozzy - Söndag 27 maj 16:43

Jag älskar flator! Nja, inte på DET viset. Jag älskar dom för det de är. Träffade 2 på olika 2 flyg. Samma par. Fick reda på en del intressanta synpunkter. För mig var det egentliga inga konstigheter, även om jag hade en del frågor. Jag vill alltid ...

Av Pink Ozzy - Söndag 27 maj 16:25

Att gå in i väggen är bland det värsta som finns. Jag lovar. Har gjort det 4 gånger nu och förhoppningsvis det sista eftersom jag nu går i pension i förtid. Men alla ni som, liksom jag, tror att ni är übermeschen, GLÖM DET. Finns inga som klarar al...

Av Pink Ozzy - Söndag 27 maj 16:23

Ibland har man en massa bra bloggidéer som bara försvinner när det är dags att blogga. Men jag kommer strax på bra inlägg? ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18
19
20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se