Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 12 januari 2011

Allt löser sig

Av Pink Ozzy - 12 januari 2011 15:11

Nu har jag varit i kommunens huvudsäte och handlat upp mig på lite LCHF-mat. Till exempel 1,7 kg bacon, 24 ägg, en stor Brieost, Lite annan ost, 1,3 kg fläskkotletter utan ben, 1 kg kassler. Tänk så mycket gott man kan äta.

Nu är jag dessutom ensam till på lördag så det blir bara god mat...ja, som vanligt.

Att jag är ensam några dagar beror inte på den lilla osämja som varit utan det bestämde vi sedan länge. Hon åker till en av döttrarna med jämna mellanrum. Just nu passade det dessutom ganska bra. När vi sen ses igen på lördag så är allt bra igen. Jag tror det i alla fall. Det behövs en verbal urladdning ibland för att inse att vi älskar varann. Eftersom både hon och jag är hemma om dagarna så blir det till slut lite mycket. Men, men, det löser sig till helgen.

Nu ska jag bara titta på TV, läsa böcker och vara ute på nätet ibland. Dessemellan åker någon köttbit eller några ägg i pannan.


 
ANNONS
 
Gubbfan

Gubbfan

12 januari 2011 15:20

Men du!
Inte för mycket köttbit eller för många ägg.
Din badrumsvåg kvider.
;-)

http://Gubbfan.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

12 januari 2011 15:26

Ingen fara. Det är just kött och ägg jag SKA äta enligt LCHF. Jag börjar varje morgon med 2 ägg och ett par skivor bacon. Stekta i ren ister som jag gjort själv. Kan rekommenderas !

 
Gubbfan

Gubbfan

12 januari 2011 16:46

Men mängden!
Det är mängden som töjer ut matsäcken, som i sin tur signalerar hunger.
Ovanan att ha så mycket på tallriken.
Ovanan att ha salt mat som gör att man dricker så mycket. Rökt och sockersaltat fläsk, sk bacon, är en större hälsofara än rena kolhydrater i form av raffinerat strösocker.
Doktor Annika m fl frälsta får säga vad de vill om fett och kolhydrater, men man glömmer att man inte får äta och dricka så mycket.

http://Gubbfan.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

13 januari 2011 11:23

Av någon anledning tycks min matsäck bli mindre och mindre. Fettet för att man har en mättnadskänsla mycket längre vilket gör att magen blir mindre. Jag är dock ganska dålig på att dricka vatten. Ofta blir det först framåt kvällen med en nattpromenad till toan. Visst är Bacon salt, men 2 skivor på morgonen skadar mig nog inte. Idag blev det dock skinka.
Till lunch blir det fläskkotletter med grönsakspytt på broccoli, purjolök, creme fraiche och massor av röd currypasta och andra kryddor.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 16 juli 19:40

Jag kan inte släppa det jag läste om på Twitter igår mellan #robertovacchi och nån mer. Med tanke på de synpunkter som Vacchi framförde har jag några andra sporter som han säkert skulle lovordar. ? Speedway med en halv kurva med kullersten eller as...

Av Pink Ozzy - Måndag 16 juli 09:12

Följde en tråd på Twitter där Roberto Vacchi, kommentator på Eurosport och nån kille inte var överens om bansträckningen igår. Ju längre jag läste ju mer förbannad blev jag. Jag såg själv etappen till stora delar och undrade vad dom höll på med. På g...

Av Pink Ozzy - Torsdag 12 juli 16:34

Valet närmar sig. Många vet vad de ska rösta på av gammal vana. Många vet vad de INTE ska rösta på. Dels p g a ideologi och dels p g a bl hat mot andra partier. Många röstar på sin ideologi och inget annat Många röstar på ett parti p g a avun...

Av Pink Ozzy - Torsdag 12 juli 16:10

Finalen närmar sig och trots kroaterna illdåd på 60 och 70-talet håller jag på dom i finalen. Anledningen är flera. De är de underdog. Brukar hålla på dom. Kroaterna har på ett fantastiskt sätt rest sig ur kriget och det finns knappt ett mer nationa...

Av Pink Ozzy - Fredag 6 juli 10:05

Fotbolls-VM i full gång och ni som läst mina tidigare inlägg har nog lagt märke till hur fel jag hade. Nästan inget har slagit in och de tilltänkta mästarna är redan borta. Iniesta, Ronaldo, Müller, Messi och många fler får se resten av VM i sina va...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18
19
20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se