Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 11 januari 2011

En fråga utan svar

Av Pink Ozzy - 11 januari 2011 10:02

Vad gör jag för fel?

Du har också din del

I denna härva av missförstånd

Som försätter oss i ett chocktillstånd.

Igen vill backa,

Men ingen vill packa.

Hur ska vi nu lösa?

Och inte vara hänsynslösa?

Vi kanske måste börja från noll igen.

Istället för att tjafsa ideligen

Det gäller att tro och inte bara hoppas

Att vilja och prestigen släppas

Ingen vinner som det nu är

Det är allt jag begär

 
ANNONS
 
Gubbfan

Gubbfan

11 januari 2011 14:46

Nej så här får du inte ha det!
Av dina diktförsök att döma tycks du ha äktenskapstrassel på gång.
Offentligt!
Kan ni inte prata till varandra hemmavid, så bör ni gå till en äktenskaps/samlivsrådgivare och få det hela genomdiskuterat.
Jag hade för mig att du var en vuxen människa.

Vi karlar måste lära oss att svälja det mesta.
Enligt bibelns skapelseberättelse är vi ju bara en lite misslyckad prototyp.

http://Gubbfan.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

12 januari 2011 09:22

I stort sätt vet ingen vem jag är och frugan vet inte ens hur man sätter på datorn. Så det är nästan så anonymt det kan bli, men en ventil för mig att skriva av mig. Självklart hoppas jag att det löser sig, men det tär på krafterna.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:12

Tänk att det finns ungdomar som har ett sånt och genuint intresse och som viger sitt liv åt detta. Greta Thunberg är en sådan person. En tjej på 15 år med kända föräldrar, vilket hon nog inte bryr sig så mycket om. Hon har bestämt sig. Hon är påläst ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:01

Veganer består av såväl vettiga människor som rena idioter. Om vi tar idioterna först så är det dom som släpper ut minkar, slår ihjäl kaniner mm. Rena vansinnesdåd. Hade jag möjligheten att få fast någon och döma den personen skulle jag antingen släp...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 10:21

Har just nu att göra med en kommungubbe i ett ärende. man blir ju smått förskräckt. Det har inte hänt något sen 60-talet. Med de menar jag det ordspråk som säger att om du inte platsar på den privata marknaden får du alltid jobb på kommunen. Något so...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 09:12

Följer Hemnet och några andra sidor dagligen och ser nu att hemnet bluffar på sina sidor. Hus kan plötsligt försvinna för att någon måndag poppa upp igen och då kan det stå att huset stått på hemnet i 3 dagar. För det första har dom "glömt" att de st...

Av Pink Ozzy - Söndag 20 jan 14:21

Under en längre tid har nu förstörelse, rån, eldning av bilar mm accelererat och NU RÄCKER DET ! Nu tar jag saken i egna händer. Kommer vissa kvällar att befinna mig i betongen och ser jag något får den smaka av batongen. Stannar den frivillig och er...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18
19
20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se