Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 12 januari 2011

Allt löser sig

Av Pink Ozzy - 12 januari 2011 15:11

Nu har jag varit i kommunens huvudsäte och handlat upp mig på lite LCHF-mat. Till exempel 1,7 kg bacon, 24 ägg, en stor Brieost, Lite annan ost, 1,3 kg fläskkotletter utan ben, 1 kg kassler. Tänk så mycket gott man kan äta.

Nu är jag dessutom ensam till på lördag så det blir bara god mat...ja, som vanligt.

Att jag är ensam några dagar beror inte på den lilla osämja som varit utan det bestämde vi sedan länge. Hon åker till en av döttrarna med jämna mellanrum. Just nu passade det dessutom ganska bra. När vi sen ses igen på lördag så är allt bra igen. Jag tror det i alla fall. Det behövs en verbal urladdning ibland för att inse att vi älskar varann. Eftersom både hon och jag är hemma om dagarna så blir det till slut lite mycket. Men, men, det löser sig till helgen.

Nu ska jag bara titta på TV, läsa böcker och vara ute på nätet ibland. Dessemellan åker någon köttbit eller några ägg i pannan.


 
ANNONS
 
Gubbfan

Gubbfan

12 januari 2011 15:20

Men du!
Inte för mycket köttbit eller för många ägg.
Din badrumsvåg kvider.
;-)

http://Gubbfan.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

12 januari 2011 15:26

Ingen fara. Det är just kött och ägg jag SKA äta enligt LCHF. Jag börjar varje morgon med 2 ägg och ett par skivor bacon. Stekta i ren ister som jag gjort själv. Kan rekommenderas !

 
Gubbfan

Gubbfan

12 januari 2011 16:46

Men mängden!
Det är mängden som töjer ut matsäcken, som i sin tur signalerar hunger.
Ovanan att ha så mycket på tallriken.
Ovanan att ha salt mat som gör att man dricker så mycket. Rökt och sockersaltat fläsk, sk bacon, är en större hälsofara än rena kolhydrater i form av raffinerat strösocker.
Doktor Annika m fl frälsta får säga vad de vill om fett och kolhydrater, men man glömmer att man inte får äta och dricka så mycket.

http://Gubbfan.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

13 januari 2011 11:23

Av någon anledning tycks min matsäck bli mindre och mindre. Fettet för att man har en mättnadskänsla mycket längre vilket gör att magen blir mindre. Jag är dock ganska dålig på att dricka vatten. Ofta blir det först framåt kvällen med en nattpromenad till toan. Visst är Bacon salt, men 2 skivor på morgonen skadar mig nog inte. Idag blev det dock skinka.
Till lunch blir det fläskkotletter med grönsakspytt på broccoli, purjolök, creme fraiche och massor av röd currypasta och andra kryddor.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 22 jan 10:46

Nu ska jag snart träffa chefen igen. Jag skrev till honom för nån vecka sedan och beskrev nuläget. Jag tycker att en chef har rätt att få veta det. Om det är en bra chef vill säga. Är hen usel så kan det kvitta. Då får hen klara ut allt själv. Den hä...

Av Pink Ozzy - Måndag 22 jan 10:25

Nu har Trump suttit 1 drygt år vid makten. Under den tiden har han tagit bort mängder av lagar som Obama s regering skapad. Bl a nästan lagar som rör miljön. Nej, han har inte skärpt miljökraven. Tvärtom, han har tagit bort en massa krav så att de ri...

Av Pink Ozzy - Måndag 22 jan 10:09

Läser ofta, bl a på Facebook, om små minimala händelser som gör folk galna. Nåja, ibland blir jag också förbannad. Men just den saken har jag hittat den mest ultimata lösningen på. Jag skriver kort att jag lägger ner tråden och säger hej då. Efter nå...

Av Pink Ozzy - Lördag 20 jan 18:01

Ibland är det lite sorgligt. Kring 1968-1971 hade jag ihop det med en mycket fin tjej. Avståndet och studier mm gjorde dock att det dog ut. Har dock aldrig glömt henne. Kollade runt lite och fick för ca 2 år veta var hon och hennes man bör och att h...

Av Pink Ozzy - Lördag 20 jan 13:08

Nu har ju tillverkat och Postnord gått ihop om en ockeravgift mot bl a Wish's kunder vilket får följder man i nuläget inte tycks ha tagit med i beredning. OK, ta tull mm på varor över ett visst pris. Låt oss säga 1000 kronor. Men nu kommer man att...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18
19
20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se