Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 24 januari 2011

Visa brösten inget fel

Av Pink Ozzy - 24 januari 2011 09:48

Jag blir så trött över moraltanterna och moralfarbröderna. Här visar modellen Miranda Kerr ( som jag aldrig hört talas om ) en bild  när hon ammar sin och Orlando Blooms ( som jag hört och sett i någon film nån gång ) son Flynn. Man får se lite bröst. Inte mer än en tjej i en BH. MEN, då skrivker moraltanter och farbröder. "Aja aja, så oanständigt"  eller "Jag mår illa när jag ser någon amma offentligt". Men hallå, är alla amerikaner från 1800-talet? Jag fattar inte varför man för ett sådant väsen för något som är helt naturligt. Jag fattar inte varför man överhuvudtaget orkar bry sig. Men det finns tydligen mycket hycklande moralfolk i staterna.

 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

24 januari 2011 10:23

Finns dessa åsikter även i Sverige. Kan till viss del förstå kritiken.
VARFÖR lägger man ut en bild på sig själv ammandes?
Varför väljer man att INTE lägga ut en bild på barnet i sitt knä?
Varför måste man hela tiden visa sina bröst?
Varför hela tiden klädsel på tex filmgalor där det gäller att visa så mycket som möjligt?

Är man inte "någon" om man inte visar tuttarna?

Lika lite som jag vill se en ammande mamma på ett kondis vill jag se en man med naken överkropp på samma ställe eller lutande sig över frysdisken på Konsum
Det finns rätt tid och rätt plats för allt

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

24 januari 2011 10:58

Jag tror att det är så här. Skådisar, modeller, kändisar, m fl har ett behov av bekräftelse samt ett behov att upprätthålla sitt värde. I de fall man är med barn kan man inte posera som modell. Detsamma gäller för övrigt även skådisar. I dessa fall måste man ta till lite udda knep för att behålla sitt marknadsvärde. Det är DÄRFÖR hon visar upp sig på bild på det sätt hon gör, vilket jag anser vara helt OK. Jag förstår inte att man kan störas av det. Jag har genom åren sett åtskilliga kvinnor amma sina barn och i 99 fall av 100 har de skött det mycket diskret. Så inte heller där har jag något att invända.

 
susanna55

susanna55

24 januari 2011 21:30

Bra svar pinky :-)

http://susanna55.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 24 jan 09:59

I slutet av 40-talet fick judarna ett land som sedermera kallas för Israel. Tidigare hette landet Palestinien och tillhörde palestinierna. Nu undrar jag vem som förde fram den diaboliska tanken att ge delar av Palestinien till judarna? Det "enda" som...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:12

Tänk att det finns ungdomar som har ett sånt och genuint intresse och som viger sitt liv åt detta. Greta Thunberg är en sådan person. En tjej på 15 år med kända föräldrar, vilket hon nog inte bryr sig så mycket om. Hon har bestämt sig. Hon är påläst ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:01

Veganer består av såväl vettiga människor som rena idioter. Om vi tar idioterna först så är det dom som släpper ut minkar, slår ihjäl kaniner mm. Rena vansinnesdåd. Hade jag möjligheten att få fast någon och döma den personen skulle jag antingen släp...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 10:21

Har just nu att göra med en kommungubbe i ett ärende. man blir ju smått förskräckt. Det har inte hänt något sen 60-talet. Med de menar jag det ordspråk som säger att om du inte platsar på den privata marknaden får du alltid jobb på kommunen. Något so...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 09:12

Följer Hemnet och några andra sidor dagligen och ser nu att hemnet bluffar på sina sidor. Hus kan plötsligt försvinna för att någon måndag poppa upp igen och då kan det stå att huset stått på hemnet i 3 dagar. För det första har dom "glömt" att de st...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18
19
20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se