Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 20 januari 2011

Kina saknar mänskliga rättigheter

Av Pink Ozzy - 20 januari 2011 10:55

USA´s president Obama har möte med Jintao, Kinas motsvarighet. Enligt Aftonbladets nätupplaga så pressades Jintao av Obama angående Kinas mänskliga rättigheter, eller snarare brist på sådana. Pressades? Knappast! Jintao har tydligen svarat att:

– Vi måste respektera varandras nationella suveränitet.

Han sa vidare att mycket har gjort men att det även återstod en del. Vilket djävla svar! Det finns inga mänskliga rättigheter i Kina! Så länge det inte hålls fria val, folk får bo var de vill, säga vad de vill, läsa vad de vill på nätet, tycka och tro på vad de vill så har de inga grundläggande mäsnkliga rättigheter. SÅ ÄR DET BARA!

Å andra sidan säger Obama även:

– Det är viktigt med yttrandefrihet, religionsfrihet, och kulturell frihet, och andra mänskliga rättigheter för USA.

Ha ha, säger jag. I ärlighetens namn måste väl Obama hålla med om att det brister en hel del även i USA på dessa punkter. Kanske dags att även sopa lite framför egen dörr.

 
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

20 januari 2011 17:14

I Sverige har efter senaste valet konstaterats att vissa valsedlar inte räknades. Dock skall man vare sig räkna dem eller göra om valet. Om de icke räknade valsedlarna opåverkade valet? Vet ej eftersom de inte har räknats.

Demokrati??

Danskarna ville innan valet skicka valobservatörer till Sverige. Det har visat sig att denna önskan var befogad...

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

21 januari 2011 10:54

Nja, jag vill väl inte direkt jämföra Sverige och Kina. Den jämförelse haltar väl en hel del.

 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

22 januari 2011 09:07

Nej tittar man på det ur ETT perspektiv haltar det givetvis ganska så ordentligt!
Men då har du missat min huvudpoäng. Vi pekar gärna finger åt ett antal länder och säger att det är uselt där. Slår oss själva för bröstet och ser oss som superbäst, ärligast och helt enkelt ofelbara.
MEN då kan man peka på en så viktig sak som ett riksdagsval. det är bevisat att ett antal röster aldrig räknats. MEN vi får aldrig reda på vilken betydelse detta hade. Valet var jämnt så kanske hade det räckt med ett fåtal röster fler på oppositionen så hade slutresultatet blivit ett annat.
Men det får vi aldrig veta. Demokratin Sverige har alltså allvarliga luckor!

Nu i dagarna har det avslöjats att Wikileak har information om två ministrar i Sverige. Allvarliga anklagelser på hur dessa påstår haft åsikter om den svenska invandringen. Som PÅSTÅS bero på SD.
Åter allvarliga saker om Sverige.

Jag tror att vi skall akta oss för att slå oss för bröstet och peka finger åt andra. Vem vet mer vad som döljer sig hos makten.

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

22 januari 2011 10:01

Jo då, våra "kära" riksdagsledamöter och även vår demokrati har sina brister. OM dock Kina bara kom i nivå med Sverige så skulle mycket vara vunnet. Men visst, vi har brister som jag sa. Brister som alltid MÅSTE åtgärdas. Men läs mer om detta i dagens inlägg.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Fredag 29 mars 09:21

Läste just en artikel i Aftonbladet.se som var otroligt intressant. Tycker du inte det tycker du inte som jag. Men jag gillar när vanligt folk har ett mål och når dit. Det kan vara många tårar innan man kommer dit, men de gör det. Jag skiter i hur my...

Av Pink Ozzy - Fredag 29 mars 08:48

Nu har rödhaken kommit. Det gör han varje år. Den stannar på vår tomt kring komposten i fem till sju dagar och flyger sedan bort. Sen kommer han tillbaka i höst och gör likadant. Jag har alltid förundrats över att det bara är en, hur han hittar til...

Av Pink Ozzy - Torsdag 28 mars 14:37

Dogge Doggelito hande tydligen sex när han var ca 7-8 och tjejen 15 år. Det berättade han i nåt forum och direkt kommer PK-maffian. Lasse Holm har t ex brutit med Dogge så han får inte vara med i Dobido i sommar. Då ska jag vara jävlig tillbaka och i...

Av Pink Ozzy - Torsdag 28 mars 09:49

Köper du påskmat eller lever du som vanligt? Själv har vi det nästan som vanligt. Långfredagen äter vi bara Jansson och ägg. Lördag är vi bjudna på påskmat/födelsedag. Söndag och måndag tar vi lite påskmat, men inga mängder. Det var roligare ned ...

Av Pink Ozzy - Torsdag 28 mars 09:31

Såg på Rapport igår hur många kvinnor som dödas av sina män. Jag blir så förbannad och samtidigt sorgsen. Ofta är kvinnorna dessutom gravida. Jag fattar inte hur dessa män tänker, om de ens tänker.  Jag tycker nog att straffen bör göras om. Samtidi...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18
19
20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Skapa flashcards