Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 13 januari 2011

Ange rökare – tjäna 5 000

Av Pink Ozzy - 13 januari 2011 15:42

Så här står det i en av dagens "kvällstidningar":


Bor du i Mitthems lägenheter på Nackstavägen i Sundsvall kan du tjäna en extra hacka – genom att ange dina grannar. Bostadsbolaget har utlyst en belöning på 5 000 kronor till den som berättar om grannar som röker i de rökfria husen, skriver Sundsvalls Tidning. Rökarna riskerar att sägas upp, enligt Mitthem


Har Sundsvall hamnat i det gamla Östtyskland?  OK, jag har rökt, men det är mycket länge sedan om man undantar en och annan festcigarett någon gång vartannat år. Jag tycker inte om rök längre och drar mig för att gå nära rökare på gatan. Men detta!!! Nej, hur mycket jag än är motståndare till rökning så skulle jag ALDRIG skvallra på någon som rökte i ett hyreshus. Snacka om att skapa misstänksamhet mellan grannar. Självklart ska överenskomna regler följas, men för det tycker jag inte om när man skvallrar. Dessa personer tillhör i mina ögon de lägst stående varelser.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:12

Tänk att det finns ungdomar som har ett sånt och genuint intresse och som viger sitt liv åt detta. Greta Thunberg är en sådan person. En tjej på 15 år med kända föräldrar, vilket hon nog inte bryr sig så mycket om. Hon har bestämt sig. Hon är påläst ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:01

Veganer består av såväl vettiga människor som rena idioter. Om vi tar idioterna först så är det dom som släpper ut minkar, slår ihjäl kaniner mm. Rena vansinnesdåd. Hade jag möjligheten att få fast någon och döma den personen skulle jag antingen släp...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 10:21

Har just nu att göra med en kommungubbe i ett ärende. man blir ju smått förskräckt. Det har inte hänt något sen 60-talet. Med de menar jag det ordspråk som säger att om du inte platsar på den privata marknaden får du alltid jobb på kommunen. Något so...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 09:12

Följer Hemnet och några andra sidor dagligen och ser nu att hemnet bluffar på sina sidor. Hus kan plötsligt försvinna för att någon måndag poppa upp igen och då kan det stå att huset stått på hemnet i 3 dagar. För det första har dom "glömt" att de st...

Av Pink Ozzy - Söndag 20 jan 14:21

Under en längre tid har nu förstörelse, rån, eldning av bilar mm accelererat och NU RÄCKER DET ! Nu tar jag saken i egna händer. Kommer vissa kvällar att befinna mig i betongen och ser jag något får den smaka av batongen. Stannar den frivillig och er...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18
19
20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se