Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 12 januari 2011

Allt löser sig

Av Pink Ozzy - 12 januari 2011 15:11

Nu har jag varit i kommunens huvudsäte och handlat upp mig på lite LCHF-mat. Till exempel 1,7 kg bacon, 24 ägg, en stor Brieost, Lite annan ost, 1,3 kg fläskkotletter utan ben, 1 kg kassler. Tänk så mycket gott man kan äta.

Nu är jag dessutom ensam till på lördag så det blir bara god mat...ja, som vanligt.

Att jag är ensam några dagar beror inte på den lilla osämja som varit utan det bestämde vi sedan länge. Hon åker till en av döttrarna med jämna mellanrum. Just nu passade det dessutom ganska bra. När vi sen ses igen på lördag så är allt bra igen. Jag tror det i alla fall. Det behövs en verbal urladdning ibland för att inse att vi älskar varann. Eftersom både hon och jag är hemma om dagarna så blir det till slut lite mycket. Men, men, det löser sig till helgen.

Nu ska jag bara titta på TV, läsa böcker och vara ute på nätet ibland. Dessemellan åker någon köttbit eller några ägg i pannan.


 
ANNONS
 
Gubbfan

Gubbfan

12 januari 2011 15:20

Men du!
Inte för mycket köttbit eller för många ägg.
Din badrumsvåg kvider.
;-)

http://Gubbfan.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

12 januari 2011 15:26

Ingen fara. Det är just kött och ägg jag SKA äta enligt LCHF. Jag börjar varje morgon med 2 ägg och ett par skivor bacon. Stekta i ren ister som jag gjort själv. Kan rekommenderas !

 
Gubbfan

Gubbfan

12 januari 2011 16:46

Men mängden!
Det är mängden som töjer ut matsäcken, som i sin tur signalerar hunger.
Ovanan att ha så mycket på tallriken.
Ovanan att ha salt mat som gör att man dricker så mycket. Rökt och sockersaltat fläsk, sk bacon, är en större hälsofara än rena kolhydrater i form av raffinerat strösocker.
Doktor Annika m fl frälsta får säga vad de vill om fett och kolhydrater, men man glömmer att man inte får äta och dricka så mycket.

http://Gubbfan.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

13 januari 2011 11:23

Av någon anledning tycks min matsäck bli mindre och mindre. Fettet för att man har en mättnadskänsla mycket längre vilket gör att magen blir mindre. Jag är dock ganska dålig på att dricka vatten. Ofta blir det först framåt kvällen med en nattpromenad till toan. Visst är Bacon salt, men 2 skivor på morgonen skadar mig nog inte. Idag blev det dock skinka.
Till lunch blir det fläskkotletter med grönsakspytt på broccoli, purjolök, creme fraiche och massor av röd currypasta och andra kryddor.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:12

Tänk att det finns ungdomar som har ett sånt och genuint intresse och som viger sitt liv åt detta. Greta Thunberg är en sådan person. En tjej på 15 år med kända föräldrar, vilket hon nog inte bryr sig så mycket om. Hon har bestämt sig. Hon är påläst ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:01

Veganer består av såväl vettiga människor som rena idioter. Om vi tar idioterna först så är det dom som släpper ut minkar, slår ihjäl kaniner mm. Rena vansinnesdåd. Hade jag möjligheten att få fast någon och döma den personen skulle jag antingen släp...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 10:21

Har just nu att göra med en kommungubbe i ett ärende. man blir ju smått förskräckt. Det har inte hänt något sen 60-talet. Med de menar jag det ordspråk som säger att om du inte platsar på den privata marknaden får du alltid jobb på kommunen. Något so...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 09:12

Följer Hemnet och några andra sidor dagligen och ser nu att hemnet bluffar på sina sidor. Hus kan plötsligt försvinna för att någon måndag poppa upp igen och då kan det stå att huset stått på hemnet i 3 dagar. För det första har dom "glömt" att de st...

Av Pink Ozzy - Söndag 20 jan 14:21

Under en längre tid har nu förstörelse, rån, eldning av bilar mm accelererat och NU RÄCKER DET ! Nu tar jag saken i egna händer. Kommer vissa kvällar att befinna mig i betongen och ser jag något får den smaka av batongen. Stannar den frivillig och er...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18
19
20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se