Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 24 januari 2011

Visa brösten inget fel

Av Pink Ozzy - 24 januari 2011 09:48

Jag blir så trött över moraltanterna och moralfarbröderna. Här visar modellen Miranda Kerr ( som jag aldrig hört talas om ) en bild  när hon ammar sin och Orlando Blooms ( som jag hört och sett i någon film nån gång ) son Flynn. Man får se lite bröst. Inte mer än en tjej i en BH. MEN, då skrivker moraltanter och farbröder. "Aja aja, så oanständigt"  eller "Jag mår illa när jag ser någon amma offentligt". Men hallå, är alla amerikaner från 1800-talet? Jag fattar inte varför man för ett sådant väsen för något som är helt naturligt. Jag fattar inte varför man överhuvudtaget orkar bry sig. Men det finns tydligen mycket hycklande moralfolk i staterna.

 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

24 januari 2011 10:23

Finns dessa åsikter även i Sverige. Kan till viss del förstå kritiken.
VARFÖR lägger man ut en bild på sig själv ammandes?
Varför väljer man att INTE lägga ut en bild på barnet i sitt knä?
Varför måste man hela tiden visa sina bröst?
Varför hela tiden klädsel på tex filmgalor där det gäller att visa så mycket som möjligt?

Är man inte "någon" om man inte visar tuttarna?

Lika lite som jag vill se en ammande mamma på ett kondis vill jag se en man med naken överkropp på samma ställe eller lutande sig över frysdisken på Konsum
Det finns rätt tid och rätt plats för allt

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

24 januari 2011 10:58

Jag tror att det är så här. Skådisar, modeller, kändisar, m fl har ett behov av bekräftelse samt ett behov att upprätthålla sitt värde. I de fall man är med barn kan man inte posera som modell. Detsamma gäller för övrigt även skådisar. I dessa fall måste man ta till lite udda knep för att behålla sitt marknadsvärde. Det är DÄRFÖR hon visar upp sig på bild på det sätt hon gör, vilket jag anser vara helt OK. Jag förstår inte att man kan störas av det. Jag har genom åren sett åtskilliga kvinnor amma sina barn och i 99 fall av 100 har de skött det mycket diskret. Så inte heller där har jag något att invända.

 
susanna55

susanna55

24 januari 2011 21:30

Bra svar pinky :-)

http://susanna55.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 13 aug 10:08

Nu börjar eländet. Affischer i varje gathörn, valstugor på varje torg, halva Rapport fylld av utsagor, analyser, lögner och löften. Lagom till valdagen är man så trött så man knappt orkar ta sig till vallokalen. Men det ska jag, som alltid. Men jag...

Av Pink Ozzy - Tisdag 7 aug 20:15

Har sedan några år följt en person i chefsposition och blir lite full i skratt. Är man Che bör man stå med bägge fötterna på jorden, vara psykisk stark och inte ha behovet att visa sin förträfflighet. Denna person har numera dryga 2000 ?vänner" på F...

Av Pink Ozzy - Tisdag 7 aug 20:04

Att skjuta handikappade Erik ställer fler och fler frågetecken. Ett tag sas det att det hela berodde på att man jagade en våldsman och att detta föranledde det faktum att man tvingades skjuta en 20-årig kille med down syndrom och en plastpistol med f...

Av Pink Ozzy - Tisdag 7 aug 19:55

Tänkte skiva om skolan idag. Anledningen till det är många. Nyligen krossades ett stort antal fönster i en skola. Varför? Är det ?dom där djävla ungarna" igen? Nej, det var inte dom utan deras föräldrar som hemma vid köksbordet pratat negativt om sko...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 aug 10:22

Nu får väl alla partier ge sig ! Det är väl om ca 1 månad. Det är snustorrt i markerna. Bönderna saknar foder till djuren. Skogen brinner och skogsägarna klagar. Det fattas sjuksköterskor, lärare och poliser. Vad gör våra s k folkvalda då? Jo, man ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18
19
20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se